Συλλογικη Συνειδητοτητα: Reiki Γαμος

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...

Να κλειδώσει το θέμα "Ρέικι γάμος";;;

Ναί
11
92%
Όχι
1
8%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Για όλους αυτούς τους λόγους το θέμα δεν κλειδώνεται...
Συμφωνώ απόλυτα. Η ελευθεριά του λόγου είναι σημαντική. Και ο χώρος αυτός είναι ο κατάλληλος για ανταλλαγή απόψεων.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Με τις καλυτερες ευχες μου Δωρα να πραγματοποιησετε αυτο το τεραστιο βημα...
Γιατι ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο και εξω απο καθε φαντασια...
Και αν νομιζεις οτι γνωριζεις καλά το λαβυρινθο και ακομα περισσοτερο αν τον εχει "χειριστει" σωστα, τοτε η ζωη σου θα ειναι ευκολη ( σχετικα παντα μιλωντας ) μεσα στο γαμο.
Γιατι ο γαμος τα βγαζει ολα στην επιφανεια !
Αλλά αυτο δεν εχει να κανει με τη συμβιωση και τη συντροφικοτητα στην οποια αναφερεσαι.
Και μπορει εσυ προσωπικα να "περνας ή να διαγεις" καλά μεσα στο γαμο, αλλά ο γαμος σαν συνολο να ακολουθει το δικο του δρομο με τους δικους του ρυθμους, ανεξαρτητα απο σενα, ειδικα οταν θα αρχισουν να ερχονται τα παιδια ( αν φυσικα ελθουν ).
Αν λοιπον πιστευετε στο Χριστο εσυ και ο Κωνσταντινος και στα μυστηρια που εχει θεσμοθετησει Η Ορθοδοξη Εκκλησια, εχει καλως που θα τελεσετε το γαμο σας ορθοδοξα...
Φροντιστε μονο να παρετε την πνευματικη καλυψη, στην οποια αναφερομαι σε προηγουμενη δημοσιευση.
Διαφορετικα, μολονοτι μπορει να εχετε τις καλυτερες προθεσεις, δεν εχετε καμια απολυτως εγγυηση οτι θα μεινετε εως τελους μαζι...
Και πραγματικα δεν βλεπω το λογο να φτανει καποιος στο γαμο σημερα, χωρις αυτη τη συγκεκριμενη προοπτικη της εφ΄ορου δηλαδη ζωης κοινης πορειας.
ευχαριστώ για τις ευχές σου Αντρέα!για να ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα όσον αφοαρά πρώτα αυτό το κομμάτι το βήμα του δικού μου γάμου δεν το βλέπω έτσι όπως το περιγράφεις παραπάνω και είναι λογικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις καθότι δεν τα ξεκαθάρισα όπως έπρεπε!για μενα γάμος σημαίνει πέρα απο την ιεροτελεστία , που θεωρώ ότι έχει κάποια δόνηση ανάλογα με πολλά πράγματα βέβαια, νομική κάληψη για την απόκτηση παιδιού, άν και δεν τα έχω πολυψάξει και πιστεύω ότι τελικά ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι!επειδή λοιπον το δημαρχείο δεν με τρελαίνει και επειδή η συγκεκριμένη φάση με την εκκλησία έτσι όπως φρόντισα να γ'ίνει με ικανοποιεί καλύτερα, αποφάσισα κατι τέτοιο!η σχέση μου, είτε η ερωτική είτε η συντροφική αν και δε βλέπω το λόγο να τα διαχωρίζω, έχει περάσει απο πολλές φάσεις και δεν περιμένει την ημέρα εκείνη για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιώλου, καθώς δεν περίμενα να ΄δεσω το γάιδαρο για να γίνει χαμός!όταν η ψυχή μου ζητά συνειδητά να προχωρήσει οι προκλήσεις ήταν και θα είναι πολλές και ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα!Αντρέα οι απόψεις μου περί Εκκλησίας σου είναι γνωστές όπως επίσης και το κατα πόσο εμπλεκω το όνομα του Ιησού με όλα αυτά!επίσης δεν θεωρώ ότι επειδή παντρεύομαι πρέπει ντε και καλά να μείνω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτον τον άντρα ή αυτός μαζί μου!στο τώρα μου μου φτάνει αυτός σαν ολότητα με ότι εμπεριέχει γιατί είναι πολύ καλός δάσκαλος για την εξέλιξή μου και γιαυτόν εγώ!αυτό όμως αλλάζει και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το αυριο!ο κύκλος του μπορεί να κλείσει και εγώ ή αυτός να ανοίξουμε άλλον με άλλο πρόσωπο στη ζωή μας και με νεα μαθήματα!ή και κανέναν! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν, για τον τρόπο που εσύ θέλεις να βιώσεις ένα "κοινωνικό" γεγονός... Δεν υπάρχει καν η υποψια κριτικής για κάτι που εσύ και ο Κωνσταντίνος αποφασίσατε...

Αυτό το "για πάντα" νομίζω ότι όποιος το βιώνει, πληρώνει και το τίμημά του...΄Ολα είναι στην δική μας ευθύνη, ακόμα και μία εξαναγκαστική σχέση, που δεν θέλουμε, για τους δικούς μας λόγους, να την "τελειώσουμε"...

΄Αλλος το κάνει για τον θεό, άλλος για την βολη του...Υπάρχει λες διαφορά?
Γιατί εγώ δεν βλέπω καμία...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Οχι Δωρα δεν μπορεις να το αντιπαρελθεις γιατι αυτο ειναι το θεμα μας...
Και αν ενδιαφερεσαι για αυτη καθ΄εαυτη την ( συντροφικη ) ερωτικη σχεση, ποιος ο λογος να φτασεις στο γαμο ;
( Δοξα τω Θεω ) Η κοινωνια μας εχει "προοδεψει" παρα πολυ ωστε να επιτρεπει καθε ειδους ερωτικο πειραματισμο και ερωτκη δοκιμασια εκτος του γαμου.
Μεσα στο γαμο ομως και με την αποκλειστικοτητα που αυτος επιβαλλει στην ερωτικη σχεση, αυτη η "μελετη" μπορει να φτασει σε απυθμενα βαθη...
Και εκει να δεις πραγματικα μεσα απο την ερωτικη συνευρεση και τη συντροφικη αλληλοπεριχωριση τι πραγματικα εισαι και να το βγαλεις τελικα στην επιφανεια.
Οσον αφορα δε στην προσωπικη αιχμη του ερωτηματος σου και κατω απο αυτο το συγκεκριμενο πρισμα παντοτε και μετα απο τριαντα ενα χρόνια εγγαμου βιου, ο 3Α δεν μου προσφερε αμεσα και συνειδητα σε αυτο τον τομεα απολυτως τιποτα καινουργιο, καθ΄οτι η μονη λεξη που υπαρχει στο λεξιλογιο μου πριν και μετα τον 3Α και η οποια μπορει να αποδωσει το συνολικο ερωτικο μου βιωμα ειναι μια και μονη : πληροτης !

Εαν και όποτε φτασεις στο σημειο αυτο να αναδυεται μονιμα απο μεσα σου αυτη η λεξη, καθε φορα που θα "αναφερεσαι" στο ερωτικο σου βιωμα, τοτε θα καταλαβεις πως μπορει να αισθανομαι και να νιωθω !

Δεν διαχωρίζω Αντρέα ούτε το σεξ, ούτε τη συντροφικότητα απο το γάμο και αντιπαρέρχομαι έτσι απλά το θέμα γάμος γιατί κατ ουσίαν η συντροφικότητα και το μοίρασμα έχουν για μενα νόημα και όχι άν θα πάω στην εκκλησία ή όχι!όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι θεωρώ όπως έχω επαναλάβει και εδω μέσα πολλές φορές ότι ένας άνθρωπος για να πάψει να έχει ανάγκη την συνουσία, θα πρέπει η πολικότητα του να φτάνει στο να ενωθεί και αυτό δεν συνειδητοποιείς μου φαίνεται τι σημαίνει!όλοι οι υπόλοιποι που απαρνούνται τη σεξουαλική πράξη στο όνομα του Θεού τους ,απλά καταπιέζουν μια κατάσταση ιερή η οποία έχει δόνηση και διαβαθμίσεις ανάλογη με τη δόνηση των συντρόφων!όσο για την αιχμή, η μόνη είναι να κατατεθεί επιτέλους κομμάτι της ψυχής σου εδω μεσα, το έγραψα και στην ομάδα! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:roll: :roll: ωχ! πάλι ξέχασες πως μπαίνουν οι παραθέσέις...περίμενε το διορθώνω...χαχαχαχα!!!!! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλά τα κατάφερα πάλι με τις παραθέσεις! :?

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έφαγες και την σημαντική λέξη: ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ!!!!

κολοκύθια τούμπανο δηλαδή... :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 18, 2008 2:54 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Δωρούλα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν, για τον τρόπο που εσύ θέλεις να βιώσεις ένα "κοινωνικό" γεγονός... Δεν υπάρχει καν η υποψια κριτικής για κάτι που εσύ και ο Κωνσταντίνος αποφασίσατε...

Βάσω οι μόνες εξηγήσεις που δίνω είναι όταν κληθηκα να απαντήσω στον εαυτό μου που ρωτούσε επίμονα τόσο γιατί αρχικά ήμουν τόσο φανατικά κατα αυτού του κοινωνικού γεγονότος όσο και γιατί μετα αποφάσισα να το κάνω!και εκεί πέχτηκαν και παίζονται όλα!γιατί τα πρότυπα δεν έχουν τελειωμό και εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα πράγματα για τον εαυτό μου με όλες αυτές τις διαδικασίες που κινήσαμε περί γάμου!και δεν είδα και στο περιβάλλον μου πολλά και δεν συνειδητοποίησα και δεν θύμωσα και ........τόσα πολλά που είμαι ευγνώμων! πρόοοοοοτυυυυυυπααααα!χαίρομαι που τουλάχιστον έχω αρχίσει και τα βλέπω.....τόσο σε μενα όσο και στους άλλους! :cry: :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έτσι!!!! :D

Και εξηγήσεις στον εαυτό μας δίνουμε μόνο γιατί τον θέλουμε χαρουμενο και ευτυχισμένο...

Δωρούλα, σε κάποια στιγμή δεν θα χρειάζεται να επιλέξεις, ούτε να εξηγήσεις γιατί το κάνεις...

Θα το κάνεις απλά...

Και αυτό σημαίνει ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, για όποιον την παρανοεί με την εγκράτεια...

Δεν είμαι καλός, κάνοντας ασκήσεις να μην ειμαι κακός!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...χωρίς επιλογή!!! :D :D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Συμφωνω οτι το θεμα διανθιζει εποικοδομητικα το φορουμ ... και πρεπει να μεινει δημοσιευμενο , υπο μια προυποθεση ... οτι αυτο αφορα σκοπους διδαχης ... ειναι για δασκαλους , και οπως ξερεις αντιθετα με σας δεν εχω χρησει τον εαυτο μου δασκαλο αλλα τοποτηρητη του εαυτου μου και επιτηρητη του εγωισμου μου ...
ισως γιαυτο εχω καταλαβει οτι οι 5 αρχες του ρεικι ειναι 6 , η εκτη ενυπαρχει σε ολες τις 5 και οπως πολυ καλα ξερετε ειναι το ΣΗΜΕΡΑ . ΤΩΡΑ .
Αυτο με φερνει να συνειδητοποιω οτι δεν εχω χρονο για θεωριες ...
Ειμαι ενας ανθρωπινο φωτεινο Ον που προκειται να πεθανει , και κανεις δεν ξερει ποτε ... κανω λοιπον οικονομια της ζωικης ζωτικης μου ενεργειας , δηλαδη του χρονου μου επι γης και προτιμω-επιλεγω να μην χανω το χρονο μου με μπουρδοθεωριες τυπο ρεικι γαμου , που θελουν χρονο να τις διαβασεις και να τις κατανοησεις ... που ειναι χαμενος χρονος , απο τον λιγο που μου μενει και την πολυ δουλεια που εχω να κανω για το σβησιμο του εγωισμου , μπροστα στον αναμφιβολα επικειμενο θανατο μου .

Οποιος εχει χρονο απεριοριστο φυσικα κανει οτι θελει , θεωριες ή δασκαλικι , ή οτι αλλο , να με συμπαθατε που το τοπιασα ετσι αλλα δεν εχω χρονο ....

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ;;; απο την συμπεριφορα σας εδω σε αυτο το τοπικ θα ελεγα Ναι εσεις εχετε πολυ χρονο να ζησετε σε αυτη τη γη , απεριοριστο χρονο , υπερεπαρκεια χρονου , οποτε εχετε και για χασιμο σε εγωιστικες κορωνες και εγωιστικες διατριβες , ισως ειστε αθανατοι , αν ετσι ειναι Χαιρομαι για σας , αυτο ομως δεν αλλαζει την δικια μου ταπεινη υπαρξη και τον επερχομενο θανατο μου . ( ισως σε 10 χρονια , ισως σε 5 , αλλα ισως αυριο , ισως και σημερα )

Κατανοώ το θυμό σου και ειδικά αυτό που αναφερεις για το χρόνο και τις θεωρίες και τις αμπελοφιλοσοφίες συμπληρώνω εγώ!πέρασα ακριβ'ως απο τα ίδια συναισθήματα και είπα στον εαυτό μου!γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι?????και όμως η ασχολία μου με όλο αυτό με πήγε μπροστά και έκανα και τις δικές μου συνειδητοποιήσεις!όμως δεν συμφωνώ να βάζεις τους πάντες εδω μεσα σε ένα τσουβάλι σαν να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς γίνεται εδώ και να αποκαλείς ¨δασκάλους¨κάποιους που το μονο που αναζητούν είναι να είναι αυτοπαρατηρητές και μεσα απο τον καθρεφτη των άλλων! :cry: :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσωωωωωωωωωωωω! :lol: :lol: :lol:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλά κλαίω!!!!!!

τώρα που θα ανέβω πάνω, θα αρχίσει η σκληρή εκπαίδευση...χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧ! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γιατί ωχ??? :wink:

υπονοείς κάτι? Δεν είναι καλές οι εκπαιδεύσεις μου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3”