ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Αν και εχω αναφέρει πολλες φορές την εμπειρία μου με τα συλλογικα όργανα και γνωρίζω αυτό που λεμε [ απο πίσω] , η γνώμη μου είναι οτι δεν μπορεί να υπάρξει συντονισμός χωρίς οργάνωση.
Οι σύλλογοι εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς αλλά και αυτούς των αναζητητών.
Είναι ορισμένα απλά πράγματα που όμως αν δεν υπάρχει κανείς να φροντίσει , να ενδιαφερθεί κλπ τίποτα δεν μπορεί να γίνει και τότε εχουμε μια προχειρότητα που αποτρέπει.
Αντίθετα κάτι γνωστό εμφανίζεται στο φως θέλει δεν θέλει ......
Οι σύλλογοι εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς αλλά και αυτούς των αναζητητών.
Είναι ορισμένα απλά πράγματα που όμως αν δεν υπάρχει κανείς να φροντίσει , να ενδιαφερθεί κλπ τίποτα δεν μπορεί να γίνει και τότε εχουμε μια προχειρότητα που αποτρέπει.
Ναι, αλλα οι άνθρωποι χρειάζονται και νομική κάλυψη και τους νόμους. ΄Και ενας σύλλογος επειδή δεν θα είναι αόρατος αλλά γνωστός θα΄είναι αναγκαστικά πιο εμφανής και θα υπόκειται σε κριτική και έρευνα πολύ περισσότερο απο μιά ΄''κλειστή'' ομάδα ''εκλεκτών'' που ερχονται απο το πουθενά.....κανείς δεν μπορεί να βρεί τα ''απλυτα '' τους και κυρίως με αυτό το τρόπο νίωθουν ξεχωριστοί και ανώτεροι με αποτέλεσμα να μην αμφισβητουν ούτε οι ίδιοι ΄.....Η γνώση, ο Θεός, δεν
χρειάζονται ούτε νομικη ούτε θεσμικη κάλυψη, ο δρόμος έτσι κι
αλλιώς στο φως θα οδηγήσει ,αρκει βέβαια πάντα
σέβονται και τους θεσμούς και τους νόμους...
Αντίθετα κάτι γνωστό εμφανίζεται στο φως θέλει δεν θέλει ......
αυτόν τον σκοπό υπηρετώ εγώ, αετούλι, με την συμμετοχή μου στον σύλλογο...
Ο σκοπός της υπηρεσίας δεν απομονώνει τα επίπεδα...
Ετσι εκδηλώνεται στο καθένα με διαφορετική δυναμική...
Και τώρα πια αναγνωρίζω την φύση μου και ζω ενεργά μέσα σε κάθε δράση στο φυσικο επίπεδο, το ίδιο θεϊκά, όπως σε κάθε άλλο...
αλλά για να φτάσω από το "όραμα" στην δράση, πέρασα κι εγώ από πολλές αμφισβητήσεις του σκοπού... ΄Ισως γι' αυτό τώρα μπορώ να μιλάω για αυθεντικότητα...
Ο σκοπός της υπηρεσίας δεν απομονώνει τα επίπεδα...
Ετσι εκδηλώνεται στο καθένα με διαφορετική δυναμική...
Και τώρα πια αναγνωρίζω την φύση μου και ζω ενεργά μέσα σε κάθε δράση στο φυσικο επίπεδο, το ίδιο θεϊκά, όπως σε κάθε άλλο...
αλλά για να φτάσω από το "όραμα" στην δράση, πέρασα κι εγώ από πολλές αμφισβητήσεις του σκοπού... ΄Ισως γι' αυτό τώρα μπορώ να μιλάω για αυθεντικότητα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η αλήθεια είναι αετε, ότι η συζήτηση είναι μεγάλη και δεν μπορεί να γίνει εύκολα από εδώ για πολλούς λόγους, αλλά έτσι με δυο λόγια να σου πω τη γνώμη μου....Και για τις δύο περιπτώσεις δεν μπορώ να είμαι απόλυτη. υπάρχουν "καθαροί" σύλλογοι όπως επίσης και "σκοτεινές" ομάδες και το αντίθετο. Δεν θυμάμαι όπως -παρά σε σπάνιες περιπτώσεις- σε κάθε μορφής οργανωμένες ομάδες -συλλόγους, οργανώσεις, εταιρείες, κόμματα κλπ- ότι βρώμικο γίνεται να βγαίνει στη φόρα...και αν βγεί κανείς δεν τιμωρείται...όλα με κάποιο τρόπο μπαλώνονται. Δεν τα ισοπεδώνω όλα, προς θεού....ούτε ήθελα να εμβαθύνω ιδιαίτερα στο θέμα κάνοντας αυτή την αναφορά το πρωί...δεν βγαίνει τίποτα....Όλα έχουν να κάνουν με την εντιμότητα, την καθαρότητα και την πρόθεση αυτών που αποτελούν την κάθε "ομάδα" και κατά πόσο στην πορεία την δική τους και της κάθε ομάδας διατηρούν αυτά τα χαρακτηριστικά....
Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση και θα έχουμε χρόνο στις συναντήσεις μας από τον Σεπτέμβριο να την κάνουμε από κοντά...
Σωστό ότι λες gilda, σου το είπα...
Όμως αν παραμείνουμε στον φόβο του τι γίνεται συνήθως, θα χάσουμε την εμπειρία της δοκιμής...
Αλλωστε κι εδώ μέσα, μια μικρή ομάδα δεν είμαστε?
Ο σκοπός υπάρχει και εκδηλώνεται σε κάθε λέξη μας...
Δεν συμφωνούμε πάντα...όμως ακόμα και στην διαφωνία μας υπάρχει η ελευθερία των πολλών που την προασπίζουν από κάθε βέβηλη συστηματοποίηση...
Κάποιος φίλος είπε ότι δεν αναγνωρίζει σαν σημαντικό μέσον επικοινωνίας το διαδίκτυο..
΄Ισως και να έχει δίκιο...
΄Ομως γνωρίζω ότι κάθε λέξη που χαράζουμε εδώ μέσα, περνάει σε ένα αιώνιο γίγνεσθαι και επιστρέφει με πνευματική δυναμική που ενώνει και τα ακραία...

Σωστό ότι λες gilda, σου το είπα...
Όμως αν παραμείνουμε στον φόβο του τι γίνεται συνήθως, θα χάσουμε την εμπειρία της δοκιμής...
Αλλωστε κι εδώ μέσα, μια μικρή ομάδα δεν είμαστε?
Ο σκοπός υπάρχει και εκδηλώνεται σε κάθε λέξη μας...
Δεν συμφωνούμε πάντα...όμως ακόμα και στην διαφωνία μας υπάρχει η ελευθερία των πολλών που την προασπίζουν από κάθε βέβηλη συστηματοποίηση...
Κάποιος φίλος είπε ότι δεν αναγνωρίζει σαν σημαντικό μέσον επικοινωνίας το διαδίκτυο..
΄Ισως και να έχει δίκιο...
΄Ομως γνωρίζω ότι κάθε λέξη που χαράζουμε εδώ μέσα, περνάει σε ένα αιώνιο γίγνεσθαι και επιστρέφει με πνευματική δυναμική που ενώνει και τα ακραία...

, δεν έχω πάει σ' αυτό το μέρος της Γερμανίας...
΄Ελεγα να "πεταχτώ"

και φυσικά οι πληροφορίες ευπρόσδεκτες!

Είναι υπέροχο τα Χριστούγεννα, καταπληκτικά στολισμένο και φωτισμένο, αλλά έχει πολύ κόσμο για τα γούστα μου.΄Ενα αλλο βασικό, βασικότατο ας πούμε πρόβλημα, είναι το ότι εάν δεν έχεις κλείσει για φαγητο τις γιορτινές μέρες ένα δεκαήμερο πριν, κινδυνεύεις να φας wurst (λουκάνικα) στο δρόμο(που είναι υπέροχα όμως). Τα περισσότερα εστιατόρια είναι κλειστά και αυτά που μένουν ανοικτα είναι fully booked! To Bερολίνο τα Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο πανηγύρι! Υπαίθριες Χριστουγεννιάτικές αγορες όπου πίνεις το υπέροχο ζαχαρωμενο κόκκινο κρασί και τρως οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς! Ακόμα και τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν κιόσκια όπου μπορεις να πιεις σαμπάνια με στρείδια και σολωμό! όταν το αποφασίσεις θα σου πω τα πάντα από ξενοδοχεία και εστιατόρια!
μμμ...κάπως έτσι ήταν και στην Πράγα που πήγα τα Χριστουγεννα...αλλά τελικά βρήκαμε τα πάντα! Ας είναι καλά ο οδηγός μας!
Το ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο, όμως είναι οι μόνες μέρες που μπορω να λείψω από την δουλειά, οπότε παραμένω στα ωραία...
΄Οσο για το φαγητό, είναι το λιγότερο που με νοιάζει...χαχαχα!!
Τυράκι και κουλουράκι λες δεν θα βρω? χαχαχα!!!!
Θέλω να πάω και στην Δρέσδη...
Γενικά θέλω να εξερευνήσω περισσότερο την Γερμανία!
Είμαι σαν στο σπίτι μου εκεί...
Το ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο, όμως είναι οι μόνες μέρες που μπορω να λείψω από την δουλειά, οπότε παραμένω στα ωραία...
΄Οσο για το φαγητό, είναι το λιγότερο που με νοιάζει...χαχαχα!!
Τυράκι και κουλουράκι λες δεν θα βρω? χαχαχα!!!!

Θέλω να πάω και στην Δρέσδη...
Γενικά θέλω να εξερευνήσω περισσότερο την Γερμανία!
Είμαι σαν στο σπίτι μου εκεί...

και χαλβαδόπιτες!! :lol: :lol:

σου 'φερα λουκουμάκια...
και χαλβαδόπιτες!! :lol: :lol: