ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ


Διαβάζοντας λοιπόν, το βιβλίο του JOSEPH OSTROM «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ», σκέφτηκα να παραθέσω κάποια αποσπάσματα τα οποία αναφέρονται στα χρώματα της ανθρώπινης αύρας και τη σημασία τους στην θεραπευτική διαδικασία.
Πιστεύω ότι όσοι δεν γνωρίζουν σχετικά, θα τα βρουν πολύ ενδιαφέροντα, αλλά και όσοι γνωρίζουν θα ήταν πάρα πολύ όμορφο να προσθέσουν και τις δικές τους γνώσεις..

Υπάρχει απεριόριστος αριθμός χρωμάτων, τόνων και αποχρώσεων, όπως υπάρχουν απεριόριστες βαθμίδες διανοητικής, συγκινησιακής, σωματικής και πνευματικής υγείας καθώς και απεριόριστος αριθμός άλλων πραγμάτων και καταστάσεων που αντιπροσωπεύονται στην αύρα με τα χρώματα.
Εδώ, θα αναφέρω με λίγα λόγια μόνο ότι είναι απαραίτητο για μια απλή κατανόηση της σημασίας των χρωμάτων.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο είναι το χρώμα της δράσης. Είναι κατώτερης παλμικής κίνησης χρώμα και αντιπροσωπεύει το ζωικό στοιχείο, την πείρα των αισθήσεων, όλα τα υλικά πράγματα και τις υλιστικές σκέψεις.
Παρόλο που το κόκκινο παρακινεί σε δράση, διεγείρει τη θερμότητα και βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας, είναι συνήθως ένδειξη ύπαρξης αρνητικών στοιχείων στην αύρα!
Μερικά είδη κόκκινου δείχνουν οργή, εγωισμό, μίσος, ευερέθιστο χαρακτήρα και φόνο.. ’λλες αποχρώσεις του κόκκινου αντιπροσωπεύουν πάθος και λαγνεία.,
Η χρησιμοποίηση του κόκκινου στον στοχασμό δεν συνιστάται, επειδή αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς και την πίεση του αίματος. Αν μάλιστα ένα άτομο έχει υπέρταση ο διαλογισμός στο κόκκινο φως είναι πολύ επικίνδυνος.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κόκκινα ρούχα υποκινούν την οργή εκείνων που βρίσκονται κοντά σ’ αυτόν που τα φορά. Μπορεί επίσης , ανάλογα με την απόχρωση, να προκαλέσουν σεξουαλική έλξη. ΄Ατομα που φορούν κόκκινα για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να διαπιστώσουν πως έχει περιοριστεί η ζωτικότητά τους.
Από ψυχολογικής πλευράς είναι απ’ τα ζεστότερα χρώματα και από φυσιολογικής επιταχύνει την κυκλοφορία τους αίματος διατηρώντας έτσι το σώμα ζεστότερο.

ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Ένα άλλο χρώμα που παρακινεί σε δράση είναι το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί είναι συνδυασμός κόκκινου (υλικό) και κίτρινου (διανοητικό). Αυτό είναι ίσως, το χρώμα που συναντάει κανείς συχνότερα στις αύρες των ανθρώπων.
Η δραστηριότητα που αντιπροσωπεύει το πορτοκαλί είναι εκείνη της συνεχούς εξισορρόπησης και εναρμόνισης. Είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει και ταξινομεί τις δυσαρμονίες σε ισόρροπες ομάδες, για να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και με μια ορισμένη σειρά.
Αν κάποιος συνέρχεται από μια αρρώστια θα υπάρχουν πορτοκαλί κηλίδες ή ολόκληρα στρώματα από πορτοκαλί στην αύρα της υγείας. Το πορτοκαλί σημαίνει πως το χειρότερο έχει περάσει και η διαδικασία «επισκευής» άρχισε.
Το πορτοκαλί πρέπει να θεωρείται πάντα μεταβατικό χρώμα στην αύρα. Αν, μετά από την πάροδο ενός λογικού χρονικού διαστήματος, το πορτοκαλί είναι ακόμα ένα από τα στοιχεία της ίδιας περιοχής, είναι σαφές πως το άτομο έχει «κολλήσει» και δεν μπορεί να εξελιχθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση ο ειδικός πρέπει να επανεξετάσει την περίπτωση και να ξαναρχίσει να ψάχνει σε βάθος για να βρει τη ρίζα του προβλήματος. Συνήθως όμως το άτομο βγαίνει φυσιολογικά από την φάση του πορτοκαλί.
Όταν το πορτοκαλί στην αύρα είναι ασαφές, δείχνει νωθρότητα ή προσωπικότητα που απωθεί κάτι μέσα του.

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου αντιπροσωπεύουν διανόηση. Καθεμιά απ’ αυτές μαρτυρεί ένα τύπο λειτουργίας ή έκφρασης της διανόησης, από την πονηριά που προδίδει το μουσταρδί, μέχρι την ανώτερη σκέψη που προδίδει το ανοιχτό κίτρινο και μέχρι την ατολμία που προδίδει το κοκκινοκίτρινο.
Είναι πολύ χρήσιμο για όσους εκτελούν διανοητικές εργασίες καθώς τους βοηθάει πολύ στην συγκέντρωση.
Όταν το χρώμα βρίσκεται σε συνδυασμό ή παράλληλα με ένα άλλο χρώμα της αύρας ή επικαλύπτει ένα άλλο χρώμα είναι ένδειξη, συνήθως συνειδητής διανοητικής συμμετοχής στη διαδικασία που πραγματοποιείται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ένα ζωτικό αυρικό στρώμα είναι λαμπερό πράσινο (χρώμα της ανάπτυξης). Καθώς το εξετάζεις προσεκτικότερα διαπιστώνεις πως μερικές από τις βελονοειδής απολήξεις της ενέργειας είναι κίτρινες., Μπορεί τότε να συμπεράνεις πως το άτομο παρουσιάζει ζωτικότητα με τάση ανάπτυξης και πως αυτό συμβαίνει εξαιτίας συνειδητής διανοητικής προσπάθειας.

ΤΟ ΡΟΖ

Η ανώτερη μορφή του κόκκινου είναι το ροζ. Το κόκκινο παίρνει την ανώτερη μορφή με την προσθήκη άσπρου. Συμβολίζει την παγκόσμια αγάπη και είναι το συνηθισμένο χρώμα του τσάκρα της καρδιάς. Όπου κι αν εμφανίζεται μαρτυρεί την ύπαρξη δύναμης αγάπης.
Σε πειράματα με το ροζ, ερευνητές αφού έβαψαν ροζ ένα κελί φυλακής, έβαλαν μέσα κάποιον κρατούμενο που είχε κρίσεις βίαιας συμπεριφοράς. Μετά από μερικά λεπτά, ο κρατούμενος φαινόταν πολύ πιο ήρεμος. ¨Όταν η επίδραση του χρώματος πέρασε μετά από 15-20 λεπτά, η συμπεριφορά του κρατούμενου έγινε ξανά βίαιη.
Το ροζ είναι ένα υπέροχο χρώμα για να το έχει κανείς στο μεταφυσικό του φαρμακείο για να βοηθάει σε περιπτώσεις καταπράυνσης μιας ψυχικής ταραχής.
Όταν συλλάβετε με τα μάτια της φαντασίας σας και εκπέμψετε ροζ, εκπέμπετε αγάπη χωρίς όρους.
Το βερικοκί (ροζ και πορτοκαλί) βοηθάει επίσης να καταπραύνουμε μια ψυχική ταραχή, αφού το πορτοκαλί έχει εξισορροπιστικές ιδιότητες.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο είναι το χρώμα της ανάπτυξης και της επούλωσης. Ανάπτυξη, ανανέωση, ζωή που ξεπετιέται από το θάνατο. Μας θυμίζει την ελπίδα της επιβίωσης μέσα από τους χειμώνες της ζωής και μας υποβάλει στην αίσθηση της επιβίωσης μέσα από τον σωματικό θάνατο.
Μεταφυσικά, είναι γνωστές οι ιδιαίτερες ιδιότητες του πράσινου να αντλεί από το σύμπαν. Το πράσινο παρορμά για εφοδιασμό, χρήμα, τροφή, αγάπη, «για οτιδήποτε υπάρχει ανάγκη» και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία και εμφάνισή της.
Το πράσινο σαν επουλωτικό χρώμα, διεγείρει την αναγέννησης των ιστών που έχουν προσβληθεί και αποκαθιστά τον κατάλληλο παλμικό τόνο για την έναρξη της φυσικής διαδικασίας επούλωσης.. Στην περίπτωση των διάφορων καρκίνων ωστόσο δεν συνίσταται επειδή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη περισσότερων ανεπιθύμητων καρκινογόνων κυττάρων. Για το λόγο αυτό χρειάζεται προσοχή στο χρώμα των δωματίων όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθείς
΄Ένα σκούρο ασημοπράσινο όπως είναι της πευκοβελόνας είναι χρήσιμο πριν τον διαλογισμό ή πριν από κάποια σοβαρή επαγγελματική συνάντηση για το λόγο ότι κατευνάζει και εξουδετερώνει τους νευρικούς κραδασμούς του νου.
Ένα αρρωστημένο πράσινο-κίτρινο χρώμα πάνω από τα κεφάλια ανθρώπων δηλώνει άτομα που λένε ψέματα. Επίσης ζηλόφθονοι, ζηλιάρηδες άνθρωποι παρουσιάζουν ένα άσχημο, θολερό σκουροπράσινο χρώμα στο κατώτερο διανοητικό αυρικό σώμα.

