Λίγη βοήθεια :)

Συντονιστής: Vasoula

Nantina
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 8:45 pm

Λίγη βοήθεια :)

Δημοσίευση από Nantina »

Εδω και μερικους μηνες,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την υγεια μου.Εναμιση χρονο δουλευα σε μια πολυ δυσκολη δουλεια,10-12 ωρες ορθοστασια,δουλευα εξαντλητικα,δεν ετρωγα και δεν κοιμομουν καλα μέχρι που καποια στιγμη κατερρευσα και απο τοτε αρχισε το ολο προβλημα.Ουσιαστικα,πριν ενα χρονο,ειχα καποιους πονους στη μυτη και στο κεφαλι.Πηρα μια αγωγη απο τον ΩΡΛ και πραγματικα,μετα απο δυο εβδομαδες ηταν ολα ενταξει.Απο τον Απριλιο,ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα δυστυχως δεν φευγει,αν και πηρα παλι τη θεραπεια.Ετσι λοιπον,απο την ημερα που κατερρευσα,ζω τη χειροτερη περιοδο της ζωης μου.Εχω συνεχεια δεκατα,πονοκεφαλο και εχω κανει αρκετες εξετασεις,μεχρι τωρα δε μου εχουν βρει κατι παθολογικο.
Ετσι λοιπον,στραφηκα στο θεμα της ψυχικης και της σωματικης χαλαρωσης.Το προβλημα που αντιμετωπιζω κυριως ειναι οτι οταν προσπαθω να χαλαρωσω,και αναφερομαι σε απλη μεθοδο χαλαρωσης,δηλαδη στο οτι εισαι σε ενα κρεβατι και προσπαθεις να χαλαρωσεις το σωμα σου και το πνευμα σου,καταφερνω να απαλλαγω απο τον πονοκεφαλο ομως νιωθω το σωμα μου και τα χερια μου να υπερθερμαινονται σε μεγαλο βαθμο και τοτε ανεβαζω και τα δεκατα του πυρετου.Βεβαια τα δεκατα τα ανεβαζω και σε αλλες στιγμες,ομως μου κανει εντυπωση που ειδικα τοτε συμβαινει παντα.

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησα,αν αυτο ειναι συμπτωμα μεθοδων χαλαρωσης για παραδειγμα.Αν το Ρεικι μπορει να βοηθησει σε αυτο το προβλημα και αν μπορει να εξηγηθει η υπερθερμανση μεσω του Ρεικι.

:)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

Ναντίνα καλώς ηρθες! :-D

Αυτο που περιγραφεις
Εναμιση χρονο δουλευα σε μια πολυ δυσκολη δουλεια,10-12 ωρες ορθοστασια,δουλευα εξαντλητικα,δεν ετρωγα και δεν κοιμομουν καλα μέχρι που καποια στιγμη κατερρευσα και απο τοτε αρχισε το ολο προβλημα
.
είναι αρκετό να σε κόψει βίαια από αυτο που έκανες στον εαυτο σου, και να σου αλλάξει πορεία με τρόπο που πονάει.

Συνήθως δεν παίρνουμε τα μυνήματα του εαυτού μας, μέσα στη ρουτίνα της ζωης και τις απαιτησεις των άλλων και αυτα που περιμένουν από εμας, τον κακοποιούμε ή τον βγάζουμε από τις προτεραιότητες μας.

Χωρίς Αυτόν δεν πάμε πουθενά όμως... αν δεν τον φροντίσουμε, δεν τον σεβόμαστε, δεν τον ταίσουμε, δεν τον ξεκουράσουμε, θα έρθει η ασθένεια... οι πονοκέφαλοι, τα δέκατα, που αντανακλούν μια΄εσωτερική κατάσταση πανικού, η οποία δεν αναστρεφεται εύκολα αν δεν συνειδητοποιήσουμε τα αιτια και δεν αναζητησουμε εσωτερικά τη θεραπεία μας.

Μέσα στο φόρουμ και στις ενότητες της θεραπείας θα βρεις πολλές πληροφορίες για να κατανοήσεις την κατασταση και να βοηθηθεις!

:x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nantina
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 8:45 pm

Δημοσίευση από Nantina »

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”