Ίντιγκο.

Λεών

Ίντιγκο.

Δημοσίευση από Λεών »

ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ

Από την αρχή της δημιουργίας της Γης, οι γήινες αλλαγές ακολουθούσαν τις αστρικές αλλαγές. Έτσι παρατηρήθηκε ότι κάθε 26.000 περίπου χρόνια συμβαίνουν αρκετές αλλαγές στη Γη και στα όντα της. Αυτή η αλλαγή παρατηρείται όταν συντελείται η μετάπτωση του άξονα της Γης, ο οποίος χρειάζεται 25.800 χρόνια, μέχρι το εαρινό ισημερινό σημείο κάνει μια πλήρη περιστροφή και επανέλθει στην αρχική του θέση. Είναι κάτι σαν να λέμε, ότι κάθε 25.800 χρόνια αλλάζουμε Ζώδιο. Οι εσωτερικές παραδόσεις αναφέρουν ότι από την παρουσία του ανθρώπου στη Γη και μετά, αυτή η μετάπτωση πραγματοποιήθηκε 6 φορές και αυτές οι αλλαγές επηρέασαν και το ανθρώπινο είδος δημιουργώντας τις 6 φυλές. Κάθε φυλή αντιπροσωπευόταν από ένα χρώμα και για αυτό το λόγο, τους ανθρώπους που γεννιούνται μετά τη νέα μετάπτωση τους αποκαλούν –ίντιγκο- από το χρώμα ίντιγκο, το οποίο, όπως αναφέρεται, εμφανίζεται στην αύρα τους. Πιστεύεται, δε, ότι οι άνθρωποι της 6ης φυλής αντιπροσωπεύουν την 6η ακτίνα η οποία είναι θεραπευτική και ότι έχουν έρθει για να θεραπεύσουν τη Γη και τους κατοίκους της και να διορθώσουν τα σφάλματα της προηγούμενης 5ης φυλής, της βιολετί φυλής.

Όμως και οι ψυχολόγοι έχουν παρατηρήσει σε αυτούς τους ανθρώπους να παρουσιάζονται διάφορα χαρακτηριστικά, που δεν είχαν παρατηρηθεί πρωτύτερα και μάλιστα σε τόσο μαζικό βαθμό. Μετά από μελέτες έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που συμπίπτουν με τα αναφερόμενα πιο κάτω χαρακτηριστικά και μάλιστα ορισμένοι παιδοψυχολόγοι έχουν εξειδικευτεί στην διαπαιδαγώγηση αυτών των παιδιών. Το έτος κατά το οποίο υπήρξε έξαρση αυτών των χαρακτηριστικών ήταν από το 2000 μ.Χ. και μετά. Από μελέτες εσωτεριστών και προσωπικές δικές μου έρευνες, υπάρχουν 3 στάδια-διαφορές αυτών των ατόμων. Η αρχική εμφάνιση έγινε τη δεκαετία του 1960, οπότε εμφανίστηκαν οι πρώτοι ίντιγκο με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά. Η δεύτερη εμφάνιση έγινε τη δεκαετία του 1980, οπότε τα χαρακτηριστικά ήταν πιο εμφανή και τέλος η τρίτη εμφάνιση έγινε τη δεκαετία που διανύουμε ξεκινώντας από το 2000. Πριν από το 1960 υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γονείς αυτών των ίντιγκο 1ης σειράς, είχαν τα χαρακτηριστικά της «έκρηξης» δηλαδή άνθρωποι που είχαν κάνει τομή στο οικογενειακό ή στο κοινωνικό τους περιβάλλον με ανατρεπτικές για την εποχή τους συμπεριφορές.

