Αυτοπεποίθηση!
Ηλίαααααααααααααααααααααααααααα!!!
Κανένα ανθρωπάκι που να φτύνει δεν έχουμε???
Τι?????????
Δεν έχουμε?
Σε παρακαλώ....μπορείς να μου βρεις ένα αμέσως???
Σε παρακαλώ πολύ!!! Αμέσως...μην τυχόν και φύγει...
Κανένα ανθρωπάκι που να φτύνει δεν έχουμε???
Τι?????????
Δεν έχουμε?
Σε παρακαλώ....μπορείς να μου βρεις ένα αμέσως???
Σε παρακαλώ πολύ!!! Αμέσως...μην τυχόν και φύγει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Ουδέν σχόλιον...Εσύ γιατί λες; Χαζή ξανθιά δεν είσαι, παρά τις φήμες!
Τι είδους?Μεγαλώνοντας, παίρνουμε βάρος. Αυτό συμβαίνει διότι συσσωρεύουμε πολλές πληροφορίες στο κεφάλι μας.
Δεν κάνουμε φαλάκρα
’κυρο, πλέον.
Μάλιστα, αν αυτό είναι μέτρο για την τελειότητα τότε να είναι κάθε μέρα "Ημέρα της γυναίκας" ώστε επιτέλους να είστε ευχαριστημένες και με κάτι. :lol:Έχουμε διεθνή και εθνική Ημέρα της Γυναίκας.
Και εμείς(πουκάμισα)Μπορούμε να φορέσουμε και ροζ και μπλε ρούχα.
Με εξέταση DNA κι εμείς.Μπορούμε να είμαστε βέβαιες πως τα παιδιά είναι όντως δικά μας.
Μήπως το μέιλ γράφτηκε τον περασμένο αιώνα?Στο εστιατόριο δεν πληρώνουμε το λογαριασμό.
Κι εμείς(βλέπε στρατός πχ)Μπορούμε να ξαπλώσουμε μαζί με μια φίλη στο κρεβάτι χωρίς να μας χαρακτηρίζουν ομοφυλόφιλες.
Αυτο είναι αδύνατον! Μόνο να μιλάτε ταυτόχρονα για διάφορα πράγματα μπορείτε! :lol:Μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε ταυτόχρονα σε διάφορα πράγματα.
Αυτός που κάνει κουμάντο στο παρασκήνιο.Η γυναίκα του πρωθυπουργού είναι η First Lady, ο άντρας μιας πρωθυπουργού τι είναι όμως;;;;
Παράδειγμα?Όταν αποφασίσουμε να κάνουμε μια αντρική δουλειά είμαστε πρωτοπόροι.
Μπορείς να ανέβεις ένα βουνό με πολυβόλο στους ώμους φορώντας τακούνια και πλήρη εξάρτηση δηλαδή? :lol:Μπορούμε να κάνουμε ότι κάνει ένας άντρας φορώντας ψηλά τακούνια!!!!!
Βοήθειαααααα!!!! είμαστε περικυκλωμένοι! :lol:Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των απερίγραπτα όμορφων και έξυπνων γυναικών..
Ευτυχώς σε 1 ώρα τελειώνει..
Για αυτό όπως λέει ο Τσουκαλάς:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
There is a difference between knowing the path and walking the path
όπως πως φυτρώνουν τα μαρούλια, τι έκανε η μαμά τον μπαμπά όταν αντιμίλησε, τι κάνει ο μελισσούλης στην μελισσούλα και άλλα τέτοια που δεν χωράνε στον αντρικό εγκέφαλο, λόγω γεμίσματός του με ποδοσφαιρικές γνώσεις. :lol:Τι είδους?
Ενω εσείς, ούτε καν αυτό!!! :lol:Αυτο είναι αδύνατον! Μόνο να μιλάτε ταυτόχρονα για διάφορα πράγματα μπορείτε!
Οπως ο κ. Θάτσερ ε?Αυτός που κάνει κουμάντο στο παρασκήνιο.
Γιατί μπορείτε εσείς έστω με αρβύλες?Μπορείς να ανέβεις ένα βουνό με πολυβόλο στους ώμους φορώντας τακούνια και πλήρη εξάρτηση δηλαδή
Τέλειωσε...ήρθε το σήμερα! Και ακόμα είμαστε εδώ!! :lol: :lol: :lol:Ευτυχώς σε 1 ώρα τελειώνει..
Τσιμπάς ξανθούλα ε??
Αυτό ή πως θα γεμίσουν τη γκαρνταρόμπα?όπως πως φυτρώνουν τα μαρούλια, τι έκανε η μαμά τον μπαμπά όταν αντιμίλησε, τι κάνει ο μελισσούλης στην μελισσούλα και άλλα τέτοια που δεν χωράνε στον αντρικό εγκέφαλο, λόγω γεμίσματός του με ποδοσφαιρικές γνώσεις.
Εμείς διαχειριζόμεθα τον λόγο βάσει πνευματικότητος κυρία Χατζησταύρου(του Θεμιστοκλέους βεβαίως-βεβαίως) :lol:Ενω εσείς, ούτε καν αυτό!!!
