Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Re: Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Fotini έγραψε:
evi έγραψε: Nescafé
εγώ το φραπόγαλλλο δεν το κόβω [-(
τα άλλα δεν τα ψωνίζω ουτώς συ άλλως :D
:x :x
Φωτεινούλα μαζί σου,αλλά χωρίς γάλα :D
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Χθες οι ομάδα των Ανώνυμων έστειλε το μήνυμά της στην ελληνική κυβέρνηση.

Εδώ είναι το βίντεο με ελληνικους υπότιτλους:
http://www.youtube.com/watch?v=aNqfnUBrCvo" onclick="window.open(this.href);return false;

Εδώ είναι η είδηση:
Το πρόσωπο των «Anonymous»
Θέλοντας να αποτρέψουν την εφαρμογή διεθνούς συνθήκης, που θα μπλοκάρει τα ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα, χάκερ της γνωστής ομάδας «Anonymοus» κατέλαβαν επί τρίωρο τον ιστότοπο του υπουργείου και μετέδιδαν βίντεο και μηνύματα

Οι χάκερ εισέβαλαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης στις 5.30 το πρωί και το βίντεο «κατέβηκε» περίπου έπειτα από 3 ώρες
Ηλεκτρονική επίθεση από χάκερ δέχθηκε η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και για λίγες ώρες, χθες νωρίς το πρωί, μετέδιδε ένα βίντεο που ασκούσε σκληρή κριτική για τους πολιτικούς, την είσοδο στο ΔΝΤ, την κατάσταση όπου οδηγείται η χώρα, απειλώντας για παρόμοιες επιθέσεις και σε άλλα υπουργεία, ΜΜΕ κ.λπ.
Αίτημα των «ανώνυμων χάκερ» που υπογράφουν ως «Anonymοus από Ελλάδα και Κύπρο» είναι να σταματήσει το ACTA, που αποτελεί μια διεθνή συνθήκη που ξεκίνησε στη λογική της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων και φαίνεται ότι στην πράξη θα λειτουργήσει ως ένα παγκόσμιο πλέγμα-φίλτρο που θα εξοβελίζει τα «μη αρεστά» μηνύματα ιστοσελίδων κ.λπ.
Η «κατάληψη» της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε στις 5.30 το πρωί και το βίντεο «κατέβηκε» περίπου έπειτα από 3 ώρες μετά από παρέμβαση της εταιρείας-παρόχου υπηρεσιών, ενώ η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβε την υπόθεση για να ανιχνεύσει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν ενδεχομένως στους χάκερ.

Στο βίντεο, όπου αναγραφόταν ως τίτλος στα αγγλικά «Η δικαιοσύνη έρχεται», εμφανιζόταν η εικόνα μιας ιδιαίτερης φιγούρας και ασκούνταν έντονη πολιτική κριτική. Γινόταν αναφορά στους πολιτικούς που ανέβηκαν στην εξουσία για τον λαό, αλλά έχουν αποτύχει και «έχουν σκοτώσει τη δημοκρατία».

Για την εφαρμογή της ACTA σημείωναν ότι σημαίνει στέρηση της ελευθερίας και έδιναν δύο εβδομάδες διορία για να σταματήσει (τη συνθήκη έχει υπογράψει και η Ελλάδα), προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα ξεκινήσει ένας κυβερνοπόλεμος με όλα τα sites, τα ΜΜΕ και τα υπουργεία της χώρας.
Οι χάκερ ανέφεραν επίσης ότι γνωρίζουν τα πάντα, έχουν τους κωδικούς και παρακολουθούν, απειλώντας ότι επόμενος στόχος θα είναι όλα τα media της χώρας.
Κυβερνητικοί παράγοντες επικοινώνησαν για το ζήτημα αυτό με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις σχετικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκφράστηκε η άποψη ότι θα εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της επίθεσης τις επόμενες ημέρες.

Ακτιβιστές
Ποιοι είναι οι Anonymous
Η δημιουργία της ομάδας Anonymous είναι αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας 9 περίπου χρόνων ενός ιντερνετικού meme (ως τέτοιο ορίζεται οτιδήποτε προκαλεί έντονο ενδιαφέρον στους χρήστες του Διαδικτύου και εξαπλώνεται ραγδαίως στον κυβερνοχώρο), το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον δημοφιλή ιστότοπο 4chan*. Πλέον γύρω από το μιμίδιο Anonymous έχουν συσπειρωθεί ετερόκλητες ομάδες του Ιντερνετ και χρησιμοποιούν το όνομα αυτό ως υπογραφή για τις πράξεις τους, αλλά και για να προωθούν τη φήμη τους υπερασπιζόμενοι την ανωνυμία στο Ιντερνετ και την ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών και δεδομένων. Οι περισσότερες δράσεις της συλλογικότητας των Anonymous, η οποία έχει ιδιαίτερα χαλαρή οργάνωση, ανοιχτή και προς μεμονωμένους χρήστες, έχουν να κάνουν με ακτιβισμό μέσω χάκινγκ, δηλαδή με επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών (DoS) και συγκεκριμένα με κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών (DDoS), στις οποίες μπορεί να συμμετέχουν ακόμη και χρήστες εν αγνοία τους.
Οι Anonymous με αυτόν τον τρόπο έχουν επιτεθεί εναντίον πολλών στόχων, οι οποίοι κυρίως είναι ιστοσελίδες κρατικών φορέων και μεγάλων εταιρειών. Εχουν σταθεί στο πλευρό του Τζούλιαν Ασάνζ και του WikiLeaks επιτιθέμενοι σε εταιρείες που έπλητταν κυρίως με τη λειτουργία της ιστοσελίδας, ενώ έχουν εξαπολύσει επιθέσεις με αφορμή την προσπάθεια να περάσει ο νόμος SOPA/PIPA από το Κογκρέσο για τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο.
ΧΡ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

4chan* Είναι το site που έχω αναφέρει, όπου ο καθένας ποστάρει εκεί οτιδήποτε θέλει ανώνυμα (με αυστηρά όρια τα θέματα βίας και παιδικής πορνογραφίας).
Όποιος ποστάρει σε αυτό είναι ανώνυμος, αλλά έχει έναν κοινό, ας το πούμε, ηθικό άξονα.
Οι ανώνυμοι δεν είναι μόνο οι hackers που επιτίθενται στην ιντερνετική υπόσταση φορέων που καταχράζονται την εξουσία τους. Είναι και όσοι τους υποστηρίζουν. Προσωπικά είμαι μια επώνυμη - ανώνυμη :D

Γιαυτό θα προσθέσω εδώ και αυτό:
Συνημμένα
rar.jpg
rar.jpg (43.22 KiB) Προβλήθηκε 2000 φορές
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:thumbsup:
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ωωω τι τέλειο! :x :x :x

αρκεί να μην γίνουν τα ίδια, που έγιναν εδώ και χιλιάδες χρόνια...

Οι τιμωροί των άθλιων, έγιναν άθλιοι και οι ίδιοι, όταν μπόρεσαν...Τέτοιοι είναι η σημερινή μας κυβέρνηση!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Έφη »

http://youtu.be/k0_dN_gQmEg" onclick="window.open(this.href);return false;

ωραίο ! @};-
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε για έξι μήνες στον Ατλαντικό!

Και ένωσε τελικά δύο οικογένειες από τον Καναδά και τη Βρετανία

Ένα μήνυμα μέσα σε μπουκάλι που ταξίδεψε σχεδόν 3.200 χιλιόμετρα στον ωκεανό έφερε κοντά δύο οικογένειες από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Ο Aidan Curtis βρήκε το μπουκάλι με μήνυμα σε παραλία κοντά στο Ντέβον, στη Βρετανία, ενώ έκανε βόλτα με το σκύλο του.

Ο 36χρονος άνδρας πήρε το πλαστικό μπουκάλι με το σημείωμα και το πήγε στο σπίτι του, στη σύζυγό του Melanie και την 11 μηνών κόρη τους την Isobel.

Εικόνα

Όταν διάβασαν το μήνυμα κατάλαβαν πως το μπουκάλι είχε «κολυμπήσει» έως τη Βρετανία από το Newfoundland του Καναδά!

Η 11χρονη Mataia Warren ήταν εκείνη που είχε ρίξει το μπουκάλι στη θάλασσα στις 27 Αυγούστου πέρσι, όταν έμενε στην περιοχή με τους παππούδες της. Η Mataia είχε γράψει για την ιδέα της να στείλει το μήνυμα αυτό και παρακαλούσε όποιος το βρει να της απαντήσει είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω τηλεφώνου. Έτσι, προς μεγάλη της έκπληξη άκουσε τους παραλήπτες του μπουκαλιού στη Βρετανία να της μιλούν έξι μήνες μετά!

Εικόνα

Η σύντροφος του Curtis, που είχε βρει το μπουκάλι στην παραλία, απάντησε στη μικρή Mataia σαν να της έγραφε η κόρη της, κι έβαλε στο φάκελο μία φωτογραφία της Isobel κι ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά. «Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να λάβει απάντηση από την Isobel και ελπίζω να κρατήσουν επαφή όταν μεγαλώσουν», είπε.

Ο καναδικός ραδιοφωνικός σταθμός CBC επικοινώνησε με τους παραλήπτες του μπουκαλιού, τους ενημέρωσε πως η Mataia θα έβγαινε στον αέρα να μιλήσει για την ιδέα της και τους ζήτησε να μιλήσουν κι εκείνοι και να της κάνουν έκπληξη.

«Μερικές φορές η Mataia με ρωτούσε: «Tι να απέγινε το μπουκάλι μου;». Αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα της.

http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post ... t=FaceBook" onclick="window.open(this.href);return false;

@};-

Το βρηκα πολύ γλυκο και συμβολικό... :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Πολύ όμορφο!

Όταν ήμουν μικρός, είχαμε πάει στην Βουρβουρού θυμάμαι στην Χαλκιδική και είχα βρει μια πανέμορφη πέτρα, την οποία όμως για κάποιο λόγο ένιωθα πως πρέπει να επιστρέψω στην θάλασσα, όταν την πέταξα ξανά μέσα ευχήθηκα να την ξαναβρώ κάποτε. Τον επόμενο χρόνο, έψαχνα πάλι βότσαλα σε μια παραλία, σε άλλο μέρος αυτή την φορά και βρήκα μια πέτρα που θα ορκιζόμουν πως ήταν ίδια με εκείνη που είχα πετάξει την προηγούμενη χρονιά στην θάλασσα! Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια πάντως έμοιαζε απίστευτα και η χαρά που ένιωσα ήταν μοναδική! 8-> :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:x :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

α τι γλυκό :x :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:x :x :x :x :x :x :x
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:x :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Όμορφο... Πολύ όμορφο... :x :x :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”