Λοιπόν, σήμερα κατάφερα και έκανα ρέικι, μετά από αρκετό καιρό, και παρατήρησα ένα "σύμπτωμα" που ερχόταν και παλαιότερα, αλλά δεν του είχα δώσει και πολλή σημασία.
Ενώ όλα πάνε καλά κατά την διάρκεια του ρέικι, με το που τελειώνω, μου έρχεται ένας πονοκέφαλος, ένα βάρος στο κεφάλι και στα μάτια, ένα χασμουρητό, ένα πιάσημο στο σβέρκο... θα το περιέγραφα ότι μοιάζει αρκετά με το "μάτιασμα".
Μου φαίνεται περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, που απ'ό,τι φαίνεται είναι καθαρά ενεργειακό, από την στιγμή που μόλις έκανα μία ώρα θεραπεία. Και επίσης, μου φαίνεται περίεργο που συμβαίνει ακριβώς με το που τελειώνω την θεραπεία.
Σας έχει ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο; Καταλάβατε από που προέρχεται; Και πώς το αντιμετοπίσατε;
Εγώ σκέφτικα και εξετάζω τώρα το ενδεχόμενο να ευθύνεται η ενέργεια στο δωμάτιο - μήπως με τις θεραπείες "βαραίνει" ο χώρος και θέλει καθάρισμα. Σκέφτικα επίσης μήπως είναι θέμα γείωσης, αλλά βάζω πάντα σύμβολα για γείωση όταν τελειώνω - άσε που γενικά κάνω αρκετό ρέικι στα χαμηλά τσάκρα, οπότε δεν "φεύγω" και πολύ προς τα "πάνω". Άμα έχω κάποιο αποτέλεσμα, θα σας πω...
Ευχαριστώ!