Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια όμορφη και ηλιόλουστη πόλη η Σανμπίμια. Η πόλη αυτή ήταν πλούσια σε ορυκτό πλούτο και ιδιαίτερα σε πετρώματα χαλαζία που ήταν άφθονα. Οι κάτοικοι είχαν φτιάξει υπόγεια ορυχεία από τα οποία εξόρυσσαν το πολύτιμο ορυκτό, καθόσον η κυριότερη απασχόληση των περισσοτέρων ήταν η κατασκευή ρολογιών εξαιρετικής ακρίβειας. Αυτά τα ρολόγια ήταν μοναδικά, γιατί οι τεχνίτες είχαν την δεξιοτεχνία να αποκαλύπτουν από κάθε χαλαζία που έπαιρναν, όλα όσα είχαν αποθηκευτεί επάνω στα πολυεδρικά του σχήματα.!!!. Έτσι τα ρολόγια δεν έδειχναν μόνο την ώρα αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού, παρουσίαζαν επάνω στην κρυστάλλινη επιφάνεια τους, όπως σε καθρέφτη, κάθε στιγμή του παρελθόντος που είχε περάσει…!!!!!!!!!
Έτσι με αυτόν τον τρόπο έβλεπαν το παρελθόν και τα λάθη που είχαν διαπράξει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και κατάφερναν να αποφεύγουν να επαναλαμβάνουν τα αντίστοιχα στο μέλλον….!!!!
Κάποια στιγμή όμως η Σανμπίμια δέχθηκε επίθεση από μια φυλή γιγάντων που ζούσαν στην Γνωσίλεια αρκετά μακριά από την ειρηνική πόλη των ρολογιών. Ο αρχηγός των γιγάντων ήταν ο τρομερός και φοβερός Χρόνος….
Οι κάτοικοι της Σανμπίμια δεν είχαν μάθει να πολεμούν και ο κυβερνήτης της ειρηνικής πόλης ο Ηλιόδιος ζήτησε να μάθει από τους γίγαντες τον σκοπό της επίθεσης τους.
Τότε παρουσιάστηκε μπροστά του ο τρομερός Χρόνος και του είπε, ότι θα απέφευγαν την επίθεση με την προϋπόθεση να παραδίδουν αποκλειστικά σε αυτόν κάθε 6 μήνες 12 ρολόγια με κάθε πληροφορία αυτού του χρονικού διαστήματος. Η καρδιά του δυνάμωνε από τον χαλαζία και από την Γνώση του Παρελθόντος και δεν επιθυμούσε κανείς άλλος να είναι κύριος αυτής της γνώσης. Αν τα ρολόγια δεν ήταν ακριβή στην πληροφόρηση ή είχαν παραλείψεις τότε η καρδιά του θα τρεφόταν πιθανότατα με ελαττωματικό χαλαζία και αυτό θα ήταν ολέθριο για αυτόν!!!!!!.
Τότε σαν τιμωρία για την κακοτεχνία τους θα έπαιρνε αιχμαλώτους στην Γνωσίλεια 12 άτομα από την πόλη τους από τα οποία θα έβγαζε την καρδιά και θα την καταβρόχθιζε για να παραμένει δυνατός. Αν πάλι αρνιόντουσαν την κατασκευή των 12 ρολογιών θα αφάνιζε κυριολεκτικά την πόλη τους και θα ανάγκαζε τους αιχμαλώτους, που θα συλλάμβανε, να δουλεύουν ακατάπαυστα για αυτόν. Για τήρηση της συμφωνίας μαζί με τα 12 ρολόγια θα έπαιρναν οι γίγαντες κάθε φορά μαζί τους ένα μικρό παιδί, .το οποίο θα επέστρεφε σώο στην Σανμπίμια εάν όλα ήταν όπως είχαν συμφωνηθεί. Εάν όχι, τότε ο Χρόνος θα έπαιρνε πρώτα την καρδιά του παιδιού και μετά θα ερχόταν να τιμωρήσει την πόλη για την απροσεξία της.!!!!
Ο Ηλιόδιος κάλεσε αμέσως συμβούλιο πολιτών για να συζητήσουν την πρόταση του Χρόνου. Προκειμένου να αποφύγουν οι κάτοικοι της Σανμπίμια την πανωλεθρία από τους γίγαντες αποφάσισαν να διαλέξουν τους καλύτερους τεχνίτες της πόλης, οι οποίοι θα κατασκεύαζαν τα 12 ρολόγια που θα περιέκλειαν όλη την πληροφόρηση, που οι χαλαζίες κατέγραφαν από τις ακτίνες του Ήλιου, που έφθανε στο εσωτερικό της Γης από τις ρίζες των δένδρων και των φυτών.

Έτσι κάθε εξάμηνο γινόταν η παράδοση των 12 ρολογιών και με κλήρο καθοριζόταν πιο παιδί θα συνόδευε τον Χρόνο και τους γίγαντες στην Γνωσίλεια.


Τα πράγματα κυλούσαν ομαλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί οι εξαιρετικοί τεχνίτες της Σανμπίμια έβαζαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα 12 ρολόγια που θα παρέδιναν στο τέλος κάθε εξαμήνου να ήταν από εντελώς καθαρό χαλαζία., ώστε ο Χρόνος να μένει ευχαριστημένος!!!!
Μια ημέρα όμως ανακάλυψαν έντρομοι, ότι τα αποθέματα χαλαζία είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν και αυτά που είχαν απομείνει δεν θα επαρκούσαν για την επόμενη παράδοση που θα έπρεπε να γίνει σε 15 ημέρες. Είχαν φτιάξει μόνο τα μισά ρολόγια.
Ενημέρωσαν αμέσως τον Ηλιόδιο, που μόλις άκουσε τα νέα χλόμιασε…!!!!!!
Η κλήρωση για το παιδί που θα συνόδευε τους γίγαντες με την παράδοση των ρολογιών είχε ήδη γίνει και ο κλήρος έβγαλε το όνομα της Ντεβίνας της μικρής του κόρης.
Αν τα ρολόγια δεν ήταν έτοιμα ο Χρόνος θα επιτίθεντο στην πόλη. Αν τα έφτιαχναν με υποκατάστατο του χαλαζία, τότε εκείνος θα το καταλάβαινε από την διαφορετική δόνηση του υλικού και θα σκότωνε αμέσως την κόρη του!!!!
Τότε μεγάλη απελπισία τους κατέλαβε όλους, γιατί κατάλαβαν, ότι η φύση είχε προνοήσει για κάποιες ποσότητες από κάθε είδος. Αν κάποιος τις σπαταλούσε για οποιονδήποτε λόγο θα έπρεπε να πληρώσει τις συνέπειες αυτής του της απροσεξίας.
Αντιλήφθηκαν γεμάτοι φόβο , ότι θέλοντας να αποφύγουν κάποτε κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι στο τέλος θα αναγκαζόντουσαν να το αντιμετωπίσουν ίσως με πιο οδυνηρό τρόπο.!!!!!!Μόλις έφθασε η καθορισμένη ημέρα οι γίγαντες κατέφθασαν έξω από την Σανμπίμια όπου εκεί είχαν μαζευτεί σε παράταξη όλοι οι κάτοικοι. Ο Ηλιόδιος θα προσπαθούσε να εξηγήσει στον Χρόνο, ότι δεν είχαν ετοιμάσει την παραγγελία όχι από δική τους αμέλεια αλλά από φυσική έλλειψη χαλαζία.
Πραγματικά μόλις ο Χρόνος απαίτησε τα 12 ρολόγια ο Ηλιόδιος του εξήγησε, πως είχαν τα πράγματα και γιατί δεν είχε ετοιμαστεί ολόκληρη η παραγγελία.
Ο φοβερός Χρόνος έβγαλε ένα μουγκρητό δυσαρέσκειας, γιατί φυσικά δεν πίστεψε τον Ηλιόδιο και άρπαξε το παιδί που είχε μαζί του έτοιμος να του ξεριζώσει την καρδιά. Προτού όμως προχωρήσει στην επόμενη κίνηση του μια δυνατή φωνή ακούστηκε μέσα από το πλήθος.
«Σταμάτα Χρόνε!!! Αν θέλεις την καρδιά κάποιου πάρε την δική μου!!!!»
Έκπληκτος ο Χρόνος γύρισε να δει ποιός είχε μιλήσει με τέτοιο θάρρος. Τότε είδε να μικρό κορίτσι να προχωράει μπροστά και να τον κοιτάει θαρρετά.
«Είμαι η Ντεβίνα του είπε και ήταν η σειρά μου να έλθω μαζί σου αν τα ρολόγια ήταν έτοιμα.» Ο Χρόνος άφησε το παιδί που είχε αρπάξει και προχώρησε απειλητικά προς αυτήν.
« Αναρωτιέμαι όμως Χρόνε, συνέχισε το μικρό κορίτσι άφοβα, τι χρειάζεσαι τον χαλαζία και την πληροφόρηση που σου δίνει αν δεν μπορείς να μάθεις από αυτήν;; Πως μπορείς να γίνεις κύριος της Γνώσης, όπως ισχυρίζεσαι ότι θέλεις, αν δεν μπορείς να την χωνέψεις;; Πάντα θα καταπίνεις τόνους από πληροφορίες, που θα σου προσφέρονται αλλά δεν θα είσαι ποτέ σε θέση να τις αξιοποιήσεις….
Μπορείς βέβαια να πάρεις την καρδιά μου και όλων των συμπολιτών μου αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορέσεις να νοιώσεις την πραγματική δύναμη που η Γνώση δίνει όταν η καρδιά αναδύει Αγάπη.. Εσύ Χρόνε δεν γνωρίζεις τι είναι Αγάπη γιαυτό θα είσαι για πάντα καταδικασμένος να πεινάς διαρκώς και τίποτα δεν θα μπορεί να σε χορτάσει»
Ο Χρόνος είχε μείνει άλαλος…..!!!!! Έκανε κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις να ορμήσει στο κορίτσι αλλά εκείνο παρέμενε ατάραχο….
Τότε την κοίταξε ήρεμα και την ρώτησε αν είχε να του προτείνει κάτι, ώστε να χωνέψει τις πληροφορίες που έπαιρνε από τον χαλαζία…
Ο χαλαζίας είναι σοφός απάντησε η Ντεβίνα….Η έλλειψη που παρουσιάστηκε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σένα, ώστε να κατανοήσεις όλα όσα έχεις μάθει και να αντιληφθείς τα μηνύματα που η πληροφόρηση του σου περνούσε. Τότε η καρδιά σου θα αρχίσει να δέχεται την τροφή και να την αλλάζει σε Αγάπη…Η Αγάπη πάλι μαζί με την Γνώση θα σε μεταμορφώσει από Πεινασμένο Χρόνο σε Σοφό Χρόνο. Η αναζήτηση σου για τροφή δεν θα είναι μόνο από το ένστικτο αλλά από τις ανάγκες της καρδιάς σου…
«Που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά την ρώτησε με απορία ο Χρόνος»
« Μου τα αποκάλυψε ο χαλαζίας» απάντησε το κορίτσι.

Τότε ο Χρόνος γύρισε στον Ηλιόδιο και του είπε, ότι τους έδινε πίστωση 6 μηνών για τα υπόλοιπα 6 ρολόγια.
«Θέλεις να έλθεις μαζί μου;;»ρώτησε ευγενικά την Ντεβίνα
Εκείνη έγνεψε «ναι» και ο Χρόνος την ανέβασε στους ώμους του.
Από σήμερα θα είσαι η οδηγός μου της είπε.
Το κορίτσι χαιρέτησε τον πατέρα της, που δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι η μοναχοκόρη του είχε σταματήσει μια αληθινή τραγωδία με την καλοσύνη της. Θαύμασε την μεγαλοψυχία και την σοφία του μικρού κοριτσιού και υποσχέθηκε, ότι θα έκαναν όλοι, ότι ήταν δυνατόν, ώστε τα ρολόγια να ήταν έτοιμα στην ώρα τους.

Όταν έφθασαν στην Γνωσίλεια ο Χρόνος έφτιαξε μια πέτρινη στήλη και έβαλε τα 6 ρολόγια επάνω. Κάθε ημέρα πήγαινε εκεί και μέσα από τις κρυστάλλινες πλευρές τους αντιλαμβανόταν χιλιάδες πολύτιμες πληροφορίες, που προηγούμενα με την επιπόλαια καταβρόχθιση τους δεν είχε αφομοιώσει.
Η Ντεβίνα είχε συνδέσει την καρδιά της με τους χαλαζίες και βοηθούσε στην πραγματική κατανόηση από τον Χρόνο της Γνώσης, που του προσφερόταν απλόχερα.
Έπειτα από κάποιες ημέρες όταν πήγαν στην στήλη τα ρολόγια δεν ήταν έξι αλλά πέντε. Ο Χρόνος απόρησε τι έγινε το ένα ρολόι αλλά η Ντιβίνα χαμογέλασε και του είπε, ότι ήταν ήδη στην καρδιά του. Είχε ήδη κατανοήσει όλα όσα του έμαθε αυτό και το απορρόφησε.
Το ίδιο συνεχίστηκε και με τα άλλα ρολόγια που τα απορροφούσε σταδιακά ένα-ένα!!!

Εντωμεταξύ στην Σανμπίμια, ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα, οι τεχνίτες παρατήρησαν κατά την εξόρυξη, ότι παρουσιάστηκε μια νέα φλέβα χαλαζία.
Χαρούμενοι το ανέφεραν στον Ηλιόδιο, γιατί θα ετοίμαζαν σύντομα όλα τα υπόλοιπα ρολόγια.

Όταν και το τελευταίο ρολόι βρισκόταν στην καρδιά του Χρόνου η Ντεβίνα του είπε, ότι θα έπρεπε να πάνε στην Σανμπίμια για τα υπόλοιπα.
«Τι θα γίνει αν δεν υπάρχει άλλος χαλαζίας» αναρωτήθηκε λυπημένα ο Χρόνος.
Η Ντεβίνα τον καθησύχασε, ότι οι χαλαζίες ενεργούσαν με Σοφία….

Έτσι παίρνοντας ο Χρόνος στους ώμους την Ντεβίνα τράβηξαν για την πόλη του κοριτσιού!!!
Εκεί τους περίμενε ς ο Ηλιόδιος, χαρούμενος, που θα ξανάβλεπε την κόρη του, και παρέδωσε στον Χρόνο τα άλλα 6 ρολόγια.
Αυτός αφού τα παρέλαβε, ρώτησε την Ντεβίνα αν θα ήθελε να είναι και πάλι η οδηγός του στην εξερεύνηση της Γνώσης..
Το μικρό κορίτσι συμφώνησε και έφυγαν μαζί για την Γνωσίλεια.
Ο Χρόνος τα έβαλε και πάλι στην πέτρινη στήλη και άρχισε την καθημερινή του εκπαίδευση.
Μέσα στην καρδιά του είχε σχηματιστεί ένας κύκλος με 6 χαλαζίες που ολοκληρωνόταν αργά- αργά. Όταν και ο 12ος χαλαζίας τοποθετήθηκε, η καρδιά του Χρόνου φωτίστηκε από ένα εσωτερικό φως και ο ίδιος μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά..
Η Γνώση είχε δώσει την θέση της σε απέραντη Αγάπη γεμάτη Σοφία!!!!

Γεμάτος ευγνωμοσύνη αγκάλιασε την μικρή οδηγό του και της υποσχέθηκε, ότι δεν θα ξεχνούσε ποτέ όσα έκανε για αυτόν……!!!

Την έβαλε πάλι επάνω στους ώμους του και γύρισαν στην Σανμπίμια..

Όταν ο Ηλιόδιος του έδωσε τα νέα ρολόγια εκείνος αρνήθηκε να τα πάρει και του είπε να τα κρατήσουν για ανάμνηση, γιατί εκείνος είχε 12 αστραφτερά κομμάτια αληθινής γνώσης στην καρδιά του. Κάθε κομμάτι ήταν μια δική του υποδιαίρεση στον Τροχό της Αιωνιότητας!!!!!!!!!!!

Έτσι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!
ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29992
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσούλα :cry: Υπέροχο @};- @};- @};-

Καλή Χρονιά :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Χρυσούλα, πόσο όμορφο παραμύθι!! Καλή Χρονιά!!! :x @};- >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Πολύ όμορφο Χρυσούλα μας! @};- @};- :x

Καλή Χρονιά! Με Αγάπη και Σοφία @};-
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23473
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Υπεροχο Χρυσουλα!!

Καλη χρονια γεματη Αγαπη και Φως!!

:x :x >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9938
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα πολύ όμορφο :x

Καλή Χρονιά με Αγάπη :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Giotoula »

Ευχαριστούμε Χρυσούλα!!! @};- @};- @};-

Καλή Χρονιά να έχεις, με δημιουργικότητα και έμπνευση να συνεχίσεις να μας ταξιδεύεις! :x :x :x >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Vasoula »

Yπέροχο ταξίδι.... από την σκληρότητα στην Αγάπη με Σοφία
Η γνώση είναι τροφή του νου, που μένει πάντα πεινασμένος, αν δεν καταφέρει να χορτάσει την Καρδιά...


Καλή Χρονιά Χρυσουλίτσα μας >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33571
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Annoula »

Υπέροχο! Καλή χρονιά με Αγάπη και Σοφία :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!!! Το παραμύθι μας φέρνει κοντά στην παιδική αθωότητα και την απεριοριστη αγάπη!!!!
Όταν αφήνεσαι στην μαγεία σαν μικρό παιδί η καρδιά ελευθερώνεται και εκφράζεται.!!!!!!
Ε, λοιπόν σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, εμείς θα κρατήσουμε ζωντανή αυτή την αθωότητα και αν κάποιοι μέσα από μίζερες σκέψεις ζήσουν απλά ...καλά
να είστε σίγουροι, ότι εμείς θα ζήσουμε........ καλύτερα, γιατί θα έχουμε ενώσει την καρδιά μας με την Καρδιά της Μοναδικής Ύπαρξης, με τον Ένα, τον Απεριόριστο, Αυτόν που Όλα Είναι......με απλά λόγια τον Λόγο !!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι κάθε ευλογία στις ζωές όλων

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
@};- @};- @};- @};- @};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσούλα μας :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

τελειο :x

Καλη χρονια Χρυσουλιτσα μας :x >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

μμμμ υπέροχο Χρυσουλίτσα O:-)

ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Valia

Re: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση από Valia »

υπέροχο!!!ευχαριστούμε! :x :x :x :x :x

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”