Τι γίνεται με το Καρούνα?? Οι αιγόκεροι έγιναν καρκίνοι και οι καρκινοι Αιγόκεροι??
Αννούλα Να προτιμάς τη γαριδοσαλάτα!!!
Είναι πιό ... σικ !!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αχ, ωραία, το λατρεύω το νερό, αλλά το φοβόμουν τόσο πολύ!!!αυτη η ροή απο τη μια με μαγεύει, απο την άλλη αυτό το άφημα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα.....
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Κορίτσια, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Γιατί αλλάζετε ζώδια? ΄Εχει συμβεί καμιά μετάλλαξη?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Vaso έγραψε:για σένα Φωτεινούλα είμαι μεταξύ αέρα και νερού!
μάλλον αέρα!
αερας είναι και ο ωροσκόπος μου Ζυγός ;)
Δημητρούλα μου όπως το εχω κατανοησει εγώ ουσιαστικα είμαστε όλα τα ζωδια, ανα περιοδους και φασεις λοιπον αλλαζουμε και εξελισσομαστε για αυτο λεμε ότι και το στοιχειο μας στο ζωδιο δεν μπορει ετσι να παραμεινει ιδιο ;), περνας απο όλα τα στοιχεια και όλα τα ζώδια κατα μια εννοια
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Η συναισθηματική φόρτηση των ανθρώπων (νερό) βρίσκει αντίδοτο στο πόλεμο(φωτιά)??
Και αναβουμε τσιγάρο (φωτιά) με την ψευδαίσθηση ότι κατευνάζουμε τα συναισθήματα μας (νερό)??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!