Η ΑΓΑΠΗ

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Αχ! Βάσω μου @};-

Πόσο σημαντική είσαι να 'ξερες! >:d<

Βάλσαμο είναι οι λέξεις σου!!! :x :x :x
΄Ετσι, δεν είναι απόλυτα ασφαλές το "εγώ έτσι είμαι", γιατί τελικά διαπιστώνεις όσο εργάζεσαι, ότι εσύ δεν είσαι έτσι, αλλά έτσι σε έκαναν...
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Βασουλα... @};-

Το οτι θα παραμεινω ετσι..δεν ειναι εξελλισιμο σιγουρα...σκοπος ειναι να διαμορφωνουμε το χαρακτηρα μας μεσα απο την αγαπη..μεσα απο την σχεση...μαζι με τον ανθρωπο μας....δεν θα αλλαξουμε για τον αλλον....θα αλλαξουμε γιατι εμεις το θελουμε και οχι γιατι μας το επιβαλλει ο αλλος....γιατι νιωθουμε να εξελιχθουμε και να αλλαξουμε στοιχεια στον χαρακτηρα και την προσοπικοτητα μας..

..να ερθουμε ολο και πιο κοντα στη θεικη μας φυση....αλλα γιατι το θελουμε εμεις και μονο σαν συνεπεια και εξελιξη της σχεσης...

Για αυτο ειπα..αγαπη ειναι να θες τον αλλον ετσι οπως ειναι...

Τον γνωριζεις με αυτα τα ελλατωματα και με αυτα τα προτερηματα..ετσι τον αγαπας...στην πορεια η αγαπη σε αλλαζει...αρκει να μην μπερδευουμε το
"αλλαζω συνειδητα προς το καλυτερο" με " αλλαζω για να μην σε χασω"....

@};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εμμανουελάκι! >:d< >:d<
"αλλαζω συνειδητα προς το καλυτερο" με " αλλαζω για να μην σε χασω"....

΄Οταν μπορέσεις να πεις "εγώ είμαι αγάπη", τότε η σχέση ίσως ισορροπήσει, γιατί δεν θα βασίζεται στην ανάγκη σου γι' αυτήν, αλλά, όπως σωστά λες, στον σεβασμό και την συμπόρευση...
Για την δική σου εξέλιξη έχουν αξία τα δικά σου συναισθήματα. Το ότι προκύπτουν από κάποιον άλλον είναι για το δικό σου όφελος και επεξεργασία, και όχι για να αποδοθεί μομφή στον άλλον.

Δεν έχει σημασία τι είναι ο άλλος, αλλά τι είσαι εσύ μαζί του!

Εμμανουελάκι!!! :x :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

πόση αλήθεια έχουν τα λόγια αυτά και πόση μαγέια να βιώνεις καθε μέρα την εξέλιξη σου μέσα απο τον καθρέφτη του αλλου

αυτα τα λόγια τα έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ και χρόνια (2 1/2 συγκεκριμένα) αλλά όποτε τα διαβάζω είναι για εμενα και παλι η πρώτη φορά και κατι καινουργιο

πονάει δεν λέω, αντιστέκεται είναι σίγουρο
αλλά κάθε βήμα προς την τέλεια ένωση είναι ένα βήμα στην ΑΓΑΠΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΑΓΝΟΤΗΤΑ που είμαστε και όλα αυτά με γνώμονα και κέντρο τον εαυτό μας

O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Δεν έχει σημασία τι είναι ο άλλος, αλλά τι είσαι εσύ μαζί του!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Βασουλα μου :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Εμμακι ...

μην μου στεναχωριεσαι...

@};- >:d< :x
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Αμαλιτσα μου......

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μαράκι μου, όταν υπάρχει φόβος, οποιοσδήποτε φόβος, θανάτου, ζωής, ασθένειας, απόρριψης, ενοχής, όποιο συναίσθημα κι αν τον προκαλεί, αυτό σίγουρα δεν περιέχει αγάπη.

Ο άνθρωπος που φοβάται δεν μπορεί να πάρει, ούτε να δώσει αγάπη, γιατί η ένταση και το αγχος δεν του επιτρέπουν να νιώσει την αλήθεια των αισθημάτων του, πόσο μάλλον των άλλων...
Μετα απο αυτα τα λογια σου Βασω δε μπορω να ξαναμιλησω για αγαπη!!

Δεν θα με πιστεψει κανενας μιας και το προβλημα μου εμπεριεχει ολα τα παραπανω!!

Θα μπορουσα να πω οτι, κι αν δε με πιστεψουν ,λιγο που με νοιαζει ,αλλα τα κλαματα που εχω κανει απο την στιγμη που το διαβασα, το ανατρεπουν.Ξυπναω τα βραδυα κι ειναι σαν να ακουω την φωνη σου να μου το ξαναλες και κλαιω και κλαιω και ...κλαιω.!!

Εχω αγκαλιασει την αγαπη των αλλων και εχουν αγκαλιασει την αγαπη μου...Δεν αγαπησα για να παρω ουτε με αγαπησαν ολοι για να παρουν...Αγαπησα τον ανθρωπο...τη φυση..την πλαση ολοκληρη .Αγαπησα το ΣΠΙΤΙ που μου δοθηκε και οτι υπαρχει γυρω του .

Τα παραπανω λογια και αλλες πολλες σκεψεις κανω απο προχθες μηπως και καταλαβω αλλα δε τα καταφερνω.... :-( :-(
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ksan8oula έγραψε:Εχω αγκαλιασει την αγαπη των αλλων και εχουν αγκαλιασει την αγαπη μου...Δεν αγαπησα για να παρω ουτε με αγαπησαν ολοι για να παρουν...Αγαπησα τον ανθρωπο...τη φυση..την πλαση ολοκληρη .Αγαπησα το ΣΠΙΤΙ που μου δοθηκε και οτι υπαρχει γυρω του .
Πως μπορείς να "αγαπήσεις"όλα αυτά αν δεν αποδεχθείς , και δεν έχεις αγαπήσει τον Εαυτό σου?? :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δεν αγαπαω τον εαυτο μου???

Λογω του προβληματος μου δεν μπορω να δοσω αγαπη??

Τι να πω !!!!!

κριμα....

:-(
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

ksan8oula έγραψε:Δεν αγαπαω τον εαυτο μου???

Λογω του προβληματος μου δεν μπορω να δοσω αγαπη??
Τα ίδια ρωτάω τον Εαυτό μου κάθε μέρα.
Αν το ίδιο το "πρόβλημα" είναι η έλλειψη αγάπης,από πιό απόθεμα να δώσω?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ksan8oula έγραψε:
Μαράκι μου, όταν υπάρχει φόβος, οποιοσδήποτε φόβος, θανάτου, ζωής, ασθένειας, απόρριψης, ενοχής, όποιο συναίσθημα κι αν τον προκαλεί, αυτό σίγουρα δεν περιέχει αγάπη.

Ο άνθρωπος που φοβάται δεν μπορεί να πάρει, ούτε να δώσει αγάπη, γιατί η ένταση και το αγχος δεν του επιτρέπουν να νιώσει την αλήθεια των αισθημάτων του, πόσο μάλλον των άλλων...
Μετα απο αυτα τα λογια σου Βασω δε μπορω να ξαναμιλησω για αγαπη!!

Δεν θα με πιστεψει κανενας μιας και το προβλημα μου εμπεριεχει ολα τα παραπανω!!

Θα μπορουσα να πω οτι, κι αν δε με πιστεψουν ,λιγο που με νοιαζει ,αλλα τα κλαματα που εχω κανει απο την στιγμη που το διαβασα, το ανατρεπουν.Ξυπναω τα βραδυα κι ειναι σαν να ακουω την φωνη σου να μου το ξαναλες και κλαιω και κλαιω και ...κλαιω.!!

Εχω αγκαλιασει την αγαπη των αλλων και εχουν αγκαλιασει την αγαπη μου...Δεν αγαπησα για να παρω ουτε με αγαπησαν ολοι για να παρουν...Αγαπησα τον ανθρωπο...τη φυση..την πλαση ολοκληρη .Αγαπησα το ΣΠΙΤΙ που μου δοθηκε και οτι υπαρχει γυρω του .

Τα παραπανω λογια και αλλες πολλες σκεψεις κανω απο προχθες μηπως και καταλαβω αλλα δε τα καταφερνω.... :-( :-(

Μαράκι, αν δεν μπαίνεις στην εσωτερική αλήθεια της αγάπης, φυσικά θα παρεξηγείς αυτά που λέγω...

΄Ομως πόσο αγαπάς τον εαυτό σου, θα μπορούσες να απαντήσεις με ειλικρίνεια? ΄Οχι σε μένα, αλλά στην ψυχή σου...

Γυρνάς γύρω από τον θάνατο και την ζωή με μεγάλο θυμό...

Δεν σου λέω τίποτα για να σε ζορίσω, ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο...Μπορώ ακόμα να μην σου ξαναπώ τίποτα, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...
Είναι μια διαδρομή που την πέρασα πολυ δραματικά, και γι' αυτό την γνωρίζω...΄Ομως κι εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και εκεί μένω με σεβασμό...

Αν νιώθεις ότι αγαπάς, εγώ γιατί να το αμφισβητήσω?

Ηρέμησε λοιπόν και κανείς δεν απορρίπτει την αγάπη σου... >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε:Μαράκι, αν δεν μπαίνεις στην εσωτερική αλήθεια της αγάπης, φυσικά θα παρεξηγείς αυτά που λέγω...
Και εγώ δυσκολεύτηκα Βάσω, να καταλάβω ότι "δίνω αγάπη" δεν σημαίνει να έχω το φαγητό έτοιμο σερβιρισμένο στα αγαπημένα μου πρόσωπα, να φωνάξω τον υδραυλικό ΄΄οταν τρέχει η βρύση επειδή αγαπάω το σπίτι μου, να καμαρώνω το λουλούδι κομμένο στο βάζο, να "γράψω" την περιουσία μου στο