Αν
μμμ...ωραία ερώτηση...
αλλά εγώ θα απαντήσω τελευταία!
περιθώριο να το σκεφτείτε...μμμμ...
μία ώρα...

αλλά εγώ θα απαντήσω τελευταία!

περιθώριο να το σκεφτείτε...μμμμ...

μία ώρα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

γιατι θα εξασκούσα την ιδιότητα μου να πιάνω τα πάντα και να τα βιώνω με την καρδιά μου πέρα απο την υλική του υπόσταση
θα μπορούσα να νιωσω την ενέργεια του καθε τι χωρις να χρειάζεται έτσι να το πιάσω για να το βιώσω
γενικά πιστέυω ότι ό,τι αίσθηση και να θυσίαζα θα έπέλεγα να εξασκήσω την αναπλήρωση της ψυχικά, μη χάνοντας έτσι τίποτα απο την Ζωή και την εμπειρία της.

σκέφτηκα λοιπόν ότι αν χρειάζοταν να θυσιάσω μια άισθηση ντε και καλα, θα θυσίαζα την αφη
γιατι θα εξασκούσα την ιδιότητα μου να πιάνω τα πάντα και να τα βιώνω με την καρδιά μου πέρα απο την υλική του υπόσταση
θα μπορούσα να νιωσω την ενέργεια του καθε τι χωρις να χρειάζεται έτσι να το πιάσω για να το βιώσω
γενικά πιστέυω ότι ό,τι αίσθηση και να θυσίαζα θα έπέλεγα να εξασκήσω την αναπλήρωση της ψυχικά, μη χάνοντας έτσι τίποτα απο την Ζωή και την εμπειρία της.

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ναι αλλά ζεις στον φυσικό κοσμο...Οι αισθήσεις σου χρειάζονται για να επιβιώσεις...Ποιά θα θυσίαζες ειναι η ερώτηση...Κάποια από τις 5, που εσύ νιώθεις ότι δεν θα σου χρειάζεται και πολύ, Μαριαλένα!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι