ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΕΝΤΕΜ
(6η Ενότητα)


Μακριά σε μια άλλη περιοχή της Εντέμ μια νέα γυναίκα βρισκόταν μέσα σε ένα εργαστήρι και κοιτούσε έντονα κάποια διάφανα γεωμετρικά σχήματα που έμοιαζαν με καθρέφτες. Όμως μέσα σε αυτούς δεν έβλεπε μορφικές απεικονίσεις αλλά την δομή ατόμων και μορίων.
Έκανε μελέτες και πειράματα και διαπερνούσε την δομή των ηλεκτρονίων τους με την διοχέτευση ακτίνων Γάμμα.
Τα χαρακτηριστικά της έδειχναν θέληση και επιμονή σε αυτό που έκανε.
Εκείνη την στιγμή μπήκε στο εργαστήρι ένας άνδρας ακαθόριστης ηλικίας αλλά με έντονο παρουσιαστικό και της μίλησε.
«Έχω ευχάριστα νέα Μάρσι» της είπε με ένα χαμόγελο. «Συλλάβαμε σκέψεις με το νέο Νοομετήρα από το στενό περιβάλλον του Μερ-Κα-Λεία που μπορούν πολύ εύκολα να αποκωδικοποιηθούν. Μετά θα εμφυτέψουμε στους πιο δεκτικούς εγκεφάλους δικές μας εντολές και να είσαι σίγουρη, ότι πολύ σύντομα θα καταλάβουμε όλη την Εντέμ.»

«Περιμένω πολύ καιρό αυτή την στιγμή Βένους.!!!» απάντησε η γυναίκα. Όλο αυτό το διάστημα της εξορίας μας εδώ έχω εργαστεί πολύ και έχω κάνει πολλά σχέδια για την εξάλειψη κάθε νοητικής επιρροής της Εντέμ. Όμως ο στόχος μου δεν είναι ο κυβερνήτης όσο η Κορνηλία. Με αυτή έχω ανοικτούς λογαριασμούς από παλιά και θα ήθελα να την δω να πληρώνει για όσα έχω περάσει.
Αυτό το πρόσωπο από την υψηλή πνευματική σφαίρα έχει εξαπατήσει πολλούς, γιατί απλούστατα ξέρει τον τρόπο να χειρίζεται τις σκέψεις τους.
Ε, λοιπόν τώρα μετά από διαρκή και αδιάκοπη μελέτη το γνωρίζω και εγώ.
Μου μένουν κάποια λίγα ακόμα σχετικά με την διάσπαση της δομής της σκέψης και την αναδημιουργία της και θα μπορέσω να διασπάσω τους κωδικούς που έβαλε για να εμποδίσει την έξοδο μας από εδώ. Ο Μερ-Κα-Λεία είναι ενά απλό υποχείριο της, γιατί από καιρό του έχει ρουφήξει κάθες είδους αντίστασης στις προσδοκίες της.
Αντιλαμβάνομαι την οργή σου για τον εγκλεισμό μας εδώ της αποκρίθηκε ο Βένους αλλά μήπως το μίσος σου σε τυφλώνει και δεν βλέπεις καθαρά;;. Τον Μερ-Κα-Λεία τον έχουν διορίσει οι ΥΠΕΡΤΕΡΟΙ και αυτούς δεν μπορεί να τους χειριστεί κανείς. Πως είναι δυνατόν η Κορνηλία να επηρέασε την κρίση του;; Δεν θέλω να την υποστηρίξω συνέχισε ο Βένους αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καθαρή σκέψη όταν θα επιχειρήσουμε την έφοδο μας και να μην είμαστε προκαταλειμμένοι από παράλογα συναισθήματα που θα μας τραβήξουν ακόμα πιο βαθιά στην Αντί-Εντέμ. Τώρα όπως ξέρεις είμαστε στο επάνω επίπεδο Οι σκιές της παραφροσύνης και του μίσους είναι στα χαμηλότερα επίπεδα και πολύ εύκολα μπορούμε να γλιστρήσουμε εκεί αν δεν κρατήσουμε σταθερά τον στόχο μας.

