Θα ήθελα την συμβουλή σας σε μία δυσκολία που αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό. Έχω πρόβλημα στο να συγκεντρωθώ, τόσο όταν κάνω ρέικι, όσο και όταν κάνω διαλογισμό.
Υπάρχουν φορές που κλείνω τα μάτια και σε μερικά λεπτά "το βρήσκω", βιώνω την ενέργεια, βιώνω τον διαλογισμό, αισθάνομαι τα πάντα και βλέπω τα πάντα και πραγματικά Ζω την διαδικασία. Όμως τώρα τελευταία, τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα. Αρχίζουν και έρχονται διάφορες σκέψεις παντελώς άσχετες, που δεν αφορούν καν κάποιο πρόβλημα ή κάτι ανάλογο. Και ενώ μερικές φορές καταφέρνω και συγκεντρώνωμαι για ένα-δυο λεπτά και πάει να "μπει στην θέση του", αμέσως περνά κάποια άλλη σκέψη και με παρασέρνει, σταματώντας όλη την διαδικασία. Και έτσι, την περισσότερη ώρα βρήσκομαι με κλειστά τα μάτια, επεξεργαζόμενος σκέψεις και εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση ή ροή, και προσπαθώντας να μαζέψω το μυαλό μου και να του υπενθημίσω ότι "τώρα είμαι εδώ για να κάνω ρέικι/διαλογισμό", πράγμα το οποίο το μυαλό μου επιμένει να... ξεχνά.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν είχατε κι εσείς ανάλογη εμπειρία; Και τί σας βοήθησε;
Να είναι άραγε υπερρένταση; Ή ότι κάποιο κομάτι μέσα μου δεν θέλει να κάνει ρέικι/διαλογισμό;
Δεν ξέρω.

Σας ευχαριστώ πολύ!