Διαμάντι

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαμάντι

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιδιότητες

Η ονομασία του προέρχεται απο την ελληνική λέξη αδάμας, που σημαίνει "αήττητος" και αναφέρεται στην σκληρότητα και την αντοχή του διαμαντιού. Έχει τη φήμη ότι χαρίζει στον κάτοχό του αγνότητα, αγάπη και χαρά, ενώ παράλληλα είναι το παραδοσιακό σύμβολο του θάρρους. Η ιταλική φράση amante de Dio σημαίνει "αγάπη του Θεού''. Το διαμάντι είναι η σκληρότερη απο τις φυσικές ουσίες, ενώ στην αρχαιότητα χρησιμοποιόυνταν ως αντίδοτο για το δηλητήριο. Η ενέργεια και η λάμψη του θα προστατέψουν πράγματι τα πεδία της λεπτοφυούς ενέργειάς σας απο τη δηλητηριώδη ενέργεια των άλλων.

Ψυχολογία

Συντονίζει άμεσα τις αισθήσεις με τις ουράνιες σφαίρες , διαλύοντας το σκοτάδι μέσα στην αύρα. Ενισχ΄υει το φως της ψυχής μας επιτρέποντας να λάμψει στον κόσμο.Τα διαμάντια βοηθούν στην επιτυχία σε κάθε προσπάθεια, αυξάνοντας τη λαμπρότητα της αύρας, ενώ μας χαρίζουν ελκυστικότητα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται στο δρόμο μας νέες ευκαιρίες.

Πνεύμα

Χαρίζει πνευματική διαύγεια και αυξάνει την ικανότητα διατήρησης θετικών σκέψεων. Εντείνει επίσης τη δύναμη της σκέψης και της προσευχής.

Ψυχή

Είναι ένας ψυχικός καθρεύτης που θαμπώνει όταν θυμώνετε. Σας δείχνει την πραγματική κατάσταση της ψυχικής σας υγείας και σας βοηθάει να αναλύσετε τα συναισθήματά σας μέσα απο μια πιο εκλεπτησμένη δονητική συχνότητα.

Το καθαρό λευκό φως του διαμαντιού μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε συνοχή σε όλη σας τη ζωή. Δένει τις σχέσεις, φέρνοντας αγάπη και διαύγεια σε μια εταιρική σχέση. Λέγεται ότι τονώνει την αγάπη του άνδρα για τη γυναίκα του και ερμηνεύεται ως σύμβολο δέσμευσης και πίστης. Είναι το σύμβολο του πλούτου. Είναι μια απο της πέτρες της εκδήλωσης , προσελκύοντας αφθονία. Είναι επίσης εξειρετικός για την παρεμπόδιση του γαιοπαθητικού στρες ή του ηλεκτρομαγνητικού και για προστασία κατά των κινητών τηλεφώνων.Είναι πολύ αποτελεσματικός όταν χρησιμοποιείται σε θεραπέια με άλλους κρυστάλλους , γιατί τονώνει τις δυνάμεις τους.
Είναι πολύ αποτελεσματικός στο να καθαρίζει τον συναισθηματικό και νοητικό πόνο, μειώνει το φόβο και φέρνει καινούργιες απαρχές. Είναι μια πολύ δημιουργική πέτρα, ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Γλαύκη
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 20 Μαρ 2009 11:41 am

Δημοσίευση από Γλαύκη »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

αχ ρε αγγελουδι μου να ειχαμε και κανενα κομματακι στη συλλογη μασ δεν θα μασ χαλαγε καθολου.το μονο που εχω η φτωχη συλλεκτρια ειναι διαμαντακι herkimer. @};- >:d< @};- >:d< @};- :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

τουλάχιστον ξερεις πως το λένε :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :)) :)) :))

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”