Μέτατρον

Λεών

Μέτατρον

Δημοσίευση από Λεών »

Θα βάλω μια συνέντευξη
απο μία γυναίκα που είχε με τον Μέτατρον.

Νομίζω πως θα θέλατε μερικοί που δεν γνωρίζεται αλλά
θαυμάζετε τον άγγελο αυτό να μάθετε 5 πράγματα !
Για αντιρρήσεις έχουμε εδώ μπόλικο μέρος να εκφραστούμε !


Ερώτηση: Τι σημαίνει το όνομα Μέτατρον?

Απάντηση: Το όνομα είναι ελληνικό : Μετάθρονος και σημαίνει αυτό που λέει η λέξη ο «αμέσως μετά το θρόνο».

Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοείς?

Απάντηση: Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος είναι το Ένα και ¨Όλα. Ο Λόγος όμως πρέπει να μορφοποιηθεί για να γίνει αυτό που ξέρετε σαν Δημιουργία. Το άμορφο κενό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Η συχνότητά σας δεν μπορεί να αντιληφθεί τη συχνότητα του Ενός. Μπορείτε να αντιληφθείτε και να αντέξετε την αντανάκλασή του. ’ρα είμαι επιφορτισμένος να μορφοποιώ τον Λόγο και να τον κάνω ορατό και αντιληπτό από σας.

Ερώτηση: Έχεις ποτέ ενσαρκωθεί?

Απάντηση: Πολλοί από μας όπως και σεις έχουν θελήσει να ενσαρκωθούν για να βιώσουν την εμπειρία της ζωής ή για να επιτελέσουν ένα ορισμένο έργο της αγάπης του Θεού για τα παιδιά του. Έτσι ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί σαν Ερμής ο Τρισμέγιστος ( το ελληνικό όνομα μου) ή Θώθ (όνομα που μου έδωσαν οι Αιγύπτιοι) Με αυτό τον τρόπο ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί επίσης σαν Ενώχ, όπως και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον σαν Ηλίας.

Ερώτηση: Γιατί είστε δίδυμοι εσύ και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον ?

Απάντηση: Για να υπάρξει εμπειρία πρέπει να υπάρχει πολικότητα ώστε να γίνεται αντιληπτή και να βιώνεται. Η πολικότητα για να «δουλέψει» πρέπει να υπάρχουν δύο πόλοι. Έτσι δημιουργήθηκε και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον. Ανάμεσά μας υπάρχει το Δέντρο της Ζωής. Εγώ βρίσκομαι στην κορυφή και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον στη ρίζα. Έτσι στηρίζουμε αυτό, ώστε εσείς να μπορείτε να χαρείτε τη ζωή, να νοιώσετε την εμπειρία αυτής και να πάρετε τα μαθήματα που είχατε αποφασίσει όταν επιλέξατε να ενσαρκωθείτε. Με άλλα λόγια είμαι ο άγγελος του τσάκρα του ’στρου της Ψυχής και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον του τσάκρα του ’στρου της Γης .

Όλοι μας έχουμε δημιουργηθεί από τον Πανάγαθο Πατέρα. Η διαφορά είναι ότι εσείς αποφασίζετε αν θα ενσαρκωθείτε. Αποφασίζοντας όμως αυτό αποφασίζετε επίσης να κατέβετε δόνηση και συχνότητα για να βρεθείτε στην τρίτη διάσταση. Έτσι ξεχνάτε ποιοι είστε και πώς μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι με τον Πατέρα και με μας. Έχετε όμως μέσα σας μια αίσθηση απώλειας , αποκοπής από κάτι πολύ ανώτερο. Ο Πατέρας σας έδωσε όμως το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής. Έτσι πολλοί από εσάς ακούτε το κάλεσμα και ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο και το δρόμο για να ξαναενωθείτε με τις υψηλές δονήσεις ανεβαίνοντας τους κόσμους. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι το αποφασίζουν και ψάχνουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής στην Εστία. Οπότε και εμείς μπορούμε να πλησιάσουμε εσάς και εσείς εμάς και οι ενέργειές μας να κυλούν και να γειώνονται διαμέσου του Δέντρου της Ζωής από όσους από εσάς το επιλέξουν.

Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω τα εξής :
Όλα και όλοι μας είμαστε μέρος της Δημιουργίας, είμαστε αλληλένδετοι. Έτσι όλοι οι Αρχάγγελοι είναι το ίδιο σημαντικοί και με πολύ σημαντικό έργο να επιτελέσουν, ο καθένας στον τομέα του. Για αυτό πάντοτε αναφερόμαστε με το εμείς και όχι με το εγώ. Το εγώ το χρησιμοποιούμε μόνο όταν σας λέμε ποιος από μας σας μιλάει ή ποιος είναι κοντά σας τη δεδομένη στιγμή ή όταν ζητήσετε να μάθετε ποιανού την ενέργεια αισθάνεστε προκειμένου να μας αναγνωρίζετε.

Ερώτηση: Πως προτιμάς να σε αποκαλούμε Αρχάγγελο Μέτατρον ή ’ρχοντα Μέτατρον;

Απάντηση: Εγώ είμαι ο Μέτατρον. Εσείς στον κόσμο σας έχετε δύο τρόπους ομιλίας. Ένα επίσημο και τυπικό και ένα ανεπίσημο και πιο οικείο. Προσφωνείτε κάποιον με τον τίτλο του επισήμως και τυπικά σε μια εκδήλωση και το ίδιο πρόσωπο διαφορετικά σε μια οικεία συνομιλία. Έτσι στην επίσημη γλώσσα με αποκαλείτε Αρχάγγελο και στην συναισθηματική ιδιαίτερη και μεταξύ μας ¨’ρχοντα.

Ερώτηση: Ποιος ο ρόλος σου όσον αφορά τους ανθρώπους γενικά ή τους Έλληνες ειδικότερα στη παρούσα χρονική περίοδο.

Απάντηση: Ο ρόλος μου λοιπόν όσον αφορά τους ανθρώπους αυτή τη χρονική περίοδο είναι να τους βοηθήσω να προετοιμαστούν για την « ανάληψη ». Δεν ξέρω πόσο είναι γνωστό , πρέπει να είναι, ότι είμαι ο άγγελος της Ανάληψης. Τι σημαίνει αυτό : ότι σας βοηθώ να εξελιχθείτε πνευματικά τόσο ώστε να ενεργοποιήσετε το φωτεινό σας σώμα για να φτάσετε στην ανάληψη. Δηλαδή τη φώτιση. Έτσι θα γίνετε οι Θεϊκοί ’νθρωποι ή Γήινοι ’γγελοι.

Όσον αφορά τους ¨Έλληνες , έχω μια μεγάλη συμπάθεια σε σας για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι οι Έλληνες χρησιμοποιώντας τα μαθηματικά και τη Γεωμετρία ειδικότερα έβρισκαν ποιοι είναι οι τόποι δύναμης και μπορούσαν να τους ενεργοποιούν με το Φως, από την πρώιμη περίοδο ακόμα. Έτσι την τώρα χρονική στιγμή , επειδή υπάρχουν πολλές « πύλες » οι ενέργειες εισρέουν στη Ελλάδα πολύ εύκολα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Γίνονται μεγάλες ανακατατάξεις ενεργειών, έτσι ενέργειες πολύ υψηλής δόνησης συγχέονται με ενέργειες πιο χαμηλές και εισρέουν όλες μαζί. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι γίνεται ένα μπέρδεμα που επεκτείνεται και σε σας με συνέπεια πολλές φορές να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά, εννοώ ότι δεν μπορείτε να ισορροπήσετε όλα τα σώματά σας υλικό, νοητικό, συναισθηματικό σε όλους τους τόπους , χρόνους, ή διαστάσεις στις οποίες βρίσκεστε. Έτσι είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να γειώσετε μεγάλες ποσότητες ενέργειας δικής μου και του αρχάγγελου Σάνταλφον. αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των «παιδιών» μου και αυτό κάνω.

