ειμαι σχεδον σιγουρη οτι γινεται...
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να hackαρεις τις βασεις δεδομενων του ΕΟΜ ή του καθε ΕΟΜ ανα τον κοσμο και να βρεις διευθυνσεις και τηλεφωνα..
ομως αν ειναι η ωρα μου να παω και ο τροπος αυτος , χαλαλι....
αν και το θεωρω παρατραβηγμενο ολο αυτο το σεναριο.
παντως αν αυτος ειναι ο λογος που θα αποτρεψει καποιους απο το να ασχοληθουν με αυτο εχω να πω το εξης...
υπαρχει παρομοιος τροπος καποιοι να ανακτησουν τα προσωπικα σου δεδομενα, τηλεφωνα ΑΦΜ, αριθμους πιστωτικων καρτων, τα παντα..
και με αυτον τον τροπο να σε κλεψουν.. να σε χρεωσουν εκατομυρια!! να βγαλουν διαβατηρια στο ονομα σου, να ερθουν σπιτι σου κ να σε κλεψουν..
υπαρχουν τροποι να σου κλεψουν τους κωδικους σου και να μπουν σε ολους σου τους λογαριασμους, msn, hotmail, gmail παντου ακομα και μεσα στον υπολογιστη σου και να παρακολουθουν μεχρι κ το παραμικρο χτυπημα πληκτρου σου στο πληκτρολογιό σου..
κ ετσι να μαθουν εσενα , τους φιλους σου, την οικογενεια σου, τις πεποιθησεις σου , ακομα κ τι ψωνια θα ηθελες να κανεις απο το ebay ...
και ομως ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεις να εχεις πιστωτικη ή καρτα μισθοδοσιας, θα συνεχισεις να ανοιγεις mail με αγνωστο περιεχομενο, να κανεις αναληψεις χωρις να κρυβεις το pin σου, να χρησιμοποιεις το κινητο σου (ναι κ αυτο μπορει να υποκλαπει)...
με ολα αυτα θελω να πω οτι η κακια βρισκεται παντου..
μπορουν να μας την φερουν με ΧΙΛΙΑΔΕΣ τροπους..
ομως θα το κανουν??
οι πιθανοτητες ειναι 50-50
50 πεθαινω και καποιος ξαναζει μεσα απο αυτο
50 με πεθαινουν και καποιος ξαναζει μεσα απο αυτο...
και εμενα αυτος ηταν ο φοβος μου κ δεν το εκανα απο την στιγμη που το πρωτοσκεφτηκα..
ομως δεν υπαρχει πια..
ειναι μια πολυ σημαντικη αποφαση και χρειαζεται πολυ σκεψη...
και χαιρομαι που ξεκινησαμε συζητηση για το θεμα αυτο!!!
φιλια!!!