ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Άβαταρ μέλους
blue velvet
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 18 Αύγ 2013 10:49 pm

ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από blue velvet »

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ... έτσι ξεκινάνε τα παραμύθια από ότι θυμάμε... ήταν ένας πληγωμένος δράκος .. ζούσε βαθιά μέσα στο δάσος ...η ζωη... οι πόλεμοι... τον ειχαν κουράσει αφάνταστα ειχε μάζέψει πολλά δηλητηριασμένα βέλη από την μάχες με τους γίγαντες τους πονηρούς μάγους τα ανυπότακτα ξωτικά ...ακομα και η αγαπημένη του μαγισσούλα ειχε φύγει για μακρινo ταξίδι.....δεν του έδεινε πια αγάπη... αφοσίωση .. τρυφερότητα ..πίστη ... ολα αυτά λοιπόν είχαν ανοίξει μεγάλη πληγή στη καρδιά του ...και κά8ε νύχτα άνοιγε και πονούσε ..... Αποφάσισε μια μέρα να ζητήσει τη βοήθεια του μεγάλου μάγου μέσα στο μαγεμένο δάσος ... Παρολο που ηταν πολλά χρόνια φίλοι ... εκείνος του είπε μόνο αυτό !!!!!!!!!

ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΟΥ ...ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!!!!!

Δεν του έδωσε καμία άλλη πληροφορία.. έτσι έμεινε να κοιτάζει μέσα από τα μάτια της φαντασίας του την αγαπημένη του μαγισσούλα ....Την αγαπούσε .. την λάτρευε την ειχε βασίλισσα της καρδιάς του .. έδεινε για εκείνη την αναπνοή του όλη .. οταν εκείνη δεν μπορούσε να σηκωθεί απο το λουλουδένιο της κρεβάτι .
Τον αγαπούσε πολύ και εκείνη.. ομως έπρεπε να συνεχίσει την πορεία της ... έπρεπε να μαθει.. να διδαχτεί όλα ξόρκια της φυλής της και .αλλες ιστορίες να διηγήτε..έπρεπε να μάθει ολα τα μυστικά της γής.. του νερού.. του μυροδάτου αέρα .. της φωτιάς ...ΕΠΡΕΠΕ ..
Ο περήφανος δράκος ομως πίστευε στη απόλυτη αγάπη . Πίστευε οτι ο αέρας το νέρο τα τραγούδια η φωτιά δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς την απόλυτη αγάπη και αφοσίωση ..
Πως μπορεις να δειξεις την πραγματική σοφία αν δεν την βιώσεις ομως ? Ο Εγωιστης Δράκος την κατήχε .. χρόνια τη σπούδαζε ..
Την έμαθε μέσα απο την πλούσια εμπειρία που είχε .. μέσα απο πολέμους με γίγαντες και ξωτικά που ήθελαν να πάρουν τη δύναμη του και να τον σκοτώσουν .. μέσα απο τους μεγάλους του δασκάλους .. αυτά σκεφτόταν και αναπολούσε μονάχος και πληγωμένος μέσα στο δάσος .

Ξαφνικά τη σιωπή του την έσπασε μια μικρή νεράιδα ..την είδε με τη άκρη του ματιού δεν ειναι απο ξακουστό σοι σκέφτικε ... ηταν λίγο λερώμενη απο της λάσπες τα φτερά της ηταν κοκκίνα το δέρμα της σαν λευκό φίλντισι άστραφτε κατω απο το φως της σελήνης ... της άρεσε να παίζει παιχνίδια με τον ανέμο την γή τη θάλασσα...-χμμ μπα δεν ειναι απο την βασιλική οικογένεια αστο καλύτερα ..ειπε ο Εγωιστής δρακος .
Εκείνη δεν εδωσε σημασία στο αυστηρό του ύφος κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλήσει σε ενα δράκο της ειχαν πει φοβερές ιστορίες για τους δράκους ..εκείνη ειχε αγαπήσει.. λουλούδια.. δέντρα ..ποτάμια αλλα δράκο ποτέ ..

Δεν θα τον αγαπήσω .. είμαι σίγουρη... ομως μπορώ να του κάνω παρέα .. και ετσι έγινε ηταν αχώριστοι φιλοι ..το πρωι του έκοβε ενα όμορφο μαύρο τριαντάφυλλο και του το πήγαινε γελαστή ..το μεσημέρι του μάζευε το νέκταρ απο τα λουλούδια και τον πότιζε νερό απο την πηγή ... είδε την πληγή του .. έπρεπε λοιπόν να του δώσει λιγο μαγικό φώς για να την κλείσει και το έκανε χωρις να ΣΚΕΦΤΕΙ.. να σκεφτει οτι ενας δρακος δεν γινετε ΠΟΤΕ φίλος με μια νεράιδα ...τα βράδια του διάβαζε παραμύθια .. του χαίδευε τη ράχη του να κοιμηθεί .. εκείνος της τραγουδούσε τα τραγούδια της φυλής του της υποσχόταν οτι θα την παει βόλτα στις φτερούγες του ...οτι θα την προσέχει πάντα ...και ετσι παίζοντας και μιλώντας περνούσαν τα βράδια τους στο μαγεμένο δάσος .

Της άρεσε να τον διασκεδάζει .. ειχε μάθει γκριμάτσες και αστεία απο τον βασιλικό γελοτοποιό του παλατιού .. o δράκος γελούσε με την καρδιά του και σιγά σιγά έκλεινε η πληγή ... ομως τα βράδια ... άνοιγε το μαγικό του κουτί και κοιτούσε τη μαγική του σφαίρα που έκρυβε μεσα ... της μιλούσε τη φιλούσε και εκρύβε το κουτί του κάτω απο τα γαμσά του νύχια ...

Ενα βράδυ η μικρη η νεράιδα κα8όταν κουρασμένη και λυπημένη στο αγαπημένο της Μαύρο τριαντάφυλλο ... και σκεφτόταν .. δεν μπορώ να φυγώ πια .. να πάω στην άλλη άκρη του δάσους να παίξω με τα ποτάμια .. τα λουλούδια ..δεν εχω χρόνο να δίνω φως σε άλλες πληγωμένες ψυχές του δάσους ... τα φτερά μου τα έδωσα στον αγαπημένο δράκο για να κλήσει η πληγή του δεν εχει μείνει κατι αλλό να του δώσω .. πρέπει να φύγω ..

Αλλα ηταν αδύνατο οταν περνούσε απο το μυαλό της ... σκεφτόταν και την θλίψη που θα προκαλούσε στον φίλο της ... έπρεπε να αντέξει λίγο ακόμα .. ομως οσο έμενε τόσο χειρότερα ηταν .. του έλεγε πάντα οτι έπρεπε να σηκωθεί να κλείσει της πληγές του να πιει νερό απο την πηγή της λήθης να ξεχάσει... ομως εκείνος άνοιγε το κουτί του και σιωπούσε ...

Οταν τον ρωτούσε να μάθει τη έκρυβε στο μαγικό κουτί του ..
εκείνος θύμωνε άνοιγε το στόμα του και πετούσε φωτιές .. αποφάσισε να ανοίξει το κουτί του και να μάθει την αλήθεια .. ξέροντας μετα οτι ο Εγωιστής Δράκος θα την τιμωρούσε αυστηρά....ισως και να την σκότωνε ... ομως για την αγάπη ειχε πεθάνει πολλές φορές ... και πάντα απο ψυχές που την ειχαν αγαπήσει και εκείνη .. σημασία ειχε η αλή8εια ... σημασία ειχε να μην πληγώσει άλλες ψυχές χωρις να το ξέρει ... άλλωστε ειχαν κάνει μια συμφωνία... εκείνος θα της έλεγε πάντα την ΑΛΗ8ΕΙΑ και εκείνη θα έμενε οσο χρειαζόταν να κλείσει η ΠΛΗΓΗ του ...

Πήρε βαθιά εισπνοή και το έκανε ...ομως ξέχασε ενα δάκρυ της μέσα στο κουτί του ... ειχε σκεφτεί να φύγει οταν κοιμόταν και θα τα κατάφερνε αλλα οπως σας ειπα ενας Εγωιστής δράκος δεν γίνετε ΦΙΛΟΣ δεν ΑΓΑΠΑ νεράιδες ...

Ανοιξε το στόμα του και έκαψε τα φτερά της .. φυλάκισε τα ξωτικά του δάσους... έδιωξε τις πληγωμένες ψυχές...την έδεσε με μαγικά ... να μην μπορεί να κοιμη8εί .. να μην μπορεί να φάει...να μη μπορει να δει..... την καταραστικε και έβαλε τέσσερα άσχημα κακά πνεύματα να φυλάνε τη φυλακή της ...

Εκεινή δεν φοβήθηκε.. δεν ικέτευσε.. δεν παρακάλεσε περίμενε εκει να ερθει το τέλος και καθε μερα το μαγικό της φως μεγάλωνε ... μέχρι που έγινε μια εκτιφλωτική δεσμίδα λευκού φωτός και περάσε μέσα απο τα κάγκελα της φυλακής ...ηταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ πια ...

ΤΕΛΟΣ



Εικόνα
https://www.youtube.com/watch?v=Uq5cpGZV76A" onclick="window.open(this.href);return false;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blue velvet την 31 Αύγ 2013 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Kαλώς ήρθες Blue Velvet :) >:d< >:d< >:d<

πολύ συγκινητικό το παραμύθι σου :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
blue velvet
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 18 Αύγ 2013 10:49 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από blue velvet »

Σε ευχαριστώ Αγαπημενη Βάσω ... ειναι το πρώτο μου παραμύ8ι και ή8ελα να το ανεβάσω εδώ για να σας καλησπερίσω ...ας με συνχωρέσουν για τα ορ8ογραφικά μου οι φιλοι του forum που 8α το διαβάσουν ...έτσι γράφω συνή8ως .. ανορ8όγραφα ..αλλά γράφω πάντα με αγάπη και αλή8εια ... και ας ειναι παραμύθι ... και παλι ευχαριστώ .
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

συνήθως εδώ μέσα δεν διαβάζουμε με τα μάτια, αλλά με την ψυχή μας.

Σ΄ευχαριστώ που μοιράστηκες το πρώτο σου παραμύθι μαζί μας...


>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
blue velvet
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 18 Αύγ 2013 10:49 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από blue velvet »

:x :x :x :x :x Εγω ευχαριστώ που βρίσκομε στη όμορφη παρέα σας .. :cheers:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33571
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Annoula »

blue velvet, καλώς ήρθες >:d< >:d<

Όμορφο παραμύθι :x @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

blue velvet καλώς ήρθες! >:d< >:d< >:d<
πολύ όμορφο το παραμυθάκι σου, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. :x @};- O:-)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27318
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Ellaki »

καλώς όρισες blue velvet >:d< >:d< >:d<

ωραίο το παραμυθάκι σου, σε ευχαριστούμε :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Giotoula »

Καλώς ήρθες blue velvet!! >:d<

Ευχαριστούμε για το παραμύθι σου!!! :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29992
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

καλώς όρισες blue velvet >:d< >:d< >:d<

Ευχαριστούμε για το όμορφο παραμύθι @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Καλώς ήρθες blue velvet >:d< >:d<
Eυχαριστούμε για το παραμύθι σου,πολύ όμορφο @};- :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών!!!
Πανέμοφο το παραμύθι σου !!!! Περιμένουμε και άλλα!!!!!!!

>:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βιλελμίνα καλώς ήρθες O:-) :x

πολύ όμορφο το παραμύθι :x @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Danielli »

Βιλελμίνα .. :) :) >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Elen75
Δημοσιεύσεις: 2052
Εγγραφή: 25 Φεβ 2010 6:36 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση από Elen75 »

Καλώς ήρθες!!! @};- >:d<
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”