Είμαστε σίγουροι πως η Θάτσερ ήταν τελικά γυναίκα? :lol: :lol:Οπως ο κ. Θάτσερ ε?
Μα φυσικά!Γιατί μπορείτε εσείς έστω με αρβύλες?
Μπορώ να έχω μια τελευταία επιθυμία τότε?Τέλειωσε...ήρθε το σήμερα! Και ακόμα είμαστε εδώ!!
There is a difference between knowing the path and walking the path
Εμείς πήξαμε στο "ρόζ". Σειρά σας τώρα...από πουκάμισα μέχρι σωβρακάκια! Για να γεμίσετε ότι χώρο απόμεινε στην ντουλάπα μας.Αυτό ή πως θα γεμίσουν τη γκαρνταρόμπα?
Τότε γιατί όλοι πανικοβάλονται και ψάχνουν απεγνωσμένα για μέσον να τους φέρει σε κεντρικά σημεία? Αφού είναι τόσο απλό!Μα φυσικά!
Μήπως τους στενεύουν οι γόβες?
Α...τώρα εξηγείται, γιατί ο λόγος αυτοκτόνησε...Εμείς διαχειριζόμεθα τον λόγο βάσει πνευματικότητος κυρία Χατζησταύρου(του Θεμιστοκλέους βεβαίως-βεβαίως)
και δύο, άμα θέλεις! :lol: :lol:Μπορώ να έχω μια τελευταία επιθυμία τότε?
η αλήθεια είνάι ότι είχαμε τις απόψεις μας με τον Νίκο!
Re: Αυτοπεποίθηση!
μεγααααααααλη επιτυχία!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Aυτο ονομάζεται γαιδιουριά!!Emmanouela έγραψε: Στο εστιατόριο δεν πληρώνουμε το λογαριασμό.
Και ο Ακης δε συγχωρει τις γαιδουριες. ΠΟΤΕ!!
Το κρυφο ονειρο του καθε αντρα, ειδικα αμα κανει κατι τετοιο η ταιρι τουΜπορούμε να ξαπλώσουμε μαζί με μια φίλη στο κρεβάτι χωρίς να μας χαρακτηρίζουν ομοφυλόφιλες.
Nαι, οπως πχ να οδηγατε, να μιλατε στο κινητο και να κοιτατε στο υπερπεραν ενω παραλληλα να παρολιγον κανετε σμπαραλια τις προαλες εναν Aκη επειδη δεν ειδατε το ΣΤΟΠΜπορούμε να συγκεντρωνόμαστε ταυτόχρονα σε διάφορα πράγματα.
"Μου ανοιγεις το βαζακι με την μαρμελαδα? Δεν εχω δυναμη! Μα γιατι τα σφιγγουν τοσο πολυ?"Όταν αποφασίσουμε να κάνουμε μια αντρική δουλειά είμαστε πρωτοπόροι.
Άκη δεν θα το έλεγα '' γαιδουριά'' εγώ αλλά πρότυπα
σας έχουν φορτώσει και εσάς τους άντρες με ένα σορό πρότυπα αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς
πχ. οι άντρες δεν κλαίνε ,οτι ο άντρας μπορείνα κάνει ότι θέλει γιατί είναι άντρας ,ότι στης εξόδους πρέπει να πληρώνει πάντα ο άντρας και άλλες τέτοιες μπούρδες.
σας έχουν φορτώσει και εσάς τους άντρες με ένα σορό πρότυπα αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς
πχ. οι άντρες δεν κλαίνε ,οτι ο άντρας μπορείνα κάνει ότι θέλει γιατί είναι άντρας ,ότι στης εξόδους πρέπει να πληρώνει πάντα ο άντρας και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
είναι πολύ περισσότερα από αυτά που λέμε για πλάκα, Ιωαννάκι μου...
Πολυ περισσότερα από αυτά...και στα δύο φύλα!
Οπότε άστο καλύτερα και ας το κρατήσουμε μόνο για να γελάμε...
όσο γι' αυτό, Άκη
ααα γκρ
και δεν καταλαβαίνουν κιόλας..."καλέ τι έγινε?" και σου έχουν βάλει μέσα την μισή πόρτα...
Πολυ περισσότερα από αυτά...και στα δύο φύλα!
Οπότε άστο καλύτερα και ας το κρατήσουμε μόνο για να γελάμε...
όσο γι' αυτό, Άκη
Nαι, οπως πχ να οδηγατε, να μιλατε στο κινητο και να κοιτατε στο υπερπεραν ενω παραλληλα να παρολιγον κανετε σμπαραλια τις προαλες εναν Aκη επειδη δεν ειδατε το ΣΤΟΠ
ααα γκρ
και δεν καταλαβαίνουν κιόλας..."καλέ τι έγινε?" και σου έχουν βάλει μέσα την μισή πόρτα...
ναι δίκιο έχεις Βασούλα μου ,είναι μεγάλη η λίστα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Α...τώρα εξηγείται, γιατί ο λόγος αυτοκτόνησε...Εμείς διαχειριζόμεθα τον λόγο βάσει πνευματικότητος κυρία Χατζησταύρου(του Θεμιστοκλέους βεβαίως-βεβαίως)
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!