Όσο υπάρχουν αυτές οι γραμμές στα μάγουλα μου θα μου θυμίζουν, ότι ο στόχος μου είναι να διώξω την Κορνηλία από την Εντέμ για πάντα. Μετά θα δω πως θα προχωρήσω.
Ο Βένους την κοίταξε επιτιμητικά.! Μάρσι, μαζί ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα της θύμισε. Σε παρακαλώ άφησε στην άκρη προσωπικά συναισθήματα μνησικακίας και επικεντρώσου σε αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να διασπάσουμε και τις δικές μας σκέψεις τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος.
Μην ανησυχείς του απάντησε η Μάρσι με ένα χαμόγελο. Θα σε υποστηρίξω, όπως πάντα άλλωστε. Απλά τώρα ήταν ένα ξέσπασμα θυμού.
Ο Βένους βγήκε από το εργαστήρι και η Μάρσι έφερε στο νου του τα δραματικά γεγονότα που τόσο την επηρέασαν.

Θυμήθηκε, ότι ήταν πολύ μικρή όταν με χαρά πέρασε την γέφυρα για την Εντέμ αφήνοντας πίσω της το σπίτι της και κάθε αγαπημένο πρόσωπο. Φανταζόταν, ότι η Εντέμ θα ήταν ένας χώρος με ατέλειωτο παιχνίδι και ανεμελιά αλλά αντίθετα η Εντέμ αποδείχθηκε ένας χώρος διαρκούς άσκησης και εργασίας. Πολλές φορές οι διδασκαλίες της φαινόντουσαν βαρετές, ανούσιες χωρίς δράση..
Δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να αντιληφθεί τις καταστάσεις έτσι όπως τις παρουσίαζαν οι εκπαιδευτές της. Μέσα της είχε συσσωρευμένο θυμό για την καταπίεση της μητέρα της, για τον πατέρα της που τους παράτησε χωρίς να φανεί ποτέ αλλά και για την Κορνηλία που της μίλησε για ένα κόσμο διαφορετικό και την παρέσυρε να περάσει την γέφυρα.
Όσο έμενε στην Εντέμ είχε πει στην Κορνηλία, ότι την εξαπάτησε και ήθελε να γυρίσει πίσω στο σπίτι της αλλά εκείνη την προειδοποίησε, ότι οι γονείς της είχαν διαλέξει άλλο τρόπο ζωής και αν επέστρεφε στην πόλη που άφησε πίσω της, η ζωή της θα ήταν δραματική.
Η Κορνηλία της έδειχνε, ότι δεν την εξαπάτησε αλλά την άφησε να διαλέξει...
Έμενε λοιπόν στην Εντέμ αναγκαστικά αλλά έψαχνε διακαώς να βρει τρόπο να ξεφύγει από εκεί. Της έλειπε η δράση, η εμπειρία.!!!!
Ε, λοιπόν αφού εγώ διάλεξα να έλθω εδώ συλλογιζόταν, εγώ θα βρω τον τρόπο να ξεφύγω.
Είχε κατανοήσει την δύναμη των σκέψεων και των συναισθημάτων της και άρχισε μόνη της να υφαίνει τον ιστό μιας νέας πραγματικότητας.

Δεν μπορούσε να δει εκείνει την στιγμή με καθαρότητα τον λόγο που διάλεξε να περάσει την γέφυρα και τον λόγο που την δέχτηκε η Εντέμ. Αργότερα που οι σκέψεις της θα περνούσαν σε άλλο επίπεδο αντίληψης θα κατανοούσε, τον σκοπό που τα γεγονότα εξελίχθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

./.

Εντωμεταξύ στην Κεντρική Εντέμ ο Ντάριο είχε ήδη πληροφορηθεί από την Κορνηλία, ότι ο κυβερνήτης είχε επιλέξει 12 άτομα για να τα περάσει από μια ειδική διαδικασία, ώστε ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξης τους να τα προωθήσει και στους ειδικούς τομείς εκπαίδευσης. Ίσως κάποια να ήταν ήδη έτοιμα για να μεταβούν στην ανώτερη ζώνη που ήταν ο χώρος της Εντέμ-Μανουντέβια.
Την διαδικασία δεν την καθόριζε μόνος του ο Μερ-Κα-Λεία αλλά ήταν σε συνεννόηση με τους Υπέρτερους. Εκείνοι από το Συμβούλιο Φωτός που είχε την έδρα του στο Υπέρλαμπρο Άστρο του Σείριου καθόριζαν τον τρόπο που θα γινόταν η διαδικασία και ήταν διαφορετική κάθε φορά.

Ο Ντάριο είχε μεγάλη αγωνία, γιατί μαζί του θα ήταν και η Μυλιέλ. Σκεφτόταν, ότι εκείνη είχε μείνει περισσότερο χρόνο στην Εντέμ και είχε κατανοήσει πολλές από τις διδασκαλίες που γινόντουσαν εκεί. Μάλιστα βοηθούσε και τους νεοφερμένους με κάθε τρόπο, όπως έκανε και με εκείνον.

Όμως, εγώ αναρωτιόταν ο Ντάριο, θα τα καταφέρω να περάσω ή εκείνη θα προχωρήσει και εγώ θα μείνω πίσω;; Τώρα που την είχε βρει δεν ήθελε να χωριστούν με τίποτα. Θα έκανε ότι ήταν δυνατόν για να είναι μαζί.
Όμως η Μυλιέλ είχε αντίθετη άποψη. Μη ξεχνάς του έλεγε, ότι η αγάπη μας ένωσε και μας έφερε κοντά. Εάν πιστεύεις στην αγάπη τότε δεν πρέπει να έχεις κανένα φόβο. Αν χρειαστεί να χωρίσουμε να είσαι σίγουρος, ότι αυτό θα γίνει στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου και δεν έχει να κάνει με σένα και μένα σαν ξεχωριστά άτομα.
Εγώ σε αγαπάω πολύ αλλά για μένα είσαι ήδη μέσα στην καρδιά μου και αν είμαι κάπου αλλού να θυμάσαι, ότι αφού οι καρδιές μας αναγνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν δεν θα είμαστε ποτέ πια χωριστά. Κάθε φορά που θα με φέρνεις στην σκέψη σου ο χώρος και ο χρόνος δεν μπορούν να γίνουν εμπόδιο, γιατί η αγάπη τρέχει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός.

Ο Ντάριο την άκουγε συνεπαρμένος. Κατανοούσε αυτά που του έλεγε αλλά ένοιωθε, ότι δεν είχε καταφέρει ακόμα να νοιώσει αυτήν την ενοποίηση μέσα στην καρδιά του. Για αυτόν ήταν η Μυλιέλ που αγαπούσε και την ήθελε δίπλα του.

