Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Οι άνθρωποι φωνάζουν και οι καρδιές απομακρύνονται...Δεν είναι αλληγορία, είναι αλήθεια...
όσο πιο κοντά είσαι με έναν άνθρωπο, τόσο πιο σιγά του μιλάς…το μόνο σημείο του «κοντά» είναι η καρδιά…
όσο πιο κοντά είσαι στον Εαυτό σου τόσο πιο πολύ ακούς τον ψίθυρο στην καρδιά σου...
Το "εγώ" φωνάζει, γιατί αληθινά δεν έχει καρδιά, ούτε το ενδιαφέρει η Αγάπη...Γι' αυτό το ακούνε οι άνθρωποι αμέσως...
Και… η θυμωμένη σιωπή κάνει ακόμα χειρότερο θόρυβο! Εκφράζει ένα πληγωμένο «εγώ» και την επιτήδευσή του…
Ένας κόσμος που φωνάζει, είναι ένας κόσμος χωρίς Ενότητα…
Ότι και να κάνουμε μετά, ο θόρυβος της αλαζονείας θα τραυματίζει συνεχώς τα επίπεδα Αγάπης του Κόσμου μας…
Οι άνθρωποι φωνάζουν και οι καρδιές απομακρύνονται...Δεν είναι αλληγορία, είναι αλήθεια...
όσο πιο κοντά είσαι με έναν άνθρωπο, τόσο πιο σιγά του μιλάς…το μόνο σημείο του «κοντά» είναι η καρδιά…
όσο πιο κοντά είσαι στον Εαυτό σου τόσο πιο πολύ ακούς τον ψίθυρο στην καρδιά σου...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Το "εγώ" φωνάζει, γιατί αληθινά δεν έχει καρδιά, ούτε το ενδιαφέρει η Αγάπη...Γι' αυτό το ακούνε οι άνθρωποι αμέσως...
Βασουλα μου..
Υπεροχο κομματι..
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!