Τα ίντιγκο παιδιά διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όπως όλα τα παιδιά. Τα δέκα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά (από το βιβλίο Indigo Children. Lee Carol και Jan Tober) είναι τα ακόλουθα:

1. Έρχονται στον κόσμο νιώθοντας σαν βασιλιάδες και συχνά συμπεριφέρονται ανάλογα.
2. Έχουν την αίσθηση ότι «τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
3. Έχουν συναίσθηση της αξίας τους και συχνά δίνουν στους γονείς να καταλάβουν «ποιος είμαι εγώ».
4. Έχουν πρόβλημα όταν κάποιος προσπαθεί να ασκήσει επάνω τους απόλυτη εξουσία (χωρίς να παρέχει εξηγήσεις ή δικαίωμα επιλογής).
5. Ορισμένα πράγματα απλώς αρνούνται να τα κάνουν. Για παράδειγμα, δυσκολεύονται πολύ να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.
6. Τους δημιουργούν εκνευρισμό τα συστήματα που περιέχουν κάποιο τελετουργικό και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
7. Συχνά επινοούν δικούς τους, καλύτερους τρόπους, για να κάνουν ορισμένα πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Σαν αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση ότι «τα βάζουν με το σύστημα» ή ότι είναι αντικομφορμιστές απέναντι σε κάθε σύστημα.
8. Εμφανίζονται ως αντικοινωνικά άτομα, εκτός αν βρίσκονται με ομοίους τους. Αν δεν υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που να πουν τον κόσμο όπως εκείνα, μπορεί να γίνουν εσωστρεφή και να νιώσουν ότι δεν τα καταλαβαίνει κανείς. Σε πολλές περιπτώσεις το σχολείο τούς φαίνεται δυσβάσταχτο από κοινωνικής πλευράς.
9. Δεν ανταποκρίνονται σε μεθόδους πειθάρχησης που βασίζονται στην ενοχή όπως πχ. «αλίμονό σου όταν γυρίσει σπίτι ο μπαμπάς και δει τι έκανες!».
10. Δεν ντρέπονται να σου πουν τι χρειάζονται.


Τα «συμπτώματα» αυτά εμφανίζονται από πολύ μικρή ηλικία. Τριών ή τεσσάρων ετών θα έχουν τη δική τους άποψη, θα είναι δύστροπα, δύσκολα, επαναστατικά. «Βλέπουν» ή «αισθάνονται» πράγματα που δεν αντιλαμβάνεται το περιβάλλον τους. Πολλές φορές μιλούν για πράγματα μη αναμενόμενα για την ηλικία τους όπως κρίση για συναισθηματικές καταστάσεις («γιατί είσαι δυστυχισμένος;») ή μιλούν για τον αόρατο κόσμο σαν να είναι ένα με τον ορατό («σε έβλεπα απ΄ τον ουρανό και ήθελα να σε βοηθήσω»).

Το παιδί ίντιγκο από μικρό παρουσιάζει τα ακόλουθα:

1. Ως μωρό κλαίει πολύ.
2. Δείχνει σεβασμό στη φύση.
3. Εκδηλώνεται σοφά δυσανάλογα με την ηλικία του.
4. Είναι υπερευαίσθητο.
5. Δείχνει ευαισθησία για τη διάθεση των άλλων.
6. Αντιδρά έντονα σε τρόφιμα.
7. Έχει έντονη αίσθηση της αδικίας και της κοροϊδίας.
8. Έχει ισχυρές προσωπικές πεποιθήσεις.
9. Είναι δημιουργικό και αυθεντικό.
10. Έχει έντονη διαίσθηση.
11. Συμπεριφέρεται ζωηρά.
12. Είναι ονειροπόλο.
13. Εκδηλώνει αρρώστιες όπως άσθμα και έκζεμα.
14. Έχει παραψυχικές εμπειρίες όπως πχ ακούει φωνές, βλέπει όντα, κλπ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Τα παιδιά ίντιγκο έχουν ορισμένες από τις ανωτέρω εκδηλώσεις ΟΧΙ όλες. Υπάρχουν ίντιγκο 1ης, 2ης και 3ης γενιάς. Έχει παρατηρηθεί ότι τα ίντιγκο 1ης γενιάς εμφανίστηκαν μετά το 1960, τα ίντιγκο 2ης γενιάς μετά το 1980 και τα ίντιγκο 3ης γενιάς μετά το 2000. Η εμφάνιση των ίντιγκο παιδιών γινόταν σύμφωνα με τον κύκλο των 19 ετών (αστρολογικός κύκλος που εξηγείται σε άλλο άρθρο περί αστρολογικών θεμάτων). Πριν την εμφάνιση των πρώτων ίντιγκο παιδιών είχε παρατηρηθεί η εμφάνιση των λεγόμενων "παιδιών της έκρηξης" που οι περισσότεροι ήσαν γονείς ίντιγκο παιδιών 1ης και 2ης γενιάς, γεννημένοι δηλαδή από το 1920 έως και το 1940. Τα "παιδιά της έκρηξης" ήσαν προσωπικότητες σπάνιες για το περιβάλλον τους που διέφεραν πάρα πολύ από τους υπόλοιπους ανθρώπους της γενιάς τους και έκαναν καινοτομίες τόσο στο πεδίο της επιστήμης ή του επαγγέλματος που ήσκησαν όσο και στο περιβάλλον το οικογενειακό και φιλικοκοινωνικό καθώς και πολιτικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήσαν οι άγαμες μητέρες της εποχής που με δική τους απόφαση έμειναν εκτός γάμου να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους κρίνοντας ακατάλληλους τους πατεράδες των παιδιών τους, καθώς και οι γυναίκες που τόλμησαν να καταρρίψουν πρώτες τα επονομαζόμενα ανδρικά κάστρα δηλαδή επαγγέλματα που ήταν μόνο σε χέρια ανδρών.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ

Έχει παρατηρηθεί ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν στον αστρικό χώρο πραγματοποιούνται ανά ορισμένο χρονικό διάστημα. Δύο είναι τα πλέον αξιοσημείωτα γεγονότα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν επηρεάσει αρκετούς ερευνητές Αστρολόγους αλλά και Εσωτεριστές-Αποκρυφιστές. Είναι ο κύκλος των 26.000 ετών (συγκεκριμένα 25.780 έτη, όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε ο άξονας της Γης να κινηθεί με πολύ αργό ρυθμό γύρω από τον άξονα της εκλειπτικής και να επανέλθει στην αρχική του θέση αφού κάνει μία πλήρη περιφορά) αλλά και ο κύκλος των 19 ετών (συγκεκριμένα 18 ετών και 11 μηνών, όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε να διατρέξουν και τα 12 ζώδια οι Σεληνιακοί Δεσμοί), οι οποίοι έχουν μελετηθεί κατά την αρχαιότητα από διάφορους ερευνητές αλλά και φιλοσόφους. Οι Κινέζοι έδιναν ιδιαίτερη σημασία στον κύκλο των 19 ετών βασίζοντας τις έρευνές τους για τους καρμικούς κύκλους στη ζωή των ανθρώπων αλλά και για τους καρμικούς συσχετισμούς μεταξύ των ανθρώπων σε αυτούς τους κύκλους. Οι σύγχρονοι αποκρυφιστές ή ερευνητές του εσωτερισμού και οι σχολές της θεοσοφίας όχι μόνο έχουν επισημάνει την επίδραση του κύκλου των 26.000 ετών στην ανθρωπότητα αλλά και σε αυτόν βασίζουν την θεωρία των ανθρώπινων γενών (κάθε 26.000 χρόνια αλλάζουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων και για αυτό ισχυρίζονται ότι αλλάζουν οι γενιές) και αποκαλούν τη νέα γενιά των ανθρώπων (της νέας 26.000ετίας) έκτη φυλή ή πύρινη γενιά ή ίντιγκο (από το χρώμα της αύρας τους).


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Τα Πνεύματα-Οδηγοί (καθοδηγητές) είναι άνθρωποι που έχουν πεθάνει και έχουν φτάσει – ως ψυχές – σε υψηλό πνευματικό επίπεδο. Στην πνευματική τους αυτή ζωή συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τα πράγματα στη Γη και για τους ανθρώπους και τη ζωή. Έτσι βοηθούν και καθοδηγούν και συμβουλεύουν όποιον άνθρωπο χρειάζεται τις υπηρεσίες τους.

Οι Πνευματικοί Οδηγοί ενδιαφέρονται κυρίως για την πνευματική ανάπτυξη των ανθρώπων και γι΄ αυτό βοηθούν όποιον άνθρωπο είναι έτοιμος να δεχτεί αυτήν την βοήθεια για να προχωρήσει στην πνευματική του εξέλιξη.

Οι Πνευματικοί Οδηγοί είναι φίλοι και συμπαραστάτες χωρίς να κρίνουν γιατί έχουν αποκτήσει τη σοφία των προτέρων λαθών τους και έτσι γνωρίζουν ότι το παρόν λάθος ενός ανθρώπου θα εξελιχθεί σε γνώση. Όμως εάν ένας άνθρωπος ανοίξει την καρδιά του στην επικοινωνία με τον ή τους Πνευματικούς Οδηγούς του, θα νιώσει ότι οι Πνευματικοί Οδηγοί ανησυχούν, αγαπούν, υποστηρίζουν και μάλιστα με μεγάλη αφοσίωση και ότι προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες πρόθυμα και σε κάθε περίπτωση και μάλιστα προσπαθούν να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν ή να καθοδηγήσουν με όσες γνώσεις έχουν εφοδιαστεί από την προηγούμενη ένσαρκη ζωή τους.

Συνήθως Πνευματικός Οδηγός γίνεται ένα νεκρός συγγενής ή ένας άνθρωπος με τον οποίο είχαμε ισχυρή σχέση, βαθιά και ειλικρινή και με αισθήματα (όχι μόνο αγάπης, έρωτα αλλά και αφοσίωσης, εκτίμησης, θαυμασμού κλπ). Όμως έχει σημειωθεί η παρουσία Πνευματικών Οδηγών που δεν είχαν άμεση σχέση με τον άνθρωπο τον οποίο καθοδηγούσαν και αυτό συμβαίνει συχνά όταν ένας άνθρωπος ασχολείται με ορισμένο αντικείμενο (επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά) ή με μια κατάσταση και ο Πνευματικός Οδηγός ή οι Πνευματικοί Οδηγοί που τον βοηθούν έχουν τη συγκεκριμένη αναγκαία γνώση. Κατά τη διάρκεια της ζωής του ένας άνθρωπος μπορεί να έχει έναν Πνευματικό Οδηγό αλλά και πληθώρα Οδηγών. Αυτό εξαρτάται από τα γεγονότα της ζωής του και τη σχέση του ανθρώπου με τον πνευματικό τρόπο ζωής και την επιθυμία του για πνευματική πρόοδο.

Ορισμένοι Πνευματικοί Οδηγοί καθοδηγούν βάσει των ταλέντων και των ικανοτήτων τους που είχαν αναπτύξει όταν ήταν εν ζωή. Έτσι έχει παρατηρηθεί, πολύ συχνά μάλιστα, ότι αρκετοί καλλιτέχνες ή επιστήμονες έχουν αρκετούς Πνευματικούς Οδηγούς ή έναν πολύ σημαντικό (ικανό ή με ιδιαίτερα χαρίσματα) όταν ήταν εν ζωή.


Αστρολόγος Μέντιουμ Οδυσσεία.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Λέων αυτό το πόστ υπάεχει είδη στην ενότητα Εσωτερισμός -Αυτογνωσία με τίτλο blue generation ,μπορείς να ρήξεις και εκεί μία ματιά @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Λέων έχει συζητηθεί ξανά το θέμα. Σίγουρα υπάρχουν τέτοια άτομα, αλλά ωφελεί σε κάτι μια ακόμη ταμπέλα; ’ντε και είσαι πχ εσύ ιντιγκο.. wow, και; Είναι διαχωριστικό να βάζουμε συνέχεια ταμπέλες στο διαφορετικό. Αν γίνεται για λόγους συνεννόησης να το καταλάβω, αλλά συνήθως γίνεται για να τονώνουμε το εγώ μας, το οποίο ζητάει συνεχώς την προσοχή των γύρω του @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Συγνώμη Ιωάννα δεν το είδα. :D

Καμία σχέση,Βασίλη απλά το βαλα για συζήτηση και όχι για να δείξω κάτι....
Μου άρεσε πάντως το πχ.Ίσως να μαι,και να ήθελα να κουβεντιάσω τις εμπειρίες μου και αυτό ταμπέλα είναι;

Για να μπορέσει κάποιος να συζητήσει για ένα θέμα,το ονομάζει κάπως,
δεν είναι *ταμπέλα* όπως το αναφέρεις εσύ.
Αλλιώς δεν θα με λέγανε εμένα Λέων και εσένα Βασίλη αλλά σκέτο

-Ε!! ’νθρωπε. Και έτσι θα γυρνούσαν όλοι.

Οπότε κάποια πράγματα χρειάζονται και μια ονομασία.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Βασίλη
:thumbsup: :x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Λέων δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη ,απλά το είπα για να μην υπάρχουν πολλά πόστ με το ίδιο θέμα @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Μα ναι αυτό κάνω, συζητάω το θέμα, όπως το βλέπω.
Για να μπορέσει κάποιος να συζητήσει για ένα θέμα,το ονομάζει κάπως,
δεν είναι *ταμπέλα* όπως το αναφέρεις εσύ.
Είναι διαχωριστικό να βάζουμε συνέχεια ταμπέλες στο διαφορετικό. Αν γίνεται για λόγους συνεννόησης να το καταλάβω, αλλά συνήθως γίνεται για να τονώνουμε το εγώ μας, το οποίο ζητάει συνεχώς την προσοχή των γύρω του
Πολέμα και Οραματίσου
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Αυτό λέω δεν είναι ταμπέλα αλλά ονομασία ,όχι μόνο στο διαφορετικό
αλλά σε όλα.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33571
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Δημοσίευση από Annoula »

Παιδιά για να μη διασπώνται τα θέματα σε διαφορες ενότητες και ψαχνόμαστε μετά καλό θα ήταν να γίνει η συζήτηση στο θέμα που έχει ήδη ανοιχτει. @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Απο μένα μπορείς να το αφαιρέσεις .... @};-
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Και αφού το θέτεις σε πιο πρακτικό επίπεδο.. :-D

Ξέρω άτομο το οποίο ισχυρίζεται πως βλέπει σε δύο χρονικές περιόδους ταυτόχρονα, δηλαδή το ίδιο περιβάλλον στο παρών και σε κάποια παρελθοντική στιγμή, σαν να χωρίζεται η εικόνα στα δύο. Πάνω παρών και κάτω παρελθόν.

Ακόμη ένα άτομο το οποίο βλέπει στην περιοχή του τρίτου ματιού σε ορισμένους ανθρώπους αρχέτυπα γεωμετρικά σχήματα και μπορεί να αναγνωρίζει κατά κάποιο τρόπο το επίπεδο εξέλιξης τους.

Επίσης κάποιος άλλος μπορεί και αισθάνεται που βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι (γονείς φίλοι κλπ) ανά πάσα στιγμή. Γεωγραφικά εννοώ.




Α και κάτι άλλο
Ίσως να μαι,και να ήθελα να κουβεντιάσω τις εμπειρίες μου και αυτό ταμπέλα είναι;
Φυσικά και είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι εμπειρίες! Αλλά άνοιξες γενικά το θέμα, και είπα γενικά πως το βλέπω. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σου.

Πάντως να ξέρεις πως δεν σου επιτίθεμαι ή κάτι τέτοιο και το λέω αυτό γιατί διακρίνω μια άμυνα, μπορεί να κάνω και λάθος.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Ναι σωστά έκρινες την άμυνά μου.

Ήταν επειδή θεώρησα την δική σου απάντηση επιθετική.

θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου αφού μπεί στην παλαιά ενότητα και μπεί πάλι σε τάξη το θέμα. @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Δυστυχώς παιδιά ένα τόπικ δεν μπορεί να προστεθεί σε ένα άλλο τοπικ, το μόνο που μπορέι να γίνει είναι να αλλάξει η ενότητα, πράγμα που δεν μας διευκολύνει... @};-

Οπότε Λέων αποφασίζεις...ή συνεχίζεις εδώ και κλειδώνω το άλλο, ή συνεχίζεις στο άλλο και κλειδώνω αυτό...
ότι θέλεις... :-D :-D

Στην περίπτωση που συνεχίσουμε στο άλλο, χρειάζεται να μεταφερθεί το αρχικό σου ποστ καθώς και του Βασίλη, για να συνεχιστεί ο διάλογος...

viewtopic.php?t=85&start=0

Επίσης μπορώ εγώ να προσθέσω τους διαλόγους σας με την μορφή πολλαπλού quote στο παλιό τόπικ και να συνεχίσουμε μετά...

Τι γνώμη έχεις? :-?

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”