Τυρκουάζ

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τυρκουάζ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τυρκουάζ

Σε σωματικό επίπεδο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τους ιστούς, καθώς και την όραση, ενώ βοηθά στην θεραπεία παθήσεων των ματιών και νακουφίζει απο φλεγμονές και πόνους. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, τονώνει την αυτοπεποίθηση, δίνει θάρρος, διώχνει την κατάθλιψη και προάγει το αίσθημα της αγάπης. Σε νοητικό επίπεδο προάγει τη δημιουργική σκέψη, διώχνει τη σύγχιση και αυξάνει την αντίληψη.

Το τυρκουάζ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός θεραπευτής, παρέχοντας παρηγοριά στο πνεύμα και ευεξία στο σώμα. Είναι μια προστατευτική πέτρα και χρησιμοποιείται ως φυλαχτό εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το τυρκουάζ προάγει τον πνευματικό συντονισμό και τονώνει την επικοινωνία με το φυσικό και τον πνευματικό κόσμο. Τοποθετημένο πάνω στο τρίτο μάτι, τονώνει τη διαίσθηση και το διαλογισμό. Στο τσάκρα του λαιμού, απελευθερώνει απο παλιούς όρκους, αναστολές και απαγορεύσεις, και επιτρέπει στην ψυχή να εκφραστεί και πάλι. Εξερευνά τις προηγούμενες ζωές και σας δείχνει ότι η δημιουργία της μοίρας σας είναι διαρκής και ότι εξαρτάται απο αυτό που κάνετε κάθε στιγμή.

Η πέτρα αυτή σας παρέχει την ικανότητα να κατανοείτε τη θέση των άλλων και δίνει ισορροπία. Προάγει την εκμετάλευση των δυνατοτήτων σας, βοηθά στη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων και ηρεμεί τα νεύρα όταν μιλάτε σε κοινό.

Διαλύει τη στάση του μάρτυρα και το αυτοσαμποτάζ.Εξαιρετική πέτρα για την εξάντληση την κατάθλιψη ή τις κρίσεις πανικού.

Θιβετιανό τυρκουάζ

Είναι πράσινο και μεταφέρει μια ελαφρώς διαφορετική δόνηση απο το πιο φωτεινό μπλε. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την θεραπεία μπλοκαρισμάτων του τσάκρα του λαιμού και της καταπιεσμένης προσωπικής έκφρασης, πηγαίνοντας όσο πίσω στην προγονική γραμμή χρειάζεται, μέχρι να καθαρίσει η ρίζα του προβλήματος.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
SoulSeek
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 23 Μαρ 2008 1:45 pm
Τοποθεσία: Υφαντόκοσμος

Δημοσίευση από SoulSeek »

Ðñïóï÷Þ ìüíï óôïí êáèáñéóìü, ôï ôõñêïõÜæ äåí èÝëåé íåñü.
ÓéãÜ ìçí êÜôóù íá óêÜóù...
[ÄáëÜé ËÜìá]
Άβαταρ μέλους
ksan8oula
Δημοσιεύσεις: 2667
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2008 6:54 pm
Τοποθεσία: Κρητη

Δημοσίευση από ksan8oula »

εγω στο νερο τον εβαλα :-(
και μαλιστα αφθονο....

Ειναι μενταγιον που το εχω απο τα 20 μου αλλα πριν λιγες μερες κοιταζοντας στο συρταρι καταλαβα οτι ειναι τυρκουαζ.Τον φοραω στο λαιμο μου συνεχεια τωρα
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
angela_al
Δημοσιεύσεις: 2334
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 1:03 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

Δημοσίευση από angela_al »

Οι κατεργασμένες πέτρες -πιθανόν στο μενταγιόν είναι κατεργασμένη- δεν έχουν πρόβλημα στο νερό Μαράκι.
:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
ksan8oula
Δημοσιεύσεις: 2667
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2008 6:54 pm
Τοποθεσία: Κρητη

Δημοσίευση από ksan8oula »

Ευχαριστώ Αngelini μου :x :*
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Το τυρκουάζ είναι η ακουα μαρίνα ή μήπως τα μπερδεύω; Αν είναι η ακουα μαρίνα, μήπως ξέρει κανείς εαν και που θα μπορούσα να βρω σπήλαιο ακουαμαρίνας; Αυτη η πέτρα και ο ροζ χαλαζίας είναι οι αγαπημένες μου!!
Άβαταρ μέλους
zefira
Δημοσιεύσεις: 3587
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 6:25 pm
Τοποθεσία: Επανωμή

Δημοσίευση από zefira »

Ναταλία μου δεν είναι το ίδιο η άκουα μαρίνα είναι γαλάζια ενώ το τυρκουάζ είναι λίγο πιο σκούρο με μαύρα νερά :* :* :*

Τώρα για σπηλιά δεν ξέρω κοριτσάκι μου :* :*
Εικόνα


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

zefira έγραψε:Ναταλία μου δεν είναι το ίδιο η άκουα μαρίνα είναι γαλάζια ενώ το τυρκουάζ είναι λίγο πιο σκούρο με μαύρα νερά :* :* :*

Τώρα για σπηλιά δεν ξέρω κοριτσάκι μου :* :*
:') :x @};- Ευχαριστώ Ζεφιράκι μου. Είχα την απορία γιατί είναι κοντινοι κρύσταλοι και είναι και οι δύο κατάλληλοι για θεραπεία στον λαιμό. Ωστοσο μια φορά που είδα Ακουα μαρίνα ξετρελάθηκα!! Τον ερωτευτηκα αυτόν τον κρύσταλο!!! Είμαι πολύ.....του νερού τελικά κι αυτός με έκανε να νιωσω σαν βυθισμένη σε ωκεανό!!!( Μα τι είμαι τελικά γή ή νερό;) Πιο πολύ υπερισχύει ο καρκίνος από οτιδήποτε άλλο !! Αν βρώ μεγάλη ακουαμαρίνα θα την αρπάξω αμέσως!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Το τυρκουάζ είναι η ακουα μαρίνα ή μήπως τα μπερδεύω; Αν είναι η ακουα μαρίνα, μήπως ξέρει κανείς εαν και που θα μπορούσα να βρω σπήλαιο ακουαμαρίνας; Αυτη η πέτρα και ο ροζ χαλαζίας είναι οι αγαπημένες μου!!
ναταλι μου δυστυχωσ δεν υπαρχει σπυλαιο ακουα μαρινα,και αν βρεισ κομματι καλησ ποιοτητασ ειναι ακριβουτσικοσ,οταν μαθω να βαζω φωτογραφιεσ εδω θα σουδειξω 2 πολυ ωραια κομματια που εχω. @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

επισησ υπαρχει και το τυρκουαζ αριζονασ [ηπα]το οποιο εχει ενα εκπληκτικο βαθυ μπλε χρωμα.προσοχη γιατι πολλεσ φορεσ πουλανε στην αγορα βαμενο χαολιτη λογο ομοιοτητασ τουσ.το αληθινο τυρκουαζ ειναι λιγο σπανιο γιαυτο το πουλανε σε μικρα κομματια. @};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”