Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

orpheas
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 10 Ιουν 2012 8:27 pm

Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από orpheas »

Παρακατω σας παραθετω μετα απο πολυ σκεψη καποιες απαντησεις που πηρε ενας γνωστος μου για την νεα εποχη, την σκεψη του κοσμου και το τι θα γινει στην Ελλαδα(παρακαλω να μην το δειτε εθνικιστικα). Για οποιαδηποτε ερωτηση σχετικα με λεξεις, ορολογιες και φρασει που δεν καταλαναινεται γραψτε μου για να σας απαντησω. Ευχαριστω!






ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Μετά από επικοινωνίες στις 16-12-2012 με τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ συλλέξαμε πληροφορίες για την Νέα Εποχή στην οποία μπαίνουμε, τις οποίες παραθέτουμε πιο κάτω όπως ακριβώς διατυπώθηκαν στις συνεδρίες.


Α ΣΥΝΕΔΡΙΑ με πρώτο ενδιάμεσο

-Τι πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε για τις 20-21-22 Δεκεμβρίου ?
- Να μην ανησυχούμε, η πορεία είναι προς το ΦΩΣ ασταμάτητη.
- Πότε αρχίζει αυτή η πορεία ?
-13 ημέρες μετά τις 21 /12 αρχίζει να μετράει ο καινούργιος φωτεινός καιρός.
Τα φωτόνια θα ισχυροποιήσουν τους ανθρώπους είτε είναι θετικοί είτε αρνητικοί.
-Αυτοί που είναι σκληροπυρηνικοί τι θα γίνουν ?
-Κάποιοι θα ακολουθήσουν τους φωτεινούς. Θα υπάρχουν αντιδράσεις, θα φεύγουν άνθρωποι προς τα πάνω μόνοι τους χωρίς το φως. Ήδη φεύγουν, αλλά και πολύ φως απλώνεται στην Ελλάδα. Δέσμες φωτός με διάφορα χρώματα κατεβαίνουν και απλώνονται στην Γη παντού. Έχει ήδη ξεκινήσει αλλά τότε θα είναι πολύ δυνατό.
-Στην βουλή τι γίνεται ?
-Έχει πολύ σκοτάδι.
-Σε πόσο καιρό μπορεί να αλλάξει αυτό ?
-Θα εξαρτηθεί από την αλλαγή συνειδητότητας των Ελλήνων και από την δύναμή τους να απελευθερωθούν από τον φόβο που τους σπέρνουν. Μέχρι τότε θα έχει και φώς και σκοτάδι στην Ελλάδα
-Πως θα γίνει αυτό ?
-Σε επόμενη επικοινωνία θα σας πούμε.
-Τι θα γίνει με το μικροτσίπ ?
-Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του.
-Κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες στο ιντερνετ, που τρομάζουν τον κόσμο για την Νέα Εποχή.
Τι σημαίνει αυτό ?
-Υπάρχουν παρεμβολές σε ανθρώπους που δεν είναι καθαροί και δεν παίρνουν προστασίες.
-Θα δοθεί μετά το 2025 άλλη ευκαιρία για αλλαγή συνειδητότητας ?
-Θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν οι άνθρωποι μέχρι τότε

Β ΣΥΝΕΔΡΙΑ με άλλο ενδιάμεσο

-Τι θα γίνει στις 20-21 και 22 Δεκεμβρίου ?
Μεγάλη ροή φωτονίων θα μεταφέρει φως και υγεία στην κατάσταση των κυττάρων.
-Πόσο καιρό θα κάνει ?
-Θα εξαρτηθεί από την επίγνωση και την συνειδητότητα του καθενός. Θα δυσκολευτεί ο κόσμος γιατί ο άνθρωπος έχει μάθει να μην είναι υγιής. Έχει εθιστεί στην ασθένεια.
-Ο κόσμος φοβάται ότι θα πεινάσει.
Το ενδιάμεσο «βλέπει» την εικόνα της σποράς χούφτας σπόρων.
-Κανείς δεν θα πεινάσει, στέλνουν μηνύματα για φόβο.
-Πότε θα σταματήσει αυτό ?
-Όταν απελευθερωθούμε εσωτερικά, νιώθοντας την δύναμη να είμαστε αυτόνομοι.
-Με τις εργασίες που δεν έχει πολύς κόσμος ?
-Είναι και αυτό μέσα στο σχέδιο, ώστε να μην υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις για να φτάσουν τον κόσμο σε ανέχεια Μπορούμε να μειώσουμε τις ανάγκες που είναι φτιαχτές και μέσα από την γη και δικά μας προϊόντα να τα καταφέρουμε μέσα από συνεταιρισμούς πιο φτηνά.
Το κρέας όπως είναι καλύτερα να το αποφεύγετε. Έχει τόση αρνητικότητα μέσα του.
- Με το ψάρι ?
Εξαρτάται από τις θάλασσες. Καλύτερα από θάλασσες με καθαρό νερό. Η Ελλάδα έχει πολύ καθαρό νερό.
-Τι άλλο θα γίνει στις 20-21-22 /12 ?
-Αυτοί που είναι ασυνείδητοι θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν, να υποφέρουν και θα αποχωρούν από την ζωή η αξιώματα. Το 1/3 η οι μισοί θα αρχίσουν να μπαίνουν στον κόσμο της επίγνωσης. Το νερό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή την επίγνωση.
-Πως μπορεί να βοηθήσουμε η να συμβουλεύσουμε τον κόσμο ?
- Το μυστικό είναι το βίωμα. Αν δεν γίνει βίωμα στον καθένα δεν περνάει μέσα του. Θα ακούει αλλά θα φεύγει. Με κάποιο τρόπο να τους δώσετε την σπίθα να «βιώσουν».
-Τι άλλο μπορείτε να μας πείτε για αυτές τις ημέρες ?
-Ότι χρειάζεται να είσαστε στην καρδιά, να επικεντρωθείτε στην αγάπη.


Γ ΣΥΝΕΔΡΙΑ με τρίτο ενδιάμεσο

-Τι θα συμβεί από τις 20-21-22/12 ?
-Πολύς φόβος σπέρνεται στο κόσμο για να εμποδίσουν την εξελικτική του πορεία.
Το νερό και ο Ήλιος θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στην απελευθέρωση από το φόβο. Συνιστούν να τρώμε ρύζι και φύλλα από δυόσμο, και γενικά φυτικές τροφές.. Να αποφεύγουμε το κρέας.
-Τι άλλο έχετε να μας πείτε για τις 20-21-22/12 ?
-Μεγάλη ροή φωτονίων θα κατέβει στην Γη. Και οντότητες πολύ φωτεινές θα βοηθήσουν στο πέρασμα των φωτονίων ανοίγοντας διόδους.
-Πως είναι αυτές οι οντότητες ?
-Είναι όντα πολύ δυνατά και φωτεινά μεγάλων διαστάσεων.
-Θα μας βοηθήσουν ?
-Ναι για αυτό έρχονται. Είναι πάρα πολύ δυνατοί. Πολλοί άνθρωποι θα τρομάξουν από την δύναμή αυτή.
-Είναι οι Πυραιθέριοι ?
-Ναι, ναι αυτοί είναι.
-Που θα κατοικούν ?
-Όπου υπάρχει αιθέρας. Στα δάση και κοντά σε κρυστάλλους, από εκεί παίρνουν την ενέργειά τους.
-Πόσο καιρό θα μείνουν στην Γη?
-Πολύ, πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να φύγουν.
-Μήπως είναι μερικοί εδώ ?
-Είναι.
-Τι άλλο θα γίνει?
-Ξεκαθαρίσματα θα γίνουν. Θα θεραπευτούν πληγές. Δεν θα υπάρχουν μνήμες. Αυτό το φως που θα εκπέμπουν σβήνει τις άσχημες μνήμες. Θεραπεύει σε φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Διαχέεται η αγάπη, η καθαρότητα, η χαρά.
-Σε πόσο καιρό γίνονται αυτά ?
-Ακαριαία, αλλά ο κάθε άνθρωπος, θέλει το δικό του χρόνο για να εκδηλωθεί. Αυτή η ενέργεια είναι υψηλοδονούμενη.
-Αυτοί που δεν έχουν αφυπνιστεί τι θα κάνουν ?
-Θα φύγουν σε άλλο πλανήτη σύντομα πολλές ψυχές. Δεν πειράζει. Έχει δημιουργηθεί άλλος πλανήτης 3ης διάστασης. Είναι θεϊκή Καλοσύνη. Αγάπη και Καλοσύνη. Απλά επιλέγει ο καθένας να πάρει τα μαθήματά του.
-Άλλο για τις 20-21-22/12 ?
-Στο τέλος οι άνθρωποι θα είναι πιο χαρούμενοι.
-Για προχώρησε μετά από 4-5 μήνες στην Ελλάδα. Πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα ?
-Οι άνθρωποι θα είναι όλο και πιο αφυπνισμένοι..
-Πήγαινε στο θέμα της υγείας του κόσμου. Τι θα γίνει ?
-Ο φτερωτός Ήλιος δίνει θεραπευτικές ενέργειες στα βότανα, οι μέλισσες θα βοηθήσουν πολύ. Θα βγούν αντικαρκινικά φάρμακα από πρόπολη. Έχει διαχυθεί το μήνυμα στις μέλισσες. Έχουν αφυπνιστεί από το εμψυχωμένο νερό και τον ήλιο, τα φωτόνια που θα έρθουν. Τα ζώα θα μας βοηθήσουν, είναι φίλοι μας. Τα έχουν αφήσει για να βοηθούν το νευρικό μας σύστημα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τρώνε κρέας, αλλά θεραπευτικές τροφές που δίνει η γη. Γενικά θα εξαφανιστούν πολλές αρρώστιες. Η ιατρική θα υιοθετήσει πιο υγιεινά φάρμακα. Οι φαρμακευτικές εταιρίες θα χτυπηθούν πολύ από τους φωτεινούς που θα έρθουν (τα όντα αυτά).
-Το 2025 είναι η τελευταία ημερομηνία ?
-Το Σχέδιο είναι αλλιώς. Αυτοί που δεν θέλουν, θα πάνε στον πλανήτη της 3ης διάστασης, όπου εκεί θα συνεχίσουν με αγάπη την εξέλιξή τους. Αλλά από το τρίτο αστρικό πεδίο και κάτω δεν θα πάει κανείς Έλληνας.
-Τι άλλες πληροφορίες θέλεις να μας δώσεις ?
-Γαλήνη και Αγάπη. Να βοηθούμε να είμαστε αλληλέγγυοι



Δ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με άλλο ενδιάμεσο

Πλησιάζουμε στη μέρα που το σκοτάδι θα μειώνεται όλο και περισσότερο. Θα αρχίσει η σύσταση της ατμόσφαιρας να αλλάζει. Άρχισαν να κατεβαίνουν φωτεινά μικροσωματίδια που δεν φαίνονται, μόνο μερικοί μπορούν να τα δούνε. Όλη η ατμόσφαιρα της γης θα γεμίσει από αυτά. Αυτά θα περικλείουν και θα μεταφέρουν αναφορές για υγιή μορφή ζωής. Θα υπάρχει σε αυτά τα σωματίδια η μνήμη της πρωταρχικής μας υγιούς κατάστασης .Κάθε πληροφορία που αφορά στο σώμα μας, στην κίνηση του, στις συναναστροφές, στην έκφρασή μας και άλλα. Αυτό θα μεταφέρεται από το σύμπαν προς τα εμάς και από τον έναν στον άλλον. Όσο περισσότερα φωτεινά σωματίδια στην αύρα μας τόσο περισσότερη αγάπη . Έτσι σιγά-σιγά και οι σκουρόχρωμες αύρες θα αποκτούν λάμψη.
Θα περάσουμε περίοδο που ο κόσμος δεν θα μπορεί να δεχτεί αυτή την αλλαγή και θα πονάει. Οι γιατροί δε θα μπορούν να εξηγήσουν τα συμπτώματα αυτά και να κάνουν διαγνώσεις. Χρειάζεται παραπάνω υπομονή ειδικά από αυτούς που έχουν χαμηλή επίγνωση. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουμε από πράγματα που μας βαραίνουν, ακόμη και καρμικά. Αυτό που χρειάζεται είναι εστίαση στην καρδιά μας. Μπορούμε να οραματιστούμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια τρισδιάστατη σπείρα σε σχήμα ανάποδου κώνου, που η κορυφή του είναι στα πόδια μας και ανοίγει προς τα πάνω. Με αυτήν συνδεόμαστε με τη συμπαντική ενέργεια, που μας βοηθά να καθαρίσουμε την αύρα μας και να γίνουμε πιο συνειδητοί.
Τώρα δεν έχει τόση σημασία το υλικό σώμα αλλά το φως που έχει γύρω του. Και αυτό σιγά-σιγά θα μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και από σημείο σε σημείο και σε όλη την Ελλάδα, θα ενεργοποιεί τα σημεία που υπήρχαν αρχαίοι ναοί και η γη θα βρει την ισορροπία της.
Ο πιο πολύς κόσμος είναι φοβισμένος γιατί έχει αφήσει την καρδιά στην άκρη. Η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος. Δεν πρόκειται να πεινάσει κανείς εδώ αν δε το θέλει. Το σύστημα προσπαθεί να βάλει και άλλους φόβους με την ψηφιακή τηλεόραση. Είναι από τα μεγαλύτερα όπλα τους. Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να συμβεί όταν όλοι σταματήσουν να βλέπουν τηλεόραση.
Το μεγάλο σημάδι για την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, είναι όταν δούμε πνευματικούς ανθρώπους στις θέσεις των ηγετών. Αυτοί που κυβερνούν τώρα είναι άβουλα πιόνια της παγκόσμιας τάξης. Αν στον πληθυσμό της Ελλάδας, υπάρχει ένα ποσοστό 4% πνευματικών-φωτεινών ανθρώπων, στη βουλή επικρατεί σκοτάδι με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κι αυτό εξαρτάται από μας.
Όταν η ροή των φωτεινών σωματιδίων αυξηθεί, θα αναπτυχθούν καινούργιες τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε τσάμπα ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον.
Τις ημέρες 20-21-22/12/2012 καλωσορίζουμε το φως που κατεβαίνει και λούζει τη γη μας και τις αύρες μας φωτίζει , μας δυναμώνει και μας οδηγεί στην πνευματική μας εξέλιξη.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ
Και αν σε επαινούν,
Και αν σε κατηγορούν,
Εσύ προχωρά ήρεμα
Και προχωρά!

-Komyo Reiki Kai Motto
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Σε ελαχιστα συμφωνησα, αλλα πολλα με βρησκουν διαφωνο.

Το κυριοτερο ειναι πως η θεραπεια του ανθρωπου δεν γινεται ουτε με δεσμες φωτονιων, ουτε με διοσμο, ουτε με ευλογημενες μελισσες, ουτε με αντικαρκινηκα και υγιει φαρμακα. Ολα αυτα και αλλα τοσα να εχει ο ανθρωπος, εαν δεν δουλεψει προς τα μεσα να βρει τον Εαυτο του, θα ειναι παντα ασθενης. Το Φως ηταν, ειναι, και θα ειναι παντα στην Γη και στις καρδιες μας. Επισεις, δεν συμφωνω με το "οσοι δεν τα καταφερουν, θα φυγουν", γιατι το θεϊκο σχεδιο αφορα ολε; τις ψυχες. Αλλες αργα, αλλες γρηγορα, ολες θα επιστρεψουν στην Πηγη. Αυτο με το κρεας και τα ψαρια με εκανε να γελασω: ολη η υλη ειναι ευλογημενη, ας μην ψαχνουμε εχθρους εξω απο εμας.

Αυτα βασικα...
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Bar
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 13 Ιαν 2013 8:03 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Bar »

Xμμ...

Παραπάνω πληροφορίες για τον "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ" ?

Όταν η ροή των φωτεινών σωματιδίων αυξηθεί, θα αναπτυχθούν καινούργιες τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε τσάμπα ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον.
Δωρεάν , άφθονη και 100% οικολογική και ασφαλής ενέργεια ε?
Θα μιλάμε για μια απίστευτη ενεργειακή επανάσταση , όπου όταν θα έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας στην γη θα μπορέσουμε επιτέλους να επικεντρωθούμε και να τα δώσουμε όλα στον ουρανό και στα αστέρια , μπας και φύγουμε από αυτή την γαλάζια μπαλίτσα στη μέση του πουθενά που ονομάζεται Γη.
Άβαταρ μέλους
Alexandros
Δημοσιεύσεις: 3116
Εγγραφή: 15 Μάιος 2010 11:04 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Alexandros »

Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ Ορφέα που το μοιράστηκες μαζί μας… >:d<

Δε θα ήθελα να κρίνω τις πληροφορίες που έλαβαν κάποιοι άνθρωποι για την ανθρωπότητα αφού δε μπορώ καν να κρίνω τις πληροφορίες που λαμβάνω εγώ για μένα.
Για να πει κανείς ότι μπορεί να κρίνει ορθά πρέπει να είναι γνώστης της Αλήθειας και εγώ τουλάχιστον δεν είμαι…

Ίσως κάποια από αυτά ή όλα να είναι πληροφορίες από κάποια ανώτερη οντότητα, ίσως από τον ανώτερο εαυτό του ατόμου, ίσως και υποσυνείδητες φοβίες και προσδοκίες… ποιος μπορεί να ξέρει στα σίγουρα χωρίς να κάνει απλά εικασίες…?

Θα μπορούσα να πω όμως ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα άτομα αυτά όπως και πολλές άλλες ομάδες εργάζονται για τον εαυτό τους και τον κόσμο. Προσπαθούν να προσφέρουν ότι μπορούν με τον τρόπο τους και αυτό είναι καλό αν και κρύβει και κάποιους κινδύνους.

Θα σταθώ όμως σε δύο πράγματα πάντα μέσα από την προσωπική μου εκτίμηση…
Πρώτον ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναρωτιόμαστε για το μέλλον μας. Το μέλλον μας στηρίζετε σε μας…

Και δεύτερον ας κρατήσουμε την φράση κλειδί για όλα οσα συζητούμε μέσα στο φόρουμ και πάντα όλα εκεί καταλήγουν…
χρειάζεται να είσαστε στην καρδιά, να επικεντρωθείτε στην αγάπη.
Από αυτό εξαρτάτε και το μέλλον μας…
Ας κινηθούμε εμείς μέσα από το Δρόμο της καρδιάς και ας αφήσουμε το Θεικό Σχέδιο στον ίδιο το Θεό.

@};- @};- @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Alexandros
Δημοσιεύσεις: 3116
Εγγραφή: 15 Μάιος 2010 11:04 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Alexandros »

Ace έγραψε: Δωρεάν , άφθονη και 100% οικολογική και ασφαλής ενέργεια ε?
Θα μιλάμε για μια απίστευτη ενεργειακή επανάσταση , όπου όταν θα έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας στην γη θα μπορέσουμε επιτέλους να επικεντρωθούμε και να τα δώσουμε όλα στον ουρανό και στα αστέρια , μπας και φύγουμε από αυτή την γαλάζια μπαλίτσα στη μέση του πουθενά που ονομάζεται Γη.

Η γνώση για την ελεύθερη ενέργεια υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το γιατί δεν την εφαρμόζουμε είναι μεγάλο θέμα και όχι της ώρας

Αν δεν εκτιμήσουμε Άκη την ομορφιά και γενναιοδωρία του υπέροχου πλανήτη μας μην πιστέψεις ότι θα καταφέρουμε να εκτιμήσουμε κάποιον άλλον…
Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για να βγούμε με αξιοπρέπεια πέρα από την Γήινη έλξη!
:x :x :x
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Bar
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 13 Ιαν 2013 8:03 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Bar »

Alexandros έγραψε:
Ace έγραψε: Δωρεάν , άφθονη και 100% οικολογική και ασφαλής ενέργεια ε?
Θα μιλάμε για μια απίστευτη ενεργειακή επανάσταση , όπου όταν θα έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας στην γη θα μπορέσουμε επιτέλους να επικεντρωθούμε και να τα δώσουμε όλα στον ουρανό και στα αστέρια , μπας και φύγουμε από αυτή την γαλάζια μπαλίτσα στη μέση του πουθενά που ονομάζεται Γη.

Η γνώση για την ελεύθερη ενέργεια υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το γιατί δεν την εφαρμόζουμε είναι μεγάλο θέμα και όχι της ώρας

Αν δεν εκτιμήσουμε Άκη την ομορφιά και γενναιοδωρία του υπέροχου πλανήτη μας μην πιστέψεις ότι θα καταφέρουμε να εκτιμήσουμε κάποιον άλλον…
Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για να βγούμε με αξιοπρέπεια πέρα από την Γήινη έλξη!
:x :x :x
Χμμ, σωστό αυτό.!



Oσο για την ελευθερη ενεργεια , εννοω την χρηση της για κανονικη ενεργεια , μου ακουγεται καπως περιεργο αυτο με την κρυφη γνωση που πχ οι πετρελαιοβαρωνοι δε θελουν να μαθουμε , σε εναν κοσμο που πλεον ολα μαθαινονται με 2-3 κλικ (..αν ξερεις που να ψαξεις παντα ;) ) . Η πληροφορια ηταν πληρως ελεγχομενη τον μεσσαιωνα (πηγη η εκκλησια) , χαλαρωσε με την εξαπλωση του τυπογραφου (πηγη, τα τυπογραφεια..!), εξαπλωθηκε με την ανακαλυψη του ραδιοφωνου και της τηλεορασης (αρχες-μεσα 20ου αιωνα) , εγινε ανεξέλεγκτη με την επανασταση της πληροφορικης που ζουμε πλεον. Τιποτα δε μενει κρυφο στην εποχη μας, οχι γιατι δε θελουν καποιοι, αλλα γιατι απλα δεν εχουν την δυναμη να το περιορισουν. Και αυτο επειδη πλεον δεν εχουν να τα βαλουν με αβουλες μαζες ανθρωπων, αλλα με μηχανες.
Πιο πιθανο ειναι μια χρησιμη πληροφορια να θαφτει κατω απο τονους αχρηστων πληροφοριων (celebrities, κουτσομπολια κτλ) παρα να λογοκριθει και εξαφανιστει απο ..τον οποιοδηποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bar την 16 Ιαν 2013 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από VasilisM »

μπας και φύγουμε από αυτή την γαλάζια μπαλίτσα στη μέση του πουθενά που ονομάζεται Γη.
Γιατί να πάμε σε άλλο πλανήτη; Νομίζω οτι η πρόκληση είναι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη που ζούμε.. στο κάτω κάτω δεν μας φταίει σε τίποτα ο άλλος πλανήτης να τον ριμάξουμε κι εκείνον.. λέω γω τώρα.. :D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Vasoula »

Τιποτα δε μενει κρυφο στην εποχη μας, οχι γιατι δε θελουν καποιοι, αλλα γιατι απλα δεν εχουν την δυναμη να το περιορισουν. Και αυτο επειδη πλεον δεν εχουν να τα βαλουν με αβουλες μαζες ανθρωπων, αλλα με μηχανες.
Σκέφτηκες όμως ποτέ Άκη μου ότι ακριβώς αυτό θέλουν κάποιοι? Να μην μείνει τίποτα κρυφό...
Η υπερπληροφόρηση χρειάζεται διάκριση και αυτήν ούτε οι μάζες των ανθρώπων, μα ούτε οι μηχανές την διαθέτουν...
Δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις κάτι και την ίδια στιγμή κάπου αλλού, μια άλλη πληροφορία το ακυρώνει...

Η αδυναμία περιορισμού της πληροφορίας δεν είναι πάντα για όφελος των ανθρώπων, όπως ακριβώς και ο παλαίοτερος έλεγχος της πληροφορίας...Απλά σήμερα πολώθηκε, έπιασε το άλλο άκρο, γιατί κάποιοι πολύ ευφυείς γνωρίζουν ότι το να μην γνωρίζεις τίποτα και το να τα γνωρίζεις όλα, είναι το ίδιο και το αυτό, από άποψη αποτελεσματικότητας της αφύπνισης...

Μην νομίζεις, ακόμα και οι πιο αθώες έρευνες, χρησιμοποιούνται εναντίον των ανθρώπων...Και οι επιτήδειοι ξέρουν πολύ καλά να στοχεύουν στον περιορισμένο εγκέφαλο τους, λόγω έλλειψης ολικής συνειδητότητας.

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.
Δημοσιεύσεις: 7335
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009 12:46 am
Τοποθεσία: αθηνα

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

"Ταπεινοτητα" αντηχει στ' αφτια μου για καποιο λογο..... @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Bar
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 13 Ιαν 2013 8:03 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Bar »

Vaso έγραψε:
Τιποτα δε μενει κρυφο στην εποχη μας, οχι γιατι δε θελουν καποιοι, αλλα γιατι απλα δεν εχουν την δυναμη να το περιορισουν. Και αυτο επειδη πλεον δεν εχουν να τα βαλουν με αβουλες μαζες ανθρωπων, αλλα με μηχανες.
Σκέφτηκες όμως ποτέ Άκη μου ότι ακριβώς αυτό θέλουν κάποιοι? Να μην μείνει τίποτα κρυφό...
Η υπερπληροφόρηση χρειάζεται διάκριση και αυτήν ούτε οι μάζες των ανθρώπων, μα ούτε οι μηχανές την διαθέτουν...
Eννοείται..!
Το έλεγε και ο Χάξλει στο "Βrave New World" που έγραψε, απο το 1930 μάλιστα(!) , οτι δηλαδη η υπερπληροφορηση ειναι το ιδιο ή και χειροτερη απο την ελειψη πληροφοριας.
(κλικ!) -> http://postimage.org/image/t7gci1ifp/" onclick="window.open(this.href);return false;


Μια μηχανη (ενας υπολογιστης και μια ιστοσελιδα στην περιπτωση) , ειναι τα εργαλεια του συγχρονου ακτιβιστη που εχει σκοπο να μεταδωσει την Αληθεια στον κοσμο , και οσο πιο καλα χειριστει αυτα τα εργαλεια , τοσο πιο ισχυρο και προσβασιμο σε πολλους, θα ειναι το αποτελεσμα του. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, η διασημη υποθεση του wikileaks ( https://el.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks" onclick="window.open(this.href);return false; ) . Και το καλυτερο στην υποθεση? Δε μπορει να τον σταματησει κανεις. 8)
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Για μενα τ κακο ειναι οτι με τοση πληροφορια, ξεχνας να ακουσεις την Καρδια σου, και να αντλησεις απο την Γνωση που κρυβεται μεσα της.
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Vasoula »

Μερικές φορές θέλουμε να μάθουμε, πριν καν δημιουργηθούν τα ερωτήματα μέσα μας, Θοδωρή...
Πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε καν, ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις και αυτό είναι ανατρεπτικό για την ίδια μας την πνευματική ωριμότητα. Έτσι γινόμαστε θύμα της πληροφορίας και θύτης της Καρδιάς μας.

Η περιέργεια είναι αρετή και ελάττωμα...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
elenaki
Δημοσιεύσεις: 7152
Εγγραφή: 08 Φεβ 2010 6:10 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από elenaki »

Μερικές φορές θέλουμε να μάθουμε, πριν καν δημιουργηθούν τα ερωτήματα μέσα μας, Θοδωρή...
Πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε καν, ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις και αυτό είναι ανατρεπτικό για την ίδια μας την πνευματική ωριμότητα. Έτσι γινόμαστε θύμα της πληροφορίας και θύτης της Καρδιάς μας.

Η περιέργεια είναι αρετή και ελάττωμα...
@};- @};- @};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:Η περιέργεια είναι αρετή και ελάττωμα...

:x :x :x
είναι τόσο αλήθεια αυτό, @};-
όταν πρικύπτει απο αγωνία και προσδοκία η περιέργεια
πριν κάν σε τραβήξει με σεβασμό η Ζωή να αντλήσεις και
να εμπεριώσεις και πρακτικά στην ίδια την Ζωή,
μπορεί να αποτελέσει και τροχοπαίδι αργότερα
σημαντικό πράγμα η Σοφία και η ροή :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: Ανωτερες Επικοινωνιες με τον Απολλωνιο Αρχιερεα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μερικές φορές θέλουμε να μάθουμε, πριν καν δημιουργηθούν τα ερωτήματα μέσα μας, Θοδωρή...
Πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε καν, ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις και αυτό είναι ανατρεπτικό για την ίδια μας την πνευματική ωριμότητα. Έτσι γινόμαστε θύμα της πληροφορίας και θύτης της Καρδιάς μας.

Η περιέργεια είναι αρετή και ελάττωμα...
@};- :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”