Την επομένη όσοι θα συμμετείχαν στην διαδικασία που θα όριζε ο κυβερνήτης συγκεντρώθηκαν σε μια μεγάλη αίθουσα του Κυβερνείου. Η αίθουσα ήταν μεγάλη και φωτεινή και σε μια γωνιά υπήρχε μια εστία, όπου έβγαιναν δυνατές φλόγες.
Οι 12 ήταν μαζεμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και συνομιλούσαν χαμηλόφωνα.
Σε λίγο μέσα από ένα διάδρομο που βρισκόταν στο ανατολικό μέρος της σάλας εμφανίστηκε ο κυβερνήτης. Ήταν μια ψιλή φιγούρα ντυμένη στα λευκά με μια φυσιογνωμία που καθρέφτιζε δύναμη και θέληση.
Τους χαιρέτισε όλους ευγενικά και τους ανακοίνωσε, ότι η διαδικασία αυτή την φορά θα ήταν ιδιαίτερη, γιατί θα είχε να κάνει με την ύπαρξη αυτής της ίδιας της Εντέμ.
Θα έχετε ακούσει όλοι για την προσπάθεια, που γίνεται από τους κατοίκους της Αντί –Εντέμ να διασπάσουν τους κωδικούς, που έχουμε βάλει στην μαγνητική ζώνη που τους συγκρατεί μακριά από τον δικό μας χώρο μετά τα επεισόδια που δημιούργησαν.
Ο Βένους και η Μαρς ή Μάρσι έχουν προχωρήσει αρκετά σε θέματα δόμησης και αποδόμησης σκέψεων, ώστε είναι θέμα λίγου χρόνου να εισέλθουν στον δικό μας χώρο. Η επιθυμία και θέληση της Εντέμ είναι να μη βλάψει κανένα αλλά πρέπει να λάβει εκείνα τα μέτρα, ώστε να μη βλαφτούν από τους αρνητές όλοι εκείνοι που δεν ασπάζονται τα πιστεύω τους.
Σας κάλεσα λοιπόν σήμερα εσάς του 12 που έχετε δείξει αξιοσημείωτη πρόοδο για να σας θέσω το παρακάτω σχέδιο.
Προκειμένου να αποφύγουμε την έφοδο των αρνητών χρειάζεται να τους παγιδέψουμε πρώτοι εμείς. Θα καταχωρισθούν στην σκέψη κάποιου από εσάς, οι κωδικοί εισόδου. Αυτός θα αφήσει να παρασυρθεί από την μαγνητική δύναμη των αρνητών περνώντας στον δικό τους χώρο και καθώς εκείνοι θα αποδομούν την νοητική του συχνότητα εμείς θα περάσουμε έναν ιό που θα τους καταστρέψει όλο το καταχωρημένο υλικό καθώς και όλα τα δεδομένα που μπορεί να έχουν..
Φυσικά εκείνος που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο εθελοντικά θα πρέπει να γνωρίζει, ότι ίσως επέλθει σε αυτόν ένα είδος νοητικής διάλυσης. Δεν θα θυμάται τίποτα. Απλά θα εκτελεί τις οδηγίες που θα του έχουν καταχωρισθεί.
Άμα διαλυθούν όλα τα δεδομένα που έχουν αυτή την στιγμή θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να επανατολμήσουν αποδόμηση σκέψεων, γιατί θα φοβούνται, ότι θα τους προλάβουμε με νέα ισχυρότερα μέσα
Λοιπόν φίλοι μου τι λέτε;;; Ποιός θέλει από εσάς να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του εισβολέα ιού;;;
Οι 12 άκουγαν σιωπηλά. Ένας πήρε τον λόγο και είπε:
Κυβερνήτα δεν έχω αντίρρηση να γίνω εγώ ο εισβολέας ιός όμως φοβάμαι, ότι ίσως η θέληση μου με προδώσει από την επιθυμία και μόνο της εξολόθευσης των αρνητών.
Η Μυλιέλ πήρε αμέσως μετά τον λόγο και είπε, ότι εκείνη δεν φοβόταν και με μεγάλη χαρά θα το αποτολμούσε. Για εκείνη η προτεραιότητα της ήταν η Εντέμ.
Οι υπόλοιποι εξέφρασαν ο καθένας τις δικές του απόψεις και τελευταίος μίλησε ο Ντάριο.
Άκουσα προσεκτικά όλα όσα είπατε κυβερνήτα καθώς και τις προτάσεις των φίλων εδώ, αλλά το σχέδιο αυτό έχει πολλά κενά...
Γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία την δύναμη των συχνοτήτων των αρνητών είμαι σίγουρος, ότι θα αντιληφθούν αμέσως εάν θα γίνει εισβολή ιού γιατί σίγουρα θα έχουν φτιάξει ειδικά συστήματα εντοπισμού και εξόντωσης. Εάν οποιοσδήποτε από εμάς προχωρήσει σε εισβολή θα υποστεί νοητική διάλυση σε κλάσμα του δευτερολέπτου χωρίς να προλάβει να εκτελέσει το σχέδιο..
Για να γίνει πιστευτή η εισβολή πρέπει να προέρχεται από έναν Νου για τον οποίο θα είναι απόλυτα σίγουροι Εάν π.χ συλλάβουν την δική σας σκέψη με τους κωδικούς ή αν κάποιος εισχωρήσει εθελοντικά στην δική τους περιοχή ισχυριζόμενος, ότι έκλεψε το ειδικό αρχείο και ήλθε να τους βοηθήσει, γιατί έχει προηγούμενα με την Εντέμ. Χρειάζεται κάποιος να υποκριθεί ότι τους βοηθά, για να τους αποδυναμώσει. Φυσικά όταν ανακαλυφθεί η πράξη του τα επακόλουθα θα είναι δυσάρεστα για τον ίδιο.
Όμως όποιος επιχειρήσει να περάσει τον μαγνητικό πεδίο εισόδου πρέπει να γνωρίζει τι προκάλεσε το άσβεστο μίσος του Βένους και της Μαρς για την Εντέμ. Έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης θα είναι ίσως ευκολότερο να γίνει κάποιος πιστευτός.
Εκείνη την στιγμή μια ασημένια ακτίνα διέχισε τον χώρο και ακούστηκε μια δυνατή φωνή.
«Ορθά μίλησες Μαλχιντέκ !!!! Αναλαμβάνεις τον ρόλο της κάθαρσης από αρνητικά στοιχεία στον χώρο της Εντέμ;; » ρώτησε η φωνή
«Τιμή μου» απάντησε ο Ντάριο βάζοντας το χέρι του επάνω στην καρδιά του. Αμέσως ένοιωσε μια σφοδρή ενέργεια να τον λούζει από την κορυφή μέχρι τα πόδια.
Ο Μερ- Κα-Λεία πήρε μετά τον λόγο και είπε γυρνώντας στον Ντάριο:
Το όνομά σου θα είναι στο εξής Μαλχιντέκ και θα μένεις εδώ μέχρι να προετοιμαστείς για τον ρόλο, που σου ανέθεσε το Ανώτατο Συμβούλιο του Φωτός
Οι υπόλοιποι θα πάτε σε νέους χώρους εκπαίδευσης. Εσύ Μυλιέλ θα μείνεις στον εδώ χώρο και θα βοηθάς τους νεοφερμένους. Όμως θα δώσεις υπόσχεση σιωπής για όσα συνέβηκαν εδώ. Η Μυλιέλ ένευσε καταφατικά. !!!!
Έτσι οι 11 αποσύρθηκαν και έμεινε στο κυβερνείο μόνο ο Μαλχιντέκ για να προετοιμαστεί για το σχέδιο που του ανέθεσαν οι Υπέρτεροι.


