Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Fab

Το φορουμ αυτο εχει παρα πολλα θεματα.
Δεν μας εχεις πει ποτε μια ζεστη ανθρωπινη καλημερα, δεν μας εχεις πει ποτε την γνωμη σου σε κατι που μπορει να μας κανει εντυπωση ειτε αυτο ειναι ανεκδοτο ή καποια διδακτικη ιστορια ή κατι που να αφορα τον εσωτερισμο μας..

Ερχεσαι παντα "θεοσταλτη" οταν υπαρχει καμια αντιδικια, καποιος καυγας καποια μεγαλη διαφωνια και επιλεκτικα γραφεις μονο σε αυτα τα θεματα.
Σε στελνει καποιος ή εχεις το θειο χαρισμα να "μυριζεις" την αντιδικια και να επεμβαινεις?
Εχεις σκεφτει οτι αυτο εκνευριζει τα μελη του φορουμ που αναλωνουν ωρες εδω μεσα και το νιωθουν σαν το σπιτι τους?

Ακομα και δικιο να εχεις (για μενα οχι γιατι ειναι καταφανεστατο οτι μεροληπτεις ΠΑΝΤΑ κατα της Βασως) δεν θελουμε ρε φιλεναδα μονο δικηγορους και υπερασπιστες εδω μεσα...

Για εμας τυπικα εισαι μελος... ουσιαστικα εισαι ξενο σωμα δεν πα να εχεις και ντοκτορα σε θεματα εσωτερισμου καρφακι δεν μας καιγεται

Αντε γεια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη, στο εσωτέρικα δεν αντεξαν την αγάπη μου!

και γι' αυτό έφυγα....

τελικά όλοι έρχονται πάλι σε μένα...ακόμα και μ' αυτόν τον τρόπο...

μα ποιά είμαι τέλος πάντων!!! :shock: :shock: :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από yannis »

:salute: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αφού όμως το πράγμα έφτασε εδώ, τελικά μας αφορά όλους.
Σου είπα ν αμε παρεις σε 5 λεπτακια για να σου απαντησω απο δω πρωτα.

Χαιρομαι που μετα απο οσες λογικες εξηγήσεις ,επεξηγησεις ,χωματοδρομους και λακουβες,εφτασες Εηυ μου στο παραπανω συμπερασμα.
Ηδη σου ειχα απαντησει εμεσως ότι ,οπως και στην Fab σου δημιουργηθηκε η αίσθηση "οτι ειναι προσωπικό" το ίδιο απεφυγα να σου πω ότι θα σου δημιουργηθεί και τώρα.
Απλά γιατι πας λογικά να βγαλεις συμπερασμα και, στην Μια ακρη του νηματος βρίσκεις την Καλλιόπη και στις δυο περιπτωσεις
.
Ναι γιατι η Καλλιοπη ουσα ξε-καθαρη ,μπορεί και να "ξε-καθαρίζει".
Περα απο τα προτυπα Εύη μου,έχω κι απο αυτα ,υπαρχει και κατι άλλο στην ενεργεια που λεγετα ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ...........κι ότι μεσα ετσι κι εξω.Μεσα μου καθαρίζω καθημερινά ,ανελεητα θα ελεγα,το ίδιο απλά γίνεται κι έξω.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις με την λογική σου αλλα,ειμαι σιγουρη ότι μπορείς να το νοιωσεις αν εμπιστευτείς ,οχι το κομματι της αυτογνωσίας της Χριστιανας αλλα το καμματι της πνευματικής Βασως.

Σε αυτη την περιπτωση Εύη μου κι εσυ εχεις ξε-καθαρισμα,άσχετα αν το βλεπεις ή οχι.Και γίνεται παλι μεσω εμου;

Μοιωσε το και μετα θα μιλησουμε στο τηλεφωνο.
ΑΥτος ειναι ο λογος που δεν το σηκωνω.
Σε αγαπω πολυ!
:D (να σε χεσω Γιαννη να σαλοιψω μελι...)
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ilia βεβαίως και ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του.
Στο τέλος ο κάθε ένας θα βρει αυτό που είναι καλό για εκείνον ώστε να ζήσει μια όμορφη ζωή γιατί αυτό έχει σημασία, πάλι κατά την άποψή μου.

Σχετικά με τις παρατηρήσεις μου, θα επιμείνω.

Αγαπητή Βάσω, όπως είδες εγώ έβαλα μόνο το αρχικό του ονόματος καλό θα ήταν να έκανες το ίδιο. Η κοπέλα δεν χρωστάει τίποτα να περιφέρεται το όνομά της από δω κι από κει.

Εύη εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα. Ούτε καν θα μιλούσα στην Καλλιόπη γιατί χλεύαζε τις διδασκαλίες και για μένα αυτό σημαίνει «σε ήξερα, τώρα δεν σε ξέρω», είτε ακούγεται ωμό είτε όχι.
Όντως υπάρχει προσωπικό στοιχείο αλλά δεν είναι από μένα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με την Καλλιόπη, ούτε με την Ελένη, απλώς τις ήξερα τώρα δεν τις ξέρω. Και μάλιστα η Ελένη μπορεί να πιστοποιήσει ότι ουδέποτε την πήρα την τηλέφωνο για να πω το α ή το β, όπως και ατέλειωτες φορές της έλεγα να μην προσπαθεί να ακολουθήσει αυτό που κάνω αφού το βρίσκει δύσκολο.

Ναι έχεις δίκιο για την έκφραση αυλικοί αλλά είναι σίγουρο ότι η Βίκυ δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν, δεν είχε κατά νου εσάς όταν το έγραφε, φαίνεται από την σύνταξή της. Ήταν περισσότερο μια πικρία θα έλεγα, ίσως αγανάκτηση, ίσως ήθελε να δώσει έμφαση, δεν ξέρω τι άλλο, δεν θέλω να λέω και μπούρδες η μόνη αρμόδια είναι αυτή να σου εξηγήσει την έκφραση.

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα εκείνη τηλέφωνο ή θα της έστελνα mail.

Αγαπητέ silver29 έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δεν το κάνω επίτηδες. Εκτός από αυτό οι συναναστροφές μου δεν είναι πολλές για δικούς μου λόγους, έτσι έχω αποφασίσει και τώρα δεν αλλάζει.
Δεν έχω λόγο να μεροληπτώ κατά της Βάσως αλλά έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Εγώ πάντως σε εκτιμώ ασχέτως τι λες εσύ για μένα.
Επισκέπτης

Βασούλα μου είσαι η καρδιά του φορουμ και δεν περιμένεις κανέναν να στο επιβεβαιώσει... Εγώ αυτό που μπορώ να πω παρότι είμαι λίγο καιρό στο φορουμ, είναι οτι κάθε φορά που μπαίνω, από πριν ηρεμώ και γαληνεύω. Και πάντα βλέπω μια Βάσω έτοιμη για τον καθένα μας να μας αγκαλιάσει, να μας βοηθήσει και να δώσει την αγάπη της απλόχερα... Δεν το βλέπω μόνο αλλά το αισθάνομαι.
Από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα το αιστάνθηκα αυτό και επιβαιβεώθηκα ακόμα περισσότερο όταν σε γνώρισα από κοντά.
Σε αγαπάω πραγματικά όπως και όλα τα "ενεργά" μέλη του φόρουμ που έτσι και αλλιώς έχουμε μοιραστεί τα σώψυχά μας...
:cheers:
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Δεν θα ήθελα να κάνω διόρθωση στο ίδιο το μήνυμα
Ξέχασα να κάνω copy-paste την φράση του silver29 στην οποία απαντώ με την πρώτη μου παράγραφο

Δεν μας εχεις πει ποτε μια ζεστη ανθρωπινη καλημερα, δεν μας εχεις πει ποτε την γνωμη σου σε κατι που μπορει να μας κανει εντυπωση ειτε αυτο ειναι ανεκδοτο ή καποια διδακτικη ιστορια ή κατι που να αφορα τον εσωτερισμο μας..
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

fab έγραψε:Σχετικά με τις παρατηρήσεις μου, θα επιμείνω.
Ήμουν σίγουρος..

fab έγραψε:Αγαπητή Βάσω, όπως είδες εγώ έβαλα μόνο το αρχικό του ονόματος καλό θα ήταν να έκανες το ίδιο. Η κοπέλα δεν χρωστάει τίποτα να περιφέρεται το όνομά της από δω κι από κει.
Ακόμα και με το αρχικό μόνο δεν αλλάζει τίποτα όλοι ξέρουν για ποιά κοπέλα μιλάμε.. οπότε τι Βίκυ τι Β... το ίδιο είναι.. και στο κάτω κατω αν δεν ήθελε να περιφέρετε έτσι το όνομά της δεν θα φερόταν έτσι...

fab έγραψε:Ναι έχεις δίκιο για την έκφραση αυλικοί αλλά είναι σίγουρο ότι η Βίκυ δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν, δεν είχε κατά νου εσάς όταν το έγραφε, φαίνεται από την σύνταξή της. Ήταν περισσότερο μια πικρία θα έλεγα, ίσως αγανάκτηση, ίσως ήθελε να δώσει έμφαση, δεν ξέρω τι άλλο, δεν θέλω να λέω και μπούρδες η μόνη αρμόδια είναι αυτή να σου εξηγήσει την έκφραση.
Κι εσύ που το ξέρεις μέσα στο μυαλό της είσαι;;; και αν δεν αναφερόταν σε εμάς σε ποιους αναφερόταν σε αυτους που δεν είναι μέλη του φόρουμ;;

Πας να καλύψεις τα ακάλυπτα...
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Αγαπητέ silver29 έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δεν το κάνω επίτηδες. Εκτός από αυτό οι συναναστροφές μου δεν είναι πολλές για δικούς μου λόγους, έτσι έχω αποφασίσει και τώρα δεν αλλάζει.
Δεν έχω λόγο να μεροληπτώ κατά της Βάσως αλλά έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Εγώ πάντως σε εκτιμώ ασχέτως τι λες εσύ για μένα.

Μια χαρη μπορω να ζητησω :roll: :roll:...........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Να μας βγαλεις απο τις συν- αναστροφες σου, γιατι αναστροφη ειναι και η συμμετοχη σου ΕΔΩ ΜΕΣΑ με μονο σκοπο να μας κανεις
ανωκατω? :(
Κρατα τις αποψεις σου για σενα ,γιατι
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ......
ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΣΟΥ που ασχολεισαι με μας αλλα να μην σε κραταμε αλλο :wink:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

Ilia βεβαίως και ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του.
Στο τέλος ο κάθε ένας θα βρει αυτό που είναι καλό για εκείνον ώστε να ζήσει μια όμορφη ζωή γιατί αυτό έχει σημασία, πάλι κατά την άποψή μου.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΥΜΜΕΝΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.....
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Δεν κατάλαβες Ilia, δεν εννοούσα την Βίκυ, άλλον ανέφερε η Βάσω.

Όχι δεν είμαι μέσα στο μυαλό της.

Δεν πάω να καλύψω τίποτα, είναι η άποψή μου.
Επισκέπτης

Δεν ειναι χαζος ο Λιακος... παραδειγμα εδωσε για να μη γραψει το ονομα :D

fab σου αρεσει η υπογραφη μου? σου θυμιζει τιποτα? :D :D :D
Επισκέπτης

Πολλά θα ήθελα να γράψω, αλλα θα περιοριστώ σε δυο κουβέντες....αφηνω οσους γνωρίζουν περισσότερα για τις σχέσεις των εμπλεκομένων(?) να πάρουν θέση μιας και κάτι ξέρουν περισσότερο από μενα...

Στην αγαπητή fab κάποιος "τσιριζει την τρίχα" οπως έλεγε η δικη μου γιαγια και πετιέται σαν να μην πω τι , όταν εδω μέσα βλέπει λιγο τεταμένη την ατμοσφαιρα...ο καθένας έχει το βιτσιο του....πολλοί αρέσκονται να ζούν μέσα από τις ζωές των άλλων όταν δεν έχουν δική τους ζωή....προσωπικά ούτε διαβάζω ο,τι γράφει...
Δεν συζητώ βεβαια να μπει στο σεμιναριο...πρώτα απ΄ολα ελλειψει γνωστοποίησης με υπευθυνοτητα (!) του φύλου της!

Για την Βικυ δεν μπορω να κάνω κρίση γιατι δεν την ξέρω καθόλου....ούτε θα μπω σε βαρεια εσωτεριστικά και μεταφυσικά νοήματα για να τεκμηριώσω την άποψή μου γιατι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις.. Και φυσικά δεν θα κρινω αυτήν, αλλά τις πράξεις της οι οποίες θεωρώ οτι στερούνται παντελώς κοινωνικής παιδείας...Εν ολίγοις οι πράξεις ήταν αγενεις και αναιδείς...θα μπορούσε να το λύσει απευθεις με τη βάσω και........τέλος.

Για τη Βάσω δεν έχω να πω πολλά....θα την αδικησω γιατι κάτι θα ξεχάσω και δεν θέλω..

Συμπαρίσταμαι σ΄αυτην με όλη μου την καρδιά....γιατι μονο αυτο έχω να σας δώσω εδω μέσα...την καρδιά μου...
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

Κνιώντιν τα μήλα στου γυαλό Κνιώντιν κι οι καβαλίνες!!!

ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ
ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΕΣ ΦΙΛΟΣΩΦΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Τοποθετήθηκα στην ομάδα 4, για δυο λόγους: ένιωσα ότι η Βασούλα δεν επιθυμούσε παραπέρα συζητήσεις, ένιωσα αβάσταχτο βάρος επειδή αφορούσε ένα άτομο της ομάδας μου. Σκεφτόμενη ότι θα υπήρχε κάποιος τρόπος να λυθούν όλα αυτά, να υπάρξει μια ευκαιρία για τη Βίκυ μας να καταλάβει την πλάνη της και την αδικία που προκάλεσε εξαιτίας της, να αναιρέσει, να εργαστεί πάνω σ' αυτά που τη φέρανε στο σημείο αυτό, κράτησα για μένα κάποιες σκέψεις.
Τον fab δεν τον είχα προσέξει ως τώρα στο φόρουμ. Έριξα μια ματιά στο προφίλ και τα μηνύματα του και κάτι δεν πήγαινε καλά. Είναι μια παροιμία που λέει ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Έτσι εισέπραξα το ξαφνικό ενδιαφέρον του να αποκαταστήσει την τάξη. Καλέ(ή) μου fab, τίνος παιδί είσαι; Επειδή η Βασούλα μας είναι δικό μας παιδί και μας έχει πείσει για τις προθέσεις της, χρειάζονται πολλές μα πολλές αγέλες τέτοιων λύκων να διασπαστούμε εμείς τα "πρόβατα". Ή αν θέλεις χιλιόμετρα προβιές φορεμένες από λύκους.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”