Σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα θέμα, κάνοντας αναφορά στους Αρχαίους ΄Ελληνες φιλοσόφους μας.
Είναι πολύ σημαντικό, στην περίοδο που διανύουμε τώρα, να έχουμε πληροφόρηση για την θεωρία και την πράξη τους.
΄Οποιος θέλει μπορεί να συμπληρώνει αυτήν την ενότητα με διάφορες πληροφορίες και σχόλια...
ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΣΧΟΛΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΣΧΟΛΙΑ
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Re: ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΣΧΟΛΙΑ
Βασούλα γιατί αυτό?Vaso έγραψε:Είναι πολύ σημαντικό, στην περίοδο που διανύουμε τώρα, να έχουμε πληροφόρηση για την θεωρία και την πράξη τους.
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Μπεττούλα, αυτήν την εποχή, περισσότερο από ποτέ, οι ΄Ελληνες θυμήθηκαν τους προγόνους τους...
Ας θυμηθούν τουλάχιστον τους σωστούς! Μην φανταστείς ότι και τότε τους εκτιμούσαν...Συνήθως εκτιμάται κανείς για το έργο του, όταν αναχωρήσει...΄Οσο ζει στον φυσικό κόσμο, η Σοφία του είναι για λίγους...πολύ λίγους!
Σοφία είναι, λέει ο Ποιητής, όταν η Γνώση εφαρμόζεται...αλλιώς είναι παπαγαλία!
Υπάρχουν αλήθειες που είναι διαχρονικές...
Ας θυμηθούν τουλάχιστον τους σωστούς! Μην φανταστείς ότι και τότε τους εκτιμούσαν...Συνήθως εκτιμάται κανείς για το έργο του, όταν αναχωρήσει...΄Οσο ζει στον φυσικό κόσμο, η Σοφία του είναι για λίγους...πολύ λίγους!
Υπάρχουν αλήθειες που είναι διαχρονικές...
έτσι είναι έχεις δίκιο.. τόσα χρόνια έβγαζα την ουρά μου απέξω και έλεγα οτι όσα συμβαίνουν δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν γιατί δεν με εκφράζουν.. τώρα αρχίζω να νιώθω οτι αυτή η συμπεριφορά μου ενίσχυσε την κατάσταση που ζούμε σήμερα.. μπορεί να μην τα έκανα εγώ αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τα αλλάξω..
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Βασούλα μου, τι ωραία ιδέα
Ευχαριστούμε
Ευχαριστούμε
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Βασσούλα να θυμηθούν ή να τους μάθουν???Vaso έγραψε:Μπεττούλα, αυτήν την εποχή, περισσότερο από ποτέ, οι ΄Ελληνες θυμήθηκαν τους προγόνους τους...
Ας θυμηθούν τουλάχιστον τους σωστούς!
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
εγώ λέω να θυμηθούν...
αν εσύ λες "να τους μάθουν" σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεις καμία εσωτερική Μνήμη, οπότε μια χαρά είναι κι έτσι!
Ο καθένας με τον τρόπο του!
αν εσύ λες "να τους μάθουν" σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεις καμία εσωτερική Μνήμη, οπότε μια χαρά είναι κι έτσι!
Ο καθένας με τον τρόπο του!