Τέλος 6ης ενότητας



Καλό Φθινόπωρο Φίλοι/Φίλες ...
Η ιστοριούλα μας συνεχίζεται.Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

πάλι σε αγωνία μας αφήνεις :-ss :-ss

όλο εκπλήξεις είναι το παραμύθι ............ ή μήπως δεν είναι παραμύθι?

Χρυσουλίτσα :x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Fotinoula »

γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον Χρυσούλα :x :x :x O:-)

εε και πότε να περιμένουμε την επόμενη ενότητα... :-b (μάστερ στην υπομονή όχι αστεία)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Γράφοντας την συνέχεια αυτό αναρωτήθηκα και εγώ.....Παράξενο παραμύθι/ιστορία..
Αναμένω και εγώ την συνέχεια που η Φαντασία μου αποκαλύπτει λίγο λίγο.....
Λέτε να μας φυλάει κάποια έκπληξη ;;;;;

O:-) O:-) O:-)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Annoula »

Αναμένουμε τη συνέχεια 8-> 8-> 8->
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88510
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

έχω κενό μεταξύ Χρισέντιας και Μάρσι... :-b


άντε βρε Χρυσουλάκι μου, ας το πάρει το ποτάμι...Αποκάλυψη τώρα!

O:-) O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:x >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Αχ τί όμορφα Χρυσουλίτσα μας, που μοιράζεσαι μαζί μας την Φαντασία! O:-) :x :x :x

Σε ευχαριστούμε και περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια @};- @};- @};- >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Giotoula »

Χρυσουλίτσα! >:d< >:d< :x :x :x :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα μου >:d< >:d< >:d< εν αναμονή 8->
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Χρυσούλα O:-) >:d< >:d< περιμένω με αγωνία τη συνέχεια :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Danielli »

Ωωωω Χρυσουλίτσα!! κι άλλο , κι άλλο!! :bounce: :bounce: 8->
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16545
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

Χρυσουλίτα ....... >:d< >:d< >:d< >:d< 8-> 8-> 8->
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Δημοσιεύσεις: 8939
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 10:12 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΕΝΤΕΜ 6Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Stefanos »

Χρυσούλα :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”