Έχω παρατηρήσει ότι μετά από επαφή με πολύ κόσμο, νιώθω ότι το ενεργειακό μου πεδίο "βαραίνει". Αυτό ξεκινάει σαν μία αίσθηση αποσυντονισμού και εκνευρισμού, μετά έρχεται και ο ελαφρύς πονοκέφαλος, ενώ στην συνέχεια περνάει και στο φυσικό σώμα με μία αίσθηση κούρασης και υπνιλίας.
Η "εύκολη" λύση είναι να ζητήσω από κάποιο άτομο να με ξεματιάσει, αν και πλέον με τα σύμβολα της Karuna μπορώ και το αντιμετωπίζω και μόνος μου όταν γυρίζω σπίτι. Άλλη λύση είναι να πέσω στο κρεββάτι και να ξεκουραστώ και να κλείσω και λίγο τα μάτια μου για καμιά ωρίτσα.
Αυτό θυμάμαι ότι ξεκίνησα να το παρατηρώ από το λύκειο περίπου, όπου σχεδόν κάθε μέρα όταν γυρνούσα από το σχολείο "σερνόμουν". Τότε πίστευα ότι έφτεγε η κλεισούρα στο σχολικό που μας γυρνούσε. Πλέον καταλαβαίνω ότι είναι ενεργειακό το θέμα.
Τα τελευταία χρόνια που μετακινούμαι με μηχανή, συμβαίνει πιο σπάνια. Εδώ και έναν μήνα όμως που άρχισα πάλι να μετακινούμαι με μετρό και λεωφορία, άρχισε πάλι σιγά σιγά να γίνεται. Σήμερα λ.χ. γύρισα σπίτι και είμαι πάλι χάλια.
Άραγε γιατί συμβαίνει αυτό; Καταλαβαίνω ότι η επαφή με τόσο κόσμο κλπ έχει κάποια επίπτωση, αλλά γιατί το δικό μου πεδίο να είναι τόσο ευαίσθητο; Γενικά "δουλεύω" το θέμα της επαφής με τον κόσμο (εξ ου και άφησα λίγο την μηχανή και παίρνω το μετρό) και πολύ θα ήθελα να φτάσω στο σημείο να μην το παθαίνω αυτό...
Εσείς παθαίνετε κάτι ανάλογο;
Σας ευχαριστώ πολύ!