Ερώτηση: Τι πρέπει να κάνουμε εν όψει του 2012

Απάντηση: Ο γραμμικός χρόνος σας είναι τελείως διαφορετικός από τον κοσμικό χρόνο. Όμως αυτή την εποχή το τώρα του δικού σας χρόνου τρέχει πολύ γρήγορα για να προλάβει τον κοσμικό. Αυτό γιατί και στον κοσμικό χρόνο υπάρχουν κύκλοι. Ένας κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει. Αυτό σημαίνει ότι το 2012 κλείνει ένας κύκλος του κοσμικού χρόνου και θα ανοίξει ένας άλλος. Για το λόγο αυτό στο δικό σας τώρα πρέπει να τρέξετε . Εσείς οι Εργάτες του Φωτός , όσοι είσαστε ήδη στο μονοπάτι, πρέπει να τρέξετε ακόμη περισσότερο για να ανοίξετε το δρόμο σε αυτούς που θέλουν αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ή βρίσκονται στην αρχή του μονοπατιού. Όπως καταλαβαίνετε όλοι πρέπει να βρεθείτε σε πλήρη ισορροπία με το σώμα , πνεύμα, ψυχή, γιατί μόνο έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε τους φόβους, τις πεποιθήσεις και τις κριτικές που ασκείτε, για να βοηθήσετε και τους άλλους να ισορροπήσουν και όλοι μαζί να βοηθήσετε και τη Μητέρα Γη. Όσοι περισσότεροι είστε, τόσο μεγαλύτερη η βοήθεια είναι, γιατί η ανισορροπία του πλανήτη πρέπει να ρυθμιστεί, όχι μόνο από την ίδια τη Μητέρα αλλά και από σας και εμάς.

Είμαι ο Μέτατρον
Είμαι Πάντα Μαζί Σας

Να πω επίσης πως μιλάει για τους αφυπνισμένους.
Η ομάδα μας έχει έναν σκοπό να σας αφυπνίσει για
να μπορέσετε να βοηθήσετε όσους περισσότερους γίνεται!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Μου αρεσε το κειμενο, αν δεν ξερω την πηγη του στα σιγουρα. Ευχαριστουμε Λεων :x
Πολέμα και Οραματίσου
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Σωστά ξέχασα την πηγή:

Μέσω της Α. Δημοπούλου


Το θέμα να είναι πάντα Βασίλη πως αντιδρά σε σένα και τι
συναίσθημα σου δίνει όταν το διαβάζεις.

Και εκεί καταλαβαίνεις πόσο αληθινό ή ψεύτικο είναι.
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

>:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Sofoula
Δημοσιεύσεις: 8248
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 12:08 pm
Τοποθεσία: Quinto sol

Δημοσίευση από Sofoula »

/favourite
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Το θέμα να είναι πάντα Βασίλη πως αντιδρά σε σένα και τι
συναίσθημα σου δίνει
όταν το διαβάζεις.

Και εκεί καταλαβαίνεις πόσο αληθινό ή ψεύτικο είναι.

@};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Λέων ευχαριστώ ,το έχω ξαναπεί ότι δεν ξέρω για ποιό λόγο μου είναι αγαπητός αυτός αρχάγγελος,ίσως κάποια στιγμή καταλάβω :x :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d< :*
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Εγώ ανατρίχιασα όταν είχα διαβάσει πρώτη φορά το όνομα Μέτατρον. :x
Το θέμα να είναι πάντα Βασίλη πως αντιδρά σε σένα και τι
συναίσθημα σου δίνει όταν το διαβάζεις.
Έτσι! @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33574
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Δημοσίευση από Annoula »

Λεών δεν ξέρω γιατί αλλά διαβάζοντάς το μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα που έβαλες πρόσφατα σε ένα άλλο τόπικ όπου το γαλάζιο άγγιζε το κόκκινο (δεν ξέρω πως αλλιώς να την περιγράψω).

Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο ώστε να βρεθούμε στο σημείο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί... @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αρχαγγελος μετατρον λοιπον μου αρεσει πολυ :x :x :x

Λεων μου απαντησες και σε προσφατα ερωτηματα για τον αρχαγγελο μετατρον σε ευχαριστω πολυυυυ πολυυυ @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24615
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Δεν ήξερα τη σχέση του Μέτατρον με τον προφήτη Ηλία,
που είναι ξεχωριστός για μένα O:-) @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31563
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

Anna έγραψε:Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο ώστε να βρεθούμε στο σημείο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί...
@};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16547
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Δημοσίευση από margaritarenia »

AXIA έγραψε:Δεν ήξερα τη σχέση του Μέτατρον με τον προφήτη Ηλία,
που είναι ξεχωριστός για μένα O:-) @};-
Κάτι μου θυμισες τωρα ......! :-? :x :x
Η ομάδα μας έχει έναν σκοπό να σας αφυπνίσει για
να μπορέσετε να βοηθήσετε όσους περισσότερους γίνεται!

:salute: :-D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία
Δημοσιεύσεις: 7910
Εγγραφή: 03 Δεκ 2007 10:43 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Τέλειο το κείμενο!
Ευχαριστώω :x :x @};- @};-
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”