Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Σε μια χώρα του Βορρά ζούσε ο μικρός Βάχαλ. Ο Βάχαλ από την στιγμή που γεννήθηκε είχε στο μάγουλό του ένα παράξενο σημάδι, που όταν μιλούσε παραμόρφωνε όλο το πρόσωπο του. Οι γονείς του, που ήταν δάσκαλοι στο σχολείο της πόλης, ανησυχούσαν πολύ για το γιό τους, γιατί δεν ήθελε ούτε να μιλάει, ούτε να βρίσκεται με κόσμο ή με άλλα παιδιά γιατί ένοιωθε μεγάλη αμηχανία βλέποντας την έκφραση των άλλων για το σημαδεμένο πρόσωπό του.
Όταν ο Βάχαλ έκλεισε τα 7 του χρόνια άρχισε να ζωγραφίζει. Οι γονείς του τον ενθάρρυναν σε αυτό γιατί ήταν μια απασχόληση που τον ευχαριστούσε. Όμως όταν είδαν για πρώτη φορά τα σχέδια του έμειναν άφωνοι γιατί παρουσίαζαν εικόνες από έναν παλαιότερο πολιτισμό που ο Βάχαλ δεν είχε μάθει ακόμα. Ζωγράφιζε Φαραώ, Πυραμίδες, τον ποταμό Νείλο και άλλα αιγυπτιακά θέματα
Τον ρώτησαν αν τα είχε δει σε κάποιο βιβλίο του σχολείου ή εγκυκλοπαίδεια, αλλά εκείνος κούνησε το κεφάλι του. «Είναι από την φαντασία μου» απάντησε

Ο πατέρας του τότε, ο Ιγκόρ παρατήρησε, ότι σε όλα τα σχέδια υπήρχε ένα κοινό πρόσωπο. Μια γυναίκα με κοντά μαύρα μαλλιά κτενισμένα σύμφωνα με τα αιγυπτιακά έθιμα και λευκό φόρεμα. Όμως ξαφνιάστηκε όταν είδε, ότι στο λαιμό της ο Βάχαλ είχε ζωγραφίσει το ίδιο σημάδι που εκείνος είχε στο μάγουλο του. Τον ρώτησε αν ήξερε πια είναι αυτή η γυναίκα και εκείνος έγνεψε «ναι» με το κεφάλι του. Γεμάτος απορία ο πατέρας του τον ρώτησε ποια ήταν και ο Βάχαλ απάντησε, ότι ήταν η Μαρινούθ η πριγκίπισσα της Μπαλντόρα

Ο Ιγκόρ τον ρώτησε αν ήξερε που βρισκόταν η Μπαλντόρα και εκείνος του απάντησε σε μια χώρα που έκανε πολύ ζέστη και που την διέσχιζε ένα ποτάμι. Η Μαρινούθ δεν ζούσε πια γιατί την είχαν σκοτώσει ύπουλα μέσα στο παλάτι της. Ο μικρός της γιός όμως ο Άνουρις είχε γλιτώσει και είχε ορκιστεί να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του.

O Ιγκόρ απόρησε με την μεγάλη φαντασία του γιού του. Όμως του έκανε εντύπωση, ότι όσα του διηγιόταν τα έλεγε με απίστευτη σιγουριά σαν να ήταν αληθινά. Τα συζήτησε με την γυναίκα του την Ναργκίτα και συμφώνησαν, ότι ίσως θα έπρεπε να ζητήσουν την γνώμη κάποιου ειδικού.

Την άλλη ημέρα ο Ιγκόρ πλησίασε ένα συνάδελφό του που δίδασκε ιστορία σε μεγαλύτερες τάξεις στο σχολείο και τον ρώτησε αν είχε ακουστά για κάποια πόλη Μπαλντόρα στην Αίγυπτο και αν γνώριζε να έζησε εκεί κάποια πριγκίπισσα Μαρινούθ. Ο συνάδελφος του του ανέφερε, ότι δεν θυμόταν αυτά τα ονόματα αλλά θα κοίταζε για πληροφορίες σε κάποια παλαιά ιστορικά βιβλία που είχε στην βιβλιοθήκη του. Τον ρώτησε τι ακριβώς έψαχνε αλλά ο Ιγκόρ απέφυγε να του εξιστορήσει αυτά που του είπε ο γιός του. Του ανέφερε μόνο, ότι κάπου είδε τα ονόματα και ήθελε να μάθει λεπτομέρειες.

Πέρασε μια εβδομάδα και ο συνάδελφος του Ιγκόρ δεν του είχε αναφέρει τίποτα. Έτσι νόμισε, ότι μάλλον δεν είχε βρει κάτι ενδιαφέρον και δεν του ξαναείπε τίποτα για αυτό το θέμα.


Μετά από κάποιες ημέρες πλησίασε τον Ιγκόρ ο καθηγητής της ιστορίας και του έκανε νόημα να πάνε στον χώρο που συνήθως μαζευόντουσαν στα διαλείμματα
Όταν βρέθηκαν εκεί άνοιξε ένα χαρτοφύλακα και έβγαλε από μέσα ένα πάρα πολύ παλαιό χαρτί που έμοιαζε με πάπυρο, έτσι όπως ήταν διπλωμένο, και του το έδειξε. Ο πάπυρος είχε πολλά ιερογλυφικά. Σε κάποιο σημείο είδε ο Ιγκόρ με μεγάλη έκπληξη το κεφάλι μιας γυναίκας που έμοιαζε πολύ με την ζωγραφιά του γιού του.
Ο συνάδελφος του του διηγήθηκε, ότι αυτός ο πάπυρος ήταν ένα αντίγραφο από τον αληθινό που βρισκόταν σε κάποιο μουσείο της Αιγύπτου. Τον είχε πάρει όταν είχε επισκεφθεί αυτή την χώρα πριν από πολλά χρόνια. Ο Ιγκόρ τον ρώτησε αν γνώριζε, τι έγραφε ο πάπυρος και εκείνος του απάντησε, ότι εξιστορούσε την ζωή της πριγκίπισσας της Μπαλντόρα που λεγόταν Μαρινούθ. Είχε πεθάνει πρόωρα κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες. Φήμες έλεγαν, ότι δολοφονήθηκε μέσα στο παλάτι της μετά από διαταγή του θείου της. Ο άνδρας της είχε σκοτωθεί σε κάποια μάχη και είχε ένα γιό.
Ξέρεις, συνέχισε ο συνάδελφος του, αυτή η ιστορία δεν είναι πολύ γνωστή και εμένα μου πήρε ημέρες μέχρι να βρω αυτό το παλιό αντίγραφο στα χαρτιά μου. Όμως απορώ πως εσύ έμαθες για αυτή.?? Τότε ο Ιγκόρ του εξομολογήθηκε την αλήθεια. Του είπε για τη ζωγραφική του γιού του και ότι ήταν ο Βάχαλ, που του αποκάλυψε όσα του είπε αυτός πριν από λίγο.
Θα μπορούσα να δω αυτά τα σχέδια ρώτησε τότε τον Ιγκόρ.??
Ο Ιγκόρ συμφώνησε να του φέρει μερικά σχέδια του γιού του για να τα δει και να τους πει την γνώμη του.
Έτσι ο Ιγκόρ ζήτησε από τον Βάχαλ να του δώσει μερικά σχέδια για να τα δείξει σε κάποιον που γνώριζε από την αιγυπτιακή ιστορία.

Τότε ο Βάχαλ κοίταξε τον πατέρα του και του είπε, ότι η Μαρινούθ του έλεγε μέσα από την ζωγραφική πως έγιναν τότε τα γεγονότα, αλλά του τόνισε να μη τα δει κανένας αυτά, γιατί ίσως και η δική του ζωή να έμπαινε σε κίνδυνο.

Τι είναι αυτό το σημάδι στο λαιμό που έχει ρώτησε ο Ιγκόρ.?? Βλέπεις αυτό το μενταγιόν που φοράει, απάντησε ο γιός του, δείχνοντας το σχέδιο. Της το έκαναν με αυτό, όταν την σκότωσαν.

Γιατί είναι άραγε επικίνδυνο σήμερα να δει κάποιος τα σχέδια αναλογίστηκε φωναχτά ο Ιγκόρ.???

Τότε ο Βάχαλ ζωγράφισε ένα κόκκινο ποτάμι και έγραψε με κεφαλαία «ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

Ο Ιγκόρ, όταν είδε τι έγραψε ο γιός του ταράχτηκε και σκέφτηκε, ότι ίσως θα έπρεπε να σταματήσει ο Βάχαλ να ασχολείται με αυτό το θέμα και του το είπε.
Εκείνος όμως άγγιξε το σημάδι στο μάγουλό του και είπε στον πατέρα του, ότι όσο υπήρχε αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να σταματήσει να ασχολείται με αυτή την ιστορία.
Μέσα στο μενταγιόν που φορούσε η Μαρινούθ πίσω από την κόκκινη πέτρα που υπήρχε στην μέση ήταν κρυμμένη η «Παντοδύναμη Στάλα»



Αυτό το μενταγιόν της το έδωσε κάποτε ένας κροκόδειλος από τον ποταμό Νείλο και της είπε, ότι όποιος βουτούσε το δάκτυλο του στην «παντοδύναμη στάλα» θα μπορούσε να θεραπεύει κάθε αρρώστια και να κλείνει κάθε πληγή. Όμως για να λειτουργήσει η δύναμη της στάλας θα έπρεπε να προφέρει η Μαρινούθ τις μυστικές λέξεις που της έδωσε ο κροκόδειλος. Η Μαρινούθ χρησιμοποίησε την δύναμη της στάλας για να σώσει τον άνδρα της που γύρισε βαριά τραυματισμένος από την μάχη. Όταν το έμαθαν αυτό κάποιοι θέλησαν να της αποσπάσουν το μυστικό και επειδή εκείνη αρνήθηκε την σκότωσαν. Όμως την ώρα που πέθαινε ένα αόρατο πέπλο τύλιξε την πέτρα και αυτή χάθηκε από τα μάτια εκείνων που την έψαχναν..

Ο Ιγκόρ άκουγε όλα αυτά που του διηγιόταν ο γιός του και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αλήθεια και τι φαντασία του μικρού αγοριού για να περνάει την ώρα του. Τότε ρώτησε τον Βάχαλ γιατί τα είχε συνδυάσει όλα αυτά με το δικό του σημάδι.?

Ο Βάχαλ του ανέφερε, ότι η Μαρινούθ τον είχε διαβεβαιώσει, ότι την ημέρα που ο Ιερός Κροκόδειλος θα κατάπινε την κόκκινη πέτρα από το μενταγιόν η «παντοδύναμη στάλα» θα του αφαιρούσε το σημάδι του για πάντα.

Μα τι σημαίνουν όλα αυτά απόρησε ο Ιγκόρ?? Μήπως τελικά ο γιός του είχε αρχίσει να έχει εμμονές με αυτήν την ιστορία αναρωτήθηκε??

Χάιδεψε το κεφαλάκι του γιού του και του είπε να πέσει να κοιμηθεί γιατί είχε σχολείο την επομένη.

Μετά τα κουβέντιασε όλα αυτά με την Ναργκίτα και αποφάσισαν να παρακολουθούν το παιδί χωρίς όμως να το ζορίσουν με ερωτήσεις για αυτό το θέμα. Η μητέρα σκέφθηκε, ότι ίσως ήθελε πάρα πολύ ο γιός τους να απαλλαχθεί από το σημάδι που είχε στο πρόσωπό του, ώστε είχε φαντασθεί μια ιστορία που θα τον απάλλασσε από αυτό με κάποιο τρόπο.

Την άλλη ημέρα ο συνάδελφος του Ιγκόρ τον ρώτησε αν του έφερε τα σχέδια ζωγραφικής του γιού του. Εκείνος του απάντησε, ότι δεν ήθελαν να ταράξουν το παιδί με γεγονότα που έγιναν μια άλλη εποχή και αποφάσισαν να το αφήσουν να ζωγραφίζει, ότι του αρέσει χωρίς να το ζορίζουν με ερωτήσεις.

Έτσι, για να σου ολοκληρώσω την ιστορία είπε ο συνάδελφος του, σου λέω, ότι αυτή η πριγκίπισσα είχε μαγικές ικανότητες και ότι είχε στην κατοχή της ένα σπάνιο κόσμημα που είχε απίστευτη δύναμη. Στο μουσείο είδα ένα αντίγραφο του γιατί το πρωτότυπο φυλάσσεται κάπου μυστικά, όπως λέγεται. Ήταν χρυσό με μια κόκκινη πέτρα στην μέση όπου από κάτω βρίσκεται ……..η «παντοδύναμη στάλα» μουρμούρισε ο Ιγκόρ σαν υπνωτισμένος.
Ο συνομιλητής του έμεινε με το στόμα ανοικτό !!!! « Μα καλά πως το ξέρεις εσύ του είπε»?? «Διάβασες κάτι σχετικό για αυτό»??
«Ναι» απάντησε ο Ιγκόρ!! Κάτι βρήκα σε κάποια παλιά εγκυκλοπαίδεια αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Ευχαρίστησε τον συνάδελφό του για τις πληροφορίες και απομακρύνθηκε γεμάτος ερωτηματικά.

Όταν ο Ιγκόρ τα συζήτησε αυτά με την γυναίκα του εκείνη του πρότεινε να μη αναφέρουν τίποτα στον γιό τους αλλά να τον αφήσουν να ηρεμήσει από τα απίστευτα αυτά γεγονότα που συνέβηκαν στο μακρινό παρελθόν αλλά που έμοιαζαν να είναι άμεσα συνδεδεμένα με το παρόν τους.

Το απόγευμα η Ναργκίτα έφυγε από το σπίτι γιατί είχε ιδιαίτερο μάθημα με ένα μικρό κορίτσι, την Νόρα, που έμενε δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι τους.
Η Νόρα δυσκολευόταν να διαβάζει καθαρά και η Ναργκίτα την βοηθούσε να λυθεί η ομιλία της.

Όταν κτύπησε το κουδούνι η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε φανερά αναστατωμένη. Η κόρη της ενώ έτρωγε κάποια αμύγδαλα ένα από αυτά γλίστρησε και της έκατσε στον λαιμό εμποδίζοντας την να αναπνεύσει Η Ναργκίτα όρμησε μέσα και με κυκλικές κινήσεις στο λαιμό της κατάφερε και πέταξε έξω αυτό που της είχε καθίσει εκεί.
Το παιδί συνήλθε και έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας του καταφοβισμένο.!!
Η Ναργκίτα σήκωσε από κάτω αυτό που είχε πεταχτεί από το λαιμό της Νόρας και είδε ότι ήταν σκληρό σαν το κέλυφος ενός αμύγδαλου. Περίεργο πως το κατάπιε σκέφθηκε. Αμήχανα το έβαλε στην τσέπη της για να το πετάξει. Γύρισε μετά και είπε στην μητέρα της Νόρας, ότι θα περνούσε μεθαύριο για το μάθημα για να συνέλθει πρώτα το παιδί από την τρομάρα που είχε πάρει.

Ο Ιγκόρ διάβαζε με τον Βάχαλ στο καθιστικό όταν είδε να μπαίνει μέσα η γυναίκα του. Απόρησε και την ρώτησε τι έγινε. Εκείνη τους διηγήθηκε τι είχε συμβεί. Έβγαλε από την τσέπη της το σκληρό αντικείμενο και το έδειξε. Ο Βάχαλ το πήρε στα χέρια του και ξαφνικά έτρεξε στην κουζίνα και έφερε ένα εργαλείο που έσπαγε το εξωτερικό από τα καρύδια και τα αμύγδαλα. Με ένα τσακ το κέλυφος έσπασε και αντί να βγει αμύγδαλο όπως περίμεναν έπεσε μια κόκκινη πέτρα!!!

Η ιερή πέτρα του Νείλου είπε ο Βάχαλ με απόλυτη ηρεμία. Μα δεν είναι δυνατόν απόρησε η Ναργκίτα. Κάνεις λάθος !! Σίγουρα δεν είναι αυτή η πέτρα της πριγκίπισσας Μαρινούθ. Είναι μια απλή πέτρα σε ένα κέλυφος που παραλίγο να πνίξει την Νόρα. Να δες, δεν έχει τίποτα από μια πολύτιμη πέτρα. Ο Βάχαλ όμως κούνησε το κεφάλι του. Ταξίδεψε εδώ η πέτρα για μένα. Για να θεραπεύσει το σημάδι μου!!!. Αυτή την πέτρα γυρεύει ο ιερός κροκόδειλος για να την πάρει πίσω.
Μα παιδί μου του είπε η μητέρα του οι κροκόδειλοι ζουν σε θερμά κλίματα. Εδώ έχουμε κρύο και χιόνια και δεν υπάρχουν κροκόδειλοι!!!!

Θα έλθει επέμενε ο Βάχαλ!! Θα έλθει εδώ για μένα!!!
Η μητέρα του τον έσφιξε στην αγκαλιά της και δεν είπε τίποτα άλλο.

Πέρασε αρκετός καιρός και τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του δεν ρωτούσαν τίποτα τον γιό τους για τα γεγονότα που είχαν συμβεί σε ένα τόσο μακρινό παρελθόν και που εκείνος από μια ιδιαίτερη διαίσθηση γνώριζε. Ήθελαν το παιδί να ηρεμήσει και αν ήταν δυνατόν να τα ξεχάσει όλα για να μη έχει παράλογες προσδοκίες!!!




Μια ημέρα είδαν στην μεγάλη πλατεία της πόλης κολλημένες κάποιες αφίσες που διαφήμιζαν τον ερχομό ενός διάσημου τσίρκου στην πόλη. Αυτό το τσίρκο είχε δώσει πολλές παραστάσεις και εκτός από ακροβατικά και ταχυδακτυλουργούς έφερνε και μεγάλα κλουβιά πάνω σε ειδικά κατασκευασμένα βαγόνια με διάφορα ζώα από όλο τον κόσμο.

Έτσι οι γονείς του Βάχαλ το απόγευμα του Σαββάτου αποφάσισαν να πάνε το γιό τους στο διάσημο τσίρκο.

Μπήκαν στο ειδικό χώρο με τα κλουβιά και άρχισαν να περιεργάζονται τα ζώα. Υπήρχαν τίγρεις, αρκούδες, ελέφαντες, στρουθοκάμηλοι και πολλά άλλα. Τότε είδαν και ένα πολύ μεγάλο κλουβί που κοιμόταν ένας τεράστιος κροκόδειλος.
Η μητέρα του Βάχαλ ένοιωσε μια ανεξήγητη ανατριχίλα. Ο Βάχαλ είχε μείνει και τον κοιτούσε!!! Ξαφνικά έβαλε το χέρι του στην τσέπη του και έβγαλε την κόκκινη πέτρα που κουβαλούσε πάντα μαζί του. Με το που σήκωσε το χέρι του με την πέτρα ο κροκόδειλος ξύπνησε και άρχισε να κάνει δυνατό θόρυβο Άρχισε να κτυπάει δυνατά με την ουρά του τα πλαϊνά του κλουβιού μέχρι που ο σύρτης που ήταν πάνω στην πόρτα σηκώθηκε και η πόρτα άνοιξε. Ο κροκόδειλος βγήκε έξω από το κλουβί…Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να τρέχει να φύγει μακριά. Η Ναργκίτα άρπαξε το γιό της από το χέρι για να φύγουν, ενώ ο Ιγκορ έκανε κλοιό για να τους προφυλάξει από τυχόν επίθεση του ζώου. Όμως ο Βάχαλ άφησε το χέρι της μητέρας του και προσπερνώντας τον πατέρα του πλησίασε τον κροκόδειλο. Ήταν πολύ κοντά του, όταν το ζώο τον είδε και άνοιξε τα τεράστια σαγόνια του. Τότε ο Βάχαλ πέταξε μέσα στο στόμα του ζώου την κόκκινη πέτρα. Ο κροκόδειλος την κατάπιε και για ένα λεπτό φάνηκε, ότι ηρέμησε. Όμως αντίθετα πλησίασε κοντύτερα στον Βάχαλ και τον έριξε κάτω με ένα χτύπημα της ουράς του. Πλησίασε την μουσούδα του στο πρόσωπο του Βάχαλ.και άνοιξε το στόμα του!!
Η Ναργκίτα έβγαλε μια κραυγή και ο Ιγκόρ όρμησε να σώσει το γιό του από τα σαγόνια του κροκόδειλου. Τότε είδε το τεράστιο ζώο να βγάζει την γλώσσα του και να γλύφει το μάγουλο του Βάχαλ εκεί που είχε το σημάδι.
Μετά το ζώο ηρέμησε, μαζεύτηκε και δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι που έφθασαν οι εκπαιδευτές των ζώων και το οδήγησαν πίσω στο κλουβί του.
Ο Ιγκόρ σήκωσε το γιό του από κάτω που ήταν κατάχλωμος και τον έσφιξε στην αγκαλιά του.
Επέστρεψαν στο σπίτι τους πολύ ταραγμένοι από την απίθανη αυτή περιπέτεια τους και έπεσαν να κοιμηθούν.
Το επόμενο πρωί πρώτη σηκώθηκε η Ναργκίτα και πήγε στο δωμάτιο του γιού της να δει πως είναι. Ο Βάχαλ είχε σηκωθεί και ζωγράφιζε. Δίπλα του σε ένα μεγάλο τασάκι. είδε η Ναργκίτα, ότι είχε σχίσει όλα τα προηγούμενα σχέδια του.
Εκείνος την κοίταξε και της χαμογέλασε. Το προσωπάκι του ήταν πεντακάθαρο και το σημάδι είχε εξαφανιστεί.
Δεν χρειάζονται πια αυτά τα σχέδια της είπε! «Η Παντοδύναμη Στάλα» μέσα από την ιερό κροκόδειλο με θεράπευσε!!!
Η Ναργκίτα κούνησε το κεφάλι της συγκινημένη. Ο γιός της, σκέφθηκε, με την πίστη στην διαίσθηση του και μέσα από την φαντασία του που τελικά ίσως να μη ήταν μόνο φαντασία κατάφερε το ακατόρθωτο..!!
Ο Ιγκόρ πλησίασε και εκείνος τον γιό του και τον αγκάλιασε. Ήξερε, ότι ποτέ πια δεν θα αμφισβητούσε αυτά που θα του έλεγε γιατί αντιλήφθηκε ότι είχε γεννηθεί με ένα υπέροχο χάρισμα.. Να εμπιστεύεται την φωνή της διαίσθησης του!!!
Έτσι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αυτό το παραμύθι αφιερώνεται σε όλους που με Πίστη και Εμπιστοσύνη ακούν την φωνή της Διαίσθησης τους και τολμούν να αγκαλιάσουν τα όνειρα της καρδιάς τους!!!!

Όταν το έγραφα είχα στην σκέψη μου την Εμμούλα και της το αφιερώνω με πολλή αγάπη!!!!

:farao: @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσουλίτσα :cry: :cry: :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:cry: @};- :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα :cry: @};- υπέροχο >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Fotinoula »

Δεν χρειάζονται πια αυτά τα σχέδια της είπε! «Η Παντοδύναμη Στάλα» μέσα από την ιερό κροκόδειλο με θεράπευσε!!!
Η Ναργκίτα κούνησε το κεφάλι της συγκινημένη. Ο γιός της, σκέφθηκε, με την πίστη στην διαίσθηση του και μέσα από την φαντασία του που τελικά ίσως να μη ήταν μόνο φαντασία κατάφερε το ακατόρθωτο..!!
Ο Ιγκόρ πλησίασε και εκείνος τον γιό του και τον αγκάλιασε. Ήξερε, ότι ποτέ πια δεν θα αμφισβητούσε αυτά που θα του έλεγε γιατί αντιλήφθηκε ότι είχε γεννηθεί με ένα υπέροχο χάρισμα.. Να εμπιστεύεται την φωνή της διαίσθησης του!!!
Έτσι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Εμμάκι... :cry: @};-

Χρυσουλίτσα Σε ευχαριστούμε πολύ! :cry: :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

Αυτό το παραμύθι αφιερώνεται σε όλους που με Πίστη και Εμπιστοσύνη ακούν την φωνή της Διαίσθησης τους και τολμούν να αγκαλιάσουν τα όνειρα της καρδιάς τους!!!!
:-( :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα υπέροχο :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσουλίτσα, υπέροχο!!! @};- @};- @};- :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Giotoula »

Χρυσουλίτσα, υπέροχο! @};- :x >:d< >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

πολύ όμορφο Χρυσούλα :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24613
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αυτό το παραμύθι αφιερώνεται σε όλους που με Πίστη και Εμπιστοσύνη ακούν την φωνή της Διαίσθησης τους και τολμούν να αγκαλιάσουν τα όνειρα της καρδιάς τους!!!!
:x :x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Emmaki »

Χρυσουλιτσα μου γλυκια :cry:

Διαβαζοντας το ειχα ανατριχιασει ολοκληρη....Σε Ευχαριστω τοσο πολυ :cry:
Ειναι υπεροχο αυτο το παραμυθακι και τοσο αληθινο!!!! @};- >:d< >:d< >:d< :romance-heartbeating:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

Χρυσουλίτσα μου... :cry:

κάθε φορά που "ακουμπάς" εδώ μέσα ένα παραμύθι σου, νιώθω ότι το σπιτάκι μας γίνεται πλουσιότερο...

σ' ευχαριστώ καρδούλα μου :romance-kisscheek:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΛΑ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αυτό το παραμύθι αφιερώνεται σε όλους που με Πίστη και Εμπιστοσύνη ακούν την φωνή της Διαίσθησης τους και τολμούν να αγκαλιάσουν τα όνειρα της καρδιάς τους!!!!
Κάθε φορά εκπλήσσομαι από την Δημιουργική Δύναμη της Φαντασίας σου! @};-

Χρυσουλίτσα! @};- >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”