Το δικό σου μωρό, το δικό σου σώμα, τα δικαιώματά σου....

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Καλό είναι να φαίνεται και η άλλη πλευρά... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Οταν έμεινα εγκυος , όλα καλά, αλλά να υπήρχε τρόπος...να το χωνέψω!!! :lol:

Ετρεμα την ώρα της γέννας!!!
Οσο πλησίαζε η ώρα όμως, τέτοιον έλεγχο στις σκέψεις μου δεν έχω ξανακάνει: Δεν άφηνα άλλη σκέψη , από το πως όταν θα έρθει η ώρα θα βγεί το παιδί γρήγορα και χωρίς να ταλαιπωρηθεί !!!
Δεν ύπήρχε άλλη περίπτωση στο μυαλό μου.
Ετσι ακριβώς έγινε... Εκανα επισκληρίδιο , και σε μία ώρα , τον είχα στην αγκαλιά μου!!! :cry:
Εκ των υστέρων έμαθα ότι κατέβαινε με το χέρι και τον λώρο στο λαιμό, ήταν μες το μηκώνιο , αλλά κάτι μου λέει ότι δεν άφησα περιθώρια στην κακοτυχία.

Αλήθεια , γεννάω άλλα 10 παιδιά , ετσι!!! :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Απο τη στιγμή εκείνη που δεν κάνει την προσπάθεια της φυσιολογικής γέννας, όπου για το μωρό είναι η πρώτη του διδασκαλία για την ζωή, μετά έχει διάφορα μπλοκαρίσματα που θα του είναι δύσκολο να το δει στην συνέχεια της ζωής του.
Ρε συ Ζεφυρα , κρατιέμαι να μην γράψω εδω πέρα μια και εχω εντελώς διαφορετικες απόψεις .....αλλά εσυ με εκτόξευσες...

Πως το ξέρεις αυτο που λες ? Εκανες ερευνα στα παιδιά με καισαρική και είδες οτι εχουν πιο πολλά ''μπλοκαρίσματα'' απο τα άλλα που γεννιούνται με φυσιολογικό τοκετό?

Και αφου είναι ετσι , τότε εμεις εδω που εχουμε βγεί φυσιολογικά ....γιατί εχουμε αυτό το χάλι?

Εχω ξαναπεί οτι ολη αυτή η συζήτηση είναι όπως ακριβώς ο εσωτερισμός ανευ εμπειρίας και ''λογικά'' επεξεργαζόμενος.
Μιλάτε όλοι για πράγματα που δεν εχετε δεί σφαιρικά παρά μεμονωμένα. Και βέβαια το μεμονωμένο είναι το αληθινό για εμας αλλα δεν είναι το δένδρο, όλο το δάσος......

Αγγελούδι, γιατί η φιλενάδα σου δεν γράφει η ίδια?

Δεν μπορώ να φανταστώ, οτι θα υποστήριζα η θα κατάκρινα κάτι αν δεν ήμουν μεσα να εχω πλήρη άποψη....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συμφωνώ για το θέμα της καισαρικής...

Η σύνδεση με την κόρη μου ήταν μεγάλη και ουσιαστική, παρ' όλο που για 5 ημέρες δεν μπορούσα να την δω...
Βλέπετε τόσο κρατούσε η ανάρρωση παλαιότερα στην καισαρική...

΄Ομως η ψυχή μου ήταν μαζί της...γιατί η επιθυμια μου να κάνω παιδί, δεν είχε ούτε καν την υποψία του κοινωνικού ρόλου της μητέρας...

Εχεις δίκιο αετούλι...Η πράξη της γέννησης είναι πνευματική και υπόκειται στους νόμους της μεταφυσικής...

Και επειδή η ανθρωπότητα "φορτώνει" την τεκνοποίηση σε έναν απλό ρόλο, υπάρχει αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας, ανεξάρτητα αν τα παιδάκια έρχονται με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Bάσω, στο μύστικα παλιά είχε ενα θέμα σχετικό με τα κέντρα και την καισαρική. Το γράφαμε μήνες και δεν καταλήξαμε πουθενά...μετα είχε ενα άλλο με την εξωσωματική και τα κέντρα , την μετενσάρκωση κλπ αλλά πάλι δεν....

Δεν υπάρχουν γνώσεις ...και εχουμε να κάνουμε με νεα δεδομένα όπως η σχέση μεταφυσικής και επιστήμης που για μενα είναι κάτι που πρέπει να το δούμε , αφου δεν μπορούμε να πάμε πίσω αλλα ουτε να αγνοήσουμε την φωνή της καρδιάς μας.

Για μενα είναι σημαντικό να εκφράζονται όλα αυτά που αντιλαμβανόμαστε επάνω ....στο εδω κάτω, οπως αυτό είναι τωρα.

Σχετικά με την καισαρική, προσωπικά προγραμματίστηκα να γεννήσω με κτ λόγω επιλογής και μόνο, αν και με τις διαστάσεις που εχω , εβγαινε ο μικρός ταχέως ......΄και αυτό το ήξερα ....

Σκέφτηκα τα εξής..

1] Θέλω να απομακρύνω οποιδήποτε κίνδυνο για το μωρό που θα μπορούσε να οφείλεται σε εμενα η σε οποιονδήποτε άλλο τυχαίο παράγοντα.

2] Δεν θέλω να πονάω , ουτε να κάθομαι με τα πόδια ορθάνοιχτα...

3] Δεν θέλω να περάσει όλο αυτό το κεφάλι απο κάτω ....το 2ο που λεγαμε...[ αυτά τα περί μη επισιοτομής κλπ τα θεωρώ αστεία με όσα εχω δεί...κλπ]

4] τοσα χρόνια που δουλευω στο χειρουργέιο δεν είδα κανενα να παθαίνει τίποτα απο τις κτ και εκτός αυτού δεν είχα σκοπό να κάνω άλλα παιδιά αφου δεν με ενθουσιάζει αυτή η ασχολία σε μεγάλο βαθμό.

Τελικά , την εκανα την ωρα που ηθελα, με επισκληρίδιο, κουβέντιαζα όλη την ωρα με τους γύρω, αγκάλιασα αμέσως τον μικρό και μετα ημουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.
Φαντάσου οτι δεν ήθελα να φύγω απο την ανανηψη που ηταν οι φίλες μου και την είχαν στολίσει με αρκουδάκια και μπαλόνια .....ακόμη χαμογελάω που το θυμάμαι. [ ηταν όμως αργα το απόγεμα και δεν είχε κόσμο]...

Πάντως με τον μικρό επικοινωνούσαμε πριν γεννηθεί ....είχε μια τάση να ''χορευει '' την νύχτα το χρυσούλι μου..... :roll:

Πιστεύω οτι πρέπει να εχει κανείς επιλογή και να αποφασίζει τι θέλει.
Επίσης η τεχνολογία μας βοηθάει ...τωρα αν δεν την θέλουμε δικό μας ζήτημα , αλλα δεν την προπαγανδίζουμε .
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εχω ξαναπεί οτι ολη αυτή η συζήτηση είναι όπως ακριβώς ο εσωτερισμός ανευ εμπειρίας και ''λογικά'' επεξεργαζόμενος.
Μιλάτε όλοι για πράγματα που δεν εχετε δεί σφαιρικά παρά μεμονωμένα. Και βέβαια το μεμονωμένο είναι το αληθινό για εμας αλλα δεν είναι το δένδρο, όλο το δάσος......

Αγγελούδι, γιατί η φιλενάδα σου δεν γράφει η ίδια?
Παιδιά για να ξεκαθαρήσω τη θέση μου και να μην παρεξηγούμε!!δεν είμαι μάνα και δεν μπορώ να μιλήσω με εμπειρία γιατί δεν την έχω!!ΟΜΩΣ.....

δεν καταλαβαίνω Ελένη γιατί επειδή έχεις αντίθετς απόψεις επι του θέματος θεωρείς με πολύ απόλυτο τρόπο θα έλεγα ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει το δικαίωμα να γνωρίσει συνειδητά τι θα επιλέξει εκείνη τη στιγμή!το να γίνεται κατι συνειδητά, ακόμα και η καισαρική και όχι απο φόβο ή άγνοια για μενα λέει πολλά ακόμα και σε εσωτεριστικό επίπεδο!!γιατί η απάλειψη του φόβου και η διεύρυνση της συνειδητότητας εκείνη τη στιγμή είναι πολύ σημαντικά!!

Επίσης εγώ απλά ενημερώνω και κατα διαστήματα θα κάνω και άλλες ενημερώσεις για την εκστρατεία αυτού του συλλόγου!!έχει δημιουργηθεί και αντίστοιχο σάιτ και σε λίγες μέρες θα είναι στον αέρα, όπου εκεί όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να μπήτε και να διβάσετε ιστορίες που θα γράφονται με διάφορες εμπειρίες γυναικών!!!και σε άλλα σάιτ όμως αντίστοιχου περιεχομένου αν κάποιος θέλι να το ψάξει κατ ουσίαν υπάρχουν παρα πολλές πληροφορίες για όσα προαναφέρονται εδώ!γιατί δεν είχαν όλες καλές εμπειρίες τόσο σε κλινικές όσο και σε τοκετούς στο σπίτι και το τονίζω αυτό!!!το θέμα δεν είναι να γυρίσουμε ατον μεσαίωνα, αλλα ησωστή και ολοκληρωμένη πληροφόριση η οποία δεν υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις!!!

επίσης το γεγονός ότι δεν είμαι ακόμη μάνα δεν νομίζω ότι μου αφαιρεί το δικαίωμα να ενημερώνομαι και να ενημερώνω και άλλους!!!έτσι κι αλλιώς για να κατακτηθεί κάτι μέσα μας έχει μια πορεία, κατα τη διάρκεια της διαδρομής υπάρχει μοίρασμα, το οποίο είναι θεμιτό απο όλες τις απόψεις έστω κι άν οι γνώμες δεν συγκλίνουν κάθε φορά!!! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Να προσθέσω τι εννοω προπαγάνδα κυρίως όσον αφορά το ψυχικό μέρος της παρα το οικονομικό .

Αν η κάθε επίτοκος , συγκεντρωνόταν επάνω στην ομορφιά του όλου γεγονοτος και σκεφτόταν το μωράκι που θα ερθει....τα χεράκια του τα ματάκια του ...
Αν κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης οραματιζόταν την ζωή της με το παιδί , σαν κάτι υπεροχο αν και δύσκολο , ενας όμορφος στόχος ζωής ανάμεσα στους άλλους που εχουμε...
Αν οντως επιθυμεί αυτό το παιδί επειδή το θέλει και οχι επειδή πρέπει να αναπαραχθεί η να ησυχάσει το σόι κλπ ....

Αν ξεκινήσει για να γεννήσει με τα παραπάνω ως προσδοκίες και οχι με την επλίδα να βγάλει ολα τα απωθημένα της ζωής της και της σχέσης της με τον άνδρα της στο νοσοκομείο...
[ είναι πολυ μεγάλος ο αριθμός των ασθενων που νοσηλέυονται επειδή εχουν ανάγκη νταντέματος και ψυχανάλυσης....τότε όλο διαμαρτύρονται επειδή ετσι θα καταξιωθούν , κάποιος θα τους δωσει την σημασία που δεν εδωσαν στον εαυτό τους οταν επρεπε]...[ άλλοι πάλι βγάζουν όλη την ματαιοδοξία και την κενότητα , με ιδιοτροπίες παράλογες και με επίσης εξωφρενικά σατέν και φτερά...] Σε αυτούς όλους πάντα κάτι στραβώνει..
Σχεδόν πάντα κάτι ενοχλητικό γίνεται επειδή το προκαλούν οι ίδιοι.

Αν λοιπόν γίνουν όλα αυτά , αντί να ασχολούμαστε με λεπτομέριες και να μεγαλοποιούμε εμπειρίες τελείως υποκειμενικές που σχηματίζουν ΕΙΚΟΝΕΣ - πρότυπα - προκατάλληψη ....όλα θα πάνε καλά και θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Αντι λοιπον να τα βάζουμε με το σύστημα και τους άλλους , ας δούμε που είναι η δική μας συμμετοχή σε αυτό [ σε όλα τα πεδία] ...με ποιές σκέψεις ξεκινάμε....τι προκαλούμε ....και όλα αυτά που απτονται του εσωτερισμού και που εμείς είμαστε για να τα μεταδώσουμε.

Ο τρόπος τοκετού είναι το τελεταίο σε όλα αυτά ....αλλα στην εποχή μας μερικοί το έχουν ανάγει σε κατι το πολύ ιδιαίτερο αφου με αυτό γίνονται και οι ίδιοι ''ξεχωριστοί''....την στιγμή που όλη η φύση γεννάει ......
Επισκέπτης

Αγγελούδι , δεν είπα πουθενά οτι επειδή δεν είσαι ακόμη μητέρα δεν μπορείς να εχεις γνώμη. Εχεις όμως ελλειπείς η και καθόλου γνώσεις ως μαμή η γυναικολόγος . Αυτό λέω...

Δεν είμαι απόλυτη ως προς το ζήτημα αλλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που μεταδίδεται.
Το εξήγησα ...

Αλλο να ενημερώνεται ο κόσμος για το τι θα του συμβει...τι είναι ο τοκετός , τι είναι η καισαρική κλπ και άλλο να λέμε υπερ του ενός και κατά του άλλου ....άλλες εμπειρίες για αγέλαστο προσωπικό κλπ

Εχει δουλέψει ποτε η φιλενάδα σου 6 νύχτες συνεχόμενες., εχει κάτσει μέσα χριστούγεννα , γιορτες , κυριακές ,....χωρίς την οικογένεια της..., εχει εργαλειοδοτήσει ποτε με συνάχι η πυρετο [ φορώντας μασκες και σκουφιά ωρες χωρις να μπορέι να κουνηθεί....και μετα να δουμε τι χαμογελαστή θα ήταν]...
Η λέει και ξαναλέει ιστορίες οπως πολλες συνάδελφοι που δεν εχουν μπεί σε νοσοκομείο μετα σπο την σχολή......?????

Εσυ όλα αυτα τα γνωρίζεις , τα είδες η ζητάς να είμαστε ρομπότ επειδή εσυ θα γεννήσεις?
Είναι οπως τα σεμινάρια και όλα ...αν θες ειδική περιποίηση θα εχεις ιδιωτική μαία άλλα θα αμοιφθεί διαφορετικά...

Επίσης αλλο μια ενημέρωση και άλλο να γίνει η επίτοκος η ίδια γιατρός η μαμή. Τι να πρωτοπείς ? Να τα πεις όλα ...και αν τρομάξει με τις πιθανές ημιγνώσεις .....και αν πανικοβληθεί με τις εικόνες του βιβλιου? Μπαίνεις στο νοσοκομείο , αρα πρέπει να εμπιστευτείς το γιατρό σου και τον λόγο που τον διάλεξες...Οχι να το θέλεις μεν αλλά με τους δικούς σου όρους ...δεν γίνεται.

πχ Δεν μπορώ να πάω εγω στην ομάδα 5 και να πω ...Θα οραματιστούμε οπως εμενα με βολέυει και κατα προτίμηση στις 4 το πρωί που είμαι πιο δεκτική..... Θα κάνω οτι λέει η συντονίστρια [ η ομάδα] η δεν θα κάνω τίποτα.... επειδή αφου δέχομαι να συμμετάσχω την εμπιστέυομαι σε αυτό το τομεα...
Προφανως και αυτό το εν λόγω κέντρο δεν θα είναι χωρίς αμοιβές ....και στο τέλος θα είναι άλλο ενα ΚΕΝΤΡΟ.....

Για να δούμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 21 Σεπ 2008 12:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο αετούλι...

Δωρούλα η ενημέρωση που κάνεις είναι έργο! Εγώ προσωπικά θα ήθελα σ' αυτό το έργο, να συμπεριληφθεί και ο ψυχικός παράγοντας της μητέρας και τα πρότυπα που την έκαναν να επιλέξει την γέννηση...

Καμιά Δωρούλα μου γυναίκα, δεν ασχολειται με την ψυχή...

Τα οικονομικά κριτήρια και ο φόβος δεν είναι φανερά μόνο στην γέννηση, μα παντού...΄Όμως νομιζω ότι κοινωνικά δίνονται λύσεις και ενημερώσεις, χωρίς να φροντίζουμε και το άλλο "αθέατο" μέρος του εαυτου μας, που επιλέγει χωρις συνείδηση της μεταφυσικής μας υπόστασης και του μεγαλείου της δημιουργίας...

Θα μου πεις, τι λες τώρα Βάσω?
Ξέρεις όμως ότι για μένα κάθε πνευματικό έχει αξία επί του πρακτικού μέρους του, που είναι η φυσική μας πραγματικότητα αυτήν την στιγμή.

Ο φόβος δεν εκλείπει από την ενημέρωση για την φυσιολογική ή μη πορεία μιας γέννας....Εκλείπει από την αναγνώριση των συνειδητών επιλογών μας...

Και ισχύει το ίδιο για πολλούς τομείς της φυσικης μας ζωής...

Παρ' όλα αυτά ο διάλογος αυτός έχει μεγάλη αξια για όλους και σε ευχαριστούμε γι' αυτό πολύ!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αν ξεκινήσει για να γεννήσει με τα παραπάνω ως προσδοκίες και οχι με την επλίδα να βγάλει ολα τα απωθημένα της ζωής της και της σχέσης της με τον άνδρα της στο νοσοκομείο...
[ είναι πολυ μεγάλος ο αριθμός των ασθενων που νοσηλέυονται επειδή εχουν ανάγκη νταντέματος και ψυχανάλυσης....τότε όλο διαμαρτύρονται επειδή ετσι θα καταξιωθούν , κάποιος θα τους δωσει την σημασία που δεν εδωσαν στον εαυτό τους οταν επρεπε]...[ άλλοι πάλι βγάζουν όλη την ματαιοδοξία και την κενότητα , με ιδιοτροπίες παράλογες και με επίσης εξωφρενικά σατέν και φτερά...] Σε αυτούς όλους πάντα κάτι στραβώνει..
Σχεδόν πάντα κάτι ενοχλητικό γίνεται επειδή το προκαλούν οι ίδιοι.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα!!και απο εκεί ξεκινάνε όλα!!!θα διαφωνήσω μόνο στο σημείο του ότι δεν είναι δυνατόν απο τη μια να λέμε ότι τα παραπάνω ισχύουν και να επιρίπτουμε ευθύνες και εμείς με τη σειρά μας στους άλλους χωρίς να κοιτάμε τι δεν κάνουμε σωστα εμείς!!!θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή η συνεργασία περιλαμβάνει και τις δυο πλευρές και άν δεν πάει κατι καλά αφορά και τις δυο πλευρές!!!σωστα λοιπόν δεν προπαγανδίζω το σύστημα αλλά απο την άλλη σύμφωνα με όλα τα παραπάνω που έχω δουλέψει οδηγούμε να ζητήσω το καλύτερο γιαυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα μου πεις, τι λες τώρα Βάσω?
Ξέρεις όμως ότι για μένα κάθε πνευματικό έχει αξία επί του πρακτικού μέρους του, που είναι η φυσική μας πραγματικότητα αυτήν την στιγμή.
Και για μενα ισχύει το ίδιο και προσωπικά δουλεύω πάνω σε αυτό πολύ καιρό τώρα!!!όμως το θέμα είναι πρώτον ότι η δουλει'α μου αυτη εμένα προσωπικά με ωθεί σε πιο φυσικές μεθόδους σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου και δευτερον να σαι σίγουρη ότι όταν έρθει η ώρα μου να απευθυνθώ σε αυτές τις μαμάδες, απο τα παραπάνω θα ξεκινήσω πρώτα!!αυτός είναι και ο σκοπός μου!αν θέλετε μπείτε και στη αντίστοιχη σελίδα του σάιτ μου η οποία έχει επικεφαλίδα Μητρότητα και αυτογνωσία!!αυτη είναι η αποψή μου και έχω φροντίσει να τη γνωστοποιήσω δημοσίως!! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εσύ Δωρούλα και οι γυναικες του φόρουμ που γνωρίζουν, θα αναζητήσουν το καλύτερο για την πορεία της νέας ζωής που φέρνουν μέσα τους.

Οι άλλες? Που οδηγούνται με αυτήν την ενημέρωση?

Εγώ δεν νοιώθω ότι οδηγούνται στην συνειδητοποίηση, αλλά οδηγούνται περισσότερο στον φόβο, ότι όλα γύρω τους μπορεί να είναι και απάτη...

Και να πω ένα παράδειγμα που όλοι θα κατανοήσετε...

Αν μπει κανείς στην διαδικασία να θεωρήσει απάτη το ρέικι, μέσα από τις ενημερώσεις και τις τεκμηριώσεις για μια εσφαλμένη διδασκαλία που δίνεται απο τους περισσότερους, για μένα αυτό σημαίνει ότι δεν ένιωσε την ανάγκη να επεξεργαστεί τον εαυτό του και τις δυνατότητες συνειδητοποιήσεων, παρά περιμένει το όποιο σύστημα να του λύσει τα προβλήματα...

Αν συνειδητά αναγνωρίσει τι θέλει, θα βρει και τον τρόπο να το πραγματοποιήσει με απόλυτη ευθύνη των επιλογών του και δεν θα θεωρεί τον εαυτό του "εξαπατημένο", αν ο "δάσκαλος" στον οποίο πήγε να πάρει το ρέικι, ήταν ακατάλληλος γι' αυτόν, γιατί η συνειδητή επιλογή του για το ρέικι, θα κάνει κάθε διδασκαλία "κατάλληλη" και θα την διευρύνει με εκούσια δράση προς την γνώση...

Το ίδιο συμβαίνει κατά προέκταση και σε άλλους τομείς της ζωής μας...

Αυτό που προσπαθώ να κάνω πάντα, είναι να δώσω κίνητρα για την ατομική διεύρυνση και την συνειδητή επιλογή της διαφοράς της ζωής μας από αυτήν του κοπαδιού...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Με γαργαλάει να σας πω μιά περίπτωση της προυγούμενης εβδομάδας.

40χρονη φίλη, με πολλά λεφτά, καταφέρνει και φτάνει στο τέλος της εγκυμοσύνης...μετά από 5 εξωσωματικές...
θεός ο γιατρός !!
Μία εβδομάδα πριν τη γέννα αποφασίζει ο άντρας της ότι δεν θέλει να γεννήσει ιδιωτικά και να πληρώσει , (αλλά όλη η τσιγκουνιά) να πάει στα Γιάννενα να γεννήσει δωρεάν.
Η κοπέλα, με το ζόρι, πήγε στο γιατρό που του είπε 2 μέρες πριν ότι δεν θα την ξεγεννήσει,και έπρεπε να πάει ξαφνικά σε έναν άσχετο γιατρό υπηρεσίας στα Γιάννενα να την ξεγεννήσει.

Αμ , το παιδί είχε άλλα σχέδια! Τέλεια διαστολή το ίδιο βράδυ, πήρε το γιατρό της και γέννησε στην Κέρκυρα σε 1 ώρα.
(Μαζί με τα συγχαρητήρια της είπε ο γιατρός της που είναι και ο δικός μου: ‘’Τυχερούλα, γλύτωσες και τα λεφτα της επισκληριδίου‘‘)

Προτεραιότητες..... :roll:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα το ξέρω για σένα Δωρούλα μου! Αλλίμονο αν δεν το ήξερα...

΄Ετσι νιώθω ότι η συμμετοχή μας σε κάθε σύλλογο ή σε κάθε ενημερωτικό στάδιο, χρειάζεται να περιλαμβάνει και την βαθύτερη ενημέρωση και δεν θα παραμένει στατικά στα δικαιώματα της γυναίκας να επιλέγει τον τρόπο που θα γεννήσει, αλλά κυρίως να την κάνει να επιλέγει συνειδητά την κυοφορία.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αυτό που προσπαθώ να κάνω πάντα, είναι να δώσω κίνητρα για την ατομική διεύρυνση και την συνειδητή επιλογή της διαφοράς της ζωής μας από αυτήν του κοπαδιού...
Εμένα αυτό που θα μου άρεσε πολύ είναι αυτό που προανέφερα!!!να μπορέσει καθε μάνα να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει μεσα της κατα τη διάρκεια της κύησης και της σύλληψης!!να συνειδητοποιήσουμε βάζοντας και τον ευτό μου μεσα τη γυναίκα ως μορφοποιώ δύναμη!!ξεκινώντας και ψάχνοντας μεσα απο τη δεδομένη φάση ζωης και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν πρότυπα και στερεότυπα!!!και αυτό υποστηρίζω μεσα απο όλα αυτά!!!

Για μενα η μητρότητα ήταν τόσο τρομαχτική λέξη(έχει μετριαστεί κάπως τώρα!!), που μαζί με την προσωπική δουλειά που κάνω με εμένα, η γνώση για κάποιοα πράγματα σε πιο εσωτεριστικό επίπεδο με βοήθησαν πολύ να νατικρίσω τους φόβους μου κατάματα!!αυτό θα ήθελα να μοιραστώ!! :) γιατί όπως και στο Ρέικι εξαρτάται απο την προσωπική δουλεια του καθενός που θα το στρέψει όλο αυτό, όμως το σεμινάριο είναι απαραίτητο και γαι τους συντονισμούς και για αυτη που έχει να μοιραστεί ο δάσκαλος κάθε φορά μαζί σου!!! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”