ΤΟ ΜΠΛΕ

Όλες οι ομάδες χρωμάτων έχουν και θετικές και αρνητικές όψεις. Υπάρχουν μπλε που αντιπροσωπεύουν τις ανώτερες διασθητικές ικανότητες και μπλε που αντιπροσωπεύουν τη βαθύτερη μελαγχολία. Όλες όμως οι αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν τη σχέση μιας πληροφοριακής διαδικασίας με τον εγκέφαλο.
Από ψυχολογική άποψη, οι αποχρώσεις του σκούρου μπλε είναι γενικά κατευναστικές και ηρεμιστικές και είναι πολύ καλές για τον περιορισμό του τραυμάτων. Αν τραυματιστείτε, μπορείτε να δέσετε με την φαντασία σας ένα βαθύ μπλε να διαπερνά με ταχύτητα όλο σας το σώμα, απαλύνοντας και καταπραύνοντας τα τραύματα. Αν δίνετε τις πρώτες βοήθειες σε τραυματιμένο άτομο μπορείτε να εκπέμψετε σκούρο μπλε από τα τσάκρας των χεριών σας (συγχρόνως με τις συνήθεις μεθόδους παροχής πρώτων βοηθειών). Μη χρησιμοποιείτε σκούρο μπλε σε αναίσθητα άτομα ή σε άτομα που δείχνουν σημάδια σοκ.
Στα στρώματα της αύρας το βαθύ μπλε αντιπροσωπεύει διαφόρων βαθμών διαισθητική ικανότητα. Ένα άλλο συνηθισμένο χρώμα είναι το ανοιχτό γαλάζιο ουρανού. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει στην αύρα τη διαδικασία μάθησης. Με άλλα λόγια όταν υπάρχει αυτό το χρώμα στην αύρα είναι σχεδόν σίγουρο πως το άτομο μελετά ή μαθαίνει στο επίπεδο εκείνο στο οποίο βρίσκεται το χρώμα. Είναι το καλύτερο χρώμα για το αστρικό αυρικό σώμα. Όταν το σώμα αυτό είναι ανοιχτό γαλάζιο παντού, η συγκινησιακή (συναισθηματική) υγεία του ατόμου βρίσκεται στη θετικότερη στιγμή της.

ΤΟ ΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΕΔΙ

Το λουλακί είναι σκούρο μπλε ελαφρά προς το μενεξεδί. Αντιπροσωπεύει ένα συνδυασμό διαισθητικού και πνευματικού. Οι Βουδιστές το θεωρούν μαζί με το χρυσό ως τα ανώτερα χρώματα από άποψη παλμικής κίνησης.
Όταν αναμείξουμε σκούρο μπλε (απεριόριστη γνώση) με ζωηρό κόκκινο (δράση) φτιάχνουμε το μενεξεδί. Γι’ αυτό το χρώμα που δίνει η πνευματική δραστηριότητα στην αύρα είναι το μενεξεδί, το οποίο αντιπροσωπεύει ενεργοποιημένη απεριόριστη γνώση.
Είναι πολύ δυνατό χρώμα για θεραπευτική χρήση. Είναι καλό για την επιβράδυνση της ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων. ΄Εχει υποστηριχθεί πως προκαλεί μια παλμική κίνηση που κάνει την φαρμακευτική αγωγή πιο αποτελεσματική. ΄Αλλοι πάλι υποστηρίζουν πως βοηθάει στην επούλωση και ανάπτυξη των οστών, στις στομαχικές διαταραχές και στον πυρετό.Θεωρείται ότι καταστρέφει τα μικρόβια και θεραπεύει εξανθήματα του δέρματος. Είναι ένα ιδιαίτερα καλό χρώμα για το μεταφυσικό σας φαρμακείο.
Το μενεξεδί δεν είναι κατάλληλο για να συγκεντρωθεί σ’ αυτό ένας άπειρος διαλογιστής. Η έντονη ομορφιά του και η δυνατή του ενέργεια κάνει την επιστροφή πολύ δύσκολη για έναν αμύητο. Όταν ο νεοφώτιστος «επανέλθει» είναι συνήθως εξαντλημένος. Για τον πεπειραμένο όμως διαλογιστή, η συγκέντρωσης της προσοχής του για ένα μέτριο χρονικό διάστημα πάνω στο μενεξεδί μπορεί να αποτελέσει μια μεταμορφωτική, έντονα πνευματική εμπειρία.
Το μωβ χρώμα προδίδει τα ίδια πράγματα αλλά υποδεέστερα σε δύναμη.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

Το χρυσό παρέχει απόλυτη προστασία και κάθαρση. Είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για όλους τους σκοπούς και για κάθε είδους επούλωση.
Αν δεν ξέρετε τι χρώμα να χρησιμοποιήσετε σε μια περίπτωση, χρησιμοποιήστε το χρυσαφί . Δεν πρόκειται να πέσετε έξω στην χρήση του. Αφού καθαρίσετε ένα σωματικό τραύμα με αντισηπτικό, μετά καθαρίστε το με χρυσό που θα το διοχετεύσετε από το τσάκρα της παλάμης σας.
Οι ιδιότητες κάθαρσης του χρυσού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις αυτοσυγκέντρωσης για τον καθαρισμό των τσάκρας και της αύρας καθώς και τους υλικού οργανισμού μας.
Το ασημί αντιπροσωπεύει επιτάχυνση των διαδικασιών που υποδηλώνουν χρώματα που το περιβάλλουν.Δείχνει πως η ενέργεια που παρέχεται, πηγαίνει αμέσως στα μέρη του σώματος όπου χρειάζεται και ότι δεν υπάρχουν καθυστρήσεις στη σχετική διαδικασία. Ετσι τα μαθήματα μαθαίνονται γρήγορα και η βοήθεια λαμβάνεται αμέσως. Έχει προστατευτικές ιδιότητες όμοιες με του χρυσού, αλλά όχι τόσο δυνατές.

ΤΟ ΚΑΦΕ

Υπάρχουν ωραία, πλούσια σοκολατί χρώματα που βρίσκονται στην αύρα των ανθρώπων τα οποία δείχνουν μια σχέση με τη γη.
΄Ατομα που παρουσιάζουν τέτοιου είδους απόχρωση καφέ έχουν μεγάλες ικανότητες στις γεωπονικές επιστήμες. Μερικά πλούσια καφέ, όπως είναι το χρυσό-καφετί, αντιπροσωπεύουν εργατικότητα και ικανότητες οργάνωσης.
Τις περισσότερες όμως φορές, το καφέ αντιπροσωπεύει αρνητική επίδραση στην αύρα. Δείχνει άτομο με υπερβολικά υλιστική, εγωκεντρική προσωπικότητα, που ενδιαφέρεται μόνο γι’ αυτό που μπορεί να πάρει και να κρατήσει για τον εαυτό του.

ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ

Το γκρίζο στην αύρα αναδίδει μια αποπνιχτική ενέργεια, γενικά αντιπροσωπεύει την κατάθλιψη. Όταν το συναντάς στην αύρα κάποιου ανθρώπου, προδίδει ένα στενό μυαλό, σφιχτοκλεισμένο και κλειδωμένο. ΄Ατομα με γκρίζο χρώμα στην αύρα τους είναι άκρως συμβατικοί και δεν έχουν καθόλου φαντασία. Εξωτερικά είναι ψυχροί και σκληροί. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καθόλου φίλους.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ

Το μαύρο δεν είναι χρώμα. Το αληθινό μαύρο είναι η απουσία του φωτός. Το ίδιο συμβαίνει και με το άσπρο. Ποτέ δεν κατασκευάστηκε κάτι πραγματικά άσπρο. Το άσπρο υπάρχει πέρα από την κανονική όραση. Βλέπουμε μόνο τα συστατικά του στο ορατό φάσμα.
Λέγεται πως κατά το θάνατο το άτομο αποσπάται από το σώμα του και στέλνεται μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ με απίστευτη ταχύτητα. Στο τέρμα του τούνελ υπάρχει ένα εκτυφλωτικό φως. Αυτό είναι πραγματικά άσπρο.
Όταν μιλάω για μαύρο στην αύρα, όταν μιλάω για «τα μαύρα σύννεφα της κατάθλιψης» εκείνο που περιγράφω ουσιαστικά είναι μια περιοχή όπου το φως έχει εκλείψει, κάτι σαν μαύρη τρύπα στην αύρα. Όπως στις μαύρες τρύπες στο διάστημα, έτσι και εδώ, στη θέση που βρίσκεται αυτό το μαύρο δεν μπορεί να υπάρχει κανένα φως. Δε θα ήταν ενδιαφέρον αν οι αστρονόμοι ανακάλυπταν πως οι μαύρες τρύπες στο διάστημα είναι στην πραγματικότητα τεράστιοι θάλαμοι κατάθλιψης στην αύρα του κόσμου?
Η χρήση του άσπρου φωτός στον διαλογισμό δεν συνίσταται στον νεοφώτιστο, καθώς η ομορφιά του προσελκύει όντα κάθε επιπέδου ύπαρξης, μερικά από τα οποία δεν είναι θετικά και η αντιμετώπισή τους είναι δύσκολη.
Ωστόσο, το άσπρο φως είναι έντονα προστατευτικό και όσο χρησιμοποιείται, τίποτα δεν μπορεί να μπει στην αύρα. σας. Όταν θα σταματήσετε, υπάρχει περίπτωση, τα άυλα αυτά όντα να βρίσκονται ακόμα γύρω σας.
Για να είστε ασφαλείς συνιστώ πάντα να χρησιμοποιείτε το χρυσό σε συνδυασμό με το άσπρο.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM »

Ευχαριστούμε Δήμητρα!
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

;) @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

;) @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
angela_al
Δημοσιεύσεις: 2334
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 1:03 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

Δημοσίευση από angela_al »

Χμ, χτες σκεφτόμουν κάτι σχετικό! Δήμητρα... >:d< Ευχαριστούυυυυυμε!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16547
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ευχαριστουμε Δημητρα >:d< @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ksan8oula
Δημοσιεύσεις: 2667
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2008 6:54 pm
Τοποθεσία: Κρητη

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μπράβο Δημητρούλα >:d<
Κατάφερα και τα διάβασα όλα,αλλά τα ματάκια μου δε σηκώνουν πολύ διάβασμα τελευταία....τσούζουν και δακρύζουν :-D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Χαίρομαι που σας άρεσε !!! @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευχαριστούμε για την εργασία Αρτυαδις.
Αν μάλιστα ένα άτομο έχει υπέρταση ο διαλογισμός στο κόκκινο φως είναι πολύ επικίνδυνος.
Θα ήθελα να πω μερικες αποψεις επάνω σε αυτό...δικές μου...
Γενικά , για να ασχοληθούμε με αυτο τον τομεα του εσωτερισμού, χρειάζεται καλή υγεία απο καθε άποψη επειδή οπως ολοι γνωρίζουμε και ο διαλογισμός καθαυτός και οι επιγνώσεις προκαλούν εντάσεις στο νευρικό μας σύστημα με ολα τα επακόλουθα. Ιδιως τα καρδιολογικά νοσήματα ειναι σχεδόν απαγορευτικά αν δεν περιοριστούμε στο καθαρό φιλοσοφικό τομεα και μπούμε στα πειράματα .
Σχετικά με τον οραματισμό επανω σε ενα συγκεκριμένο χρώμα η δική μου αποψη ειναι η εξής..
Ειναι πολυ προτιμώτερο να αφεθούμε και να βρούμε διαισθητικά το χρώμα που εχουμε ανάγκη ..δλδ να μας οδηγήσει η φαντασία μας , παρά να πάμε προγραμματισμένα επειδή ετσι μας ειπε κάποιος η επειδή ετσι λεει το εντυπο που διαβάζουμε.
Κανενα σοβαρό σύστημα δεν συνιστά την χρήση χρωμάτων κατευθυνόμενα.
Μόνο οταν υπάρχει οδηγός που εχει την ικανότητα διόρασης και ''βλέπει'' μπορεί να μας δώσει ενα χρώμα αλλα πάλι εμεις [ και ευτυχως] θα διαλέξουμε την απόχρωση.
Να διευκρινίσω εδω οτι λέγοντας οραματισμό με χρώματα δεν εννοω ενα ολοκληρο πλάνο που εχει ενα σημείο με χρώμα η μια ακτίνα [ αν και πάλι μπορεί να νιώσουμε περίεργα] αλλα την εισοδο μας σε ενα , ας πούμε ''χρωματιστό σύννεφο''.
Αν αυτο ''δουλέψει'' διαμορφώνει την διάθεση μας, την θερμοκρασία μας ακόμη και το επίπεδο εφίδρωσης μας.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Που βοηθάει ο οραματισμος σε χρωμα;
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γαλάζια , οσον αφορα εμενα ..και εντελως εμπειρικά ...[ σπάνιο χωρίς κανενα αναγνωσμα..] με βοηθαει στο να κατευθύνω αυτα που ειπα πριν..
Δλδ , ξεκιναω τον οραματισμό [ και μετα μπαινω σε φαση διαλογισμού ] οπως τον εχω σχεδιάσει εκτός απο το χρώμα..ομως.
Αυτό το αφήνω να ερθει οπως ορίζει το κοσμικό..
Διαμορφώνει την διαθεση , τον καρδιακό παλμό..την θερμοκρασία ..την ισορροπία ..την αγάπη...την δυναμη..την αγνότητα..την πνευματικότητα ..αναλογα του τι εχει ανάγκη η ψυχή..
Δεν ξέρω ομως να το εκφράσω καλυτερα ...η πιο επιστημονικά προς το παρον.. :P
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Προφανώς Καλλιόπη μου βοηθάει στην συγκέντρωση για κάποιον που θέλει να διαλογιστεί, αλλά σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο θέμα να συζητήσουμε. Όσοι είναι πεπειραμένοι διαλογιστές , ας μας ενημερώσουν.. @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ κάνω χρόνια οραματισμό/διαλογισμό με χρώματα, χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα στους ανθρώπους...

ειδικά όταν πρόκειται για ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων, στους "αρχάριους" έχει πολύ αποτελεσματικότητα...

στους πιο προχωρημένους το λευκό φως για μένα είναι άνοιγμα στην αγνότητα...

Ποτέ δεν έχουμε "κινδυνέψει" πάντως! :-D :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Βάσω μου μπορείς να μας προτείνεις για αρχή έναν ωραίο, απλό οραματισμό-διαλογισμό με χρώματα?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Κι εγω για καθαρισμοο κεντρων ξερω τα χρωματα.
Δεν μιλω γαι το λευκο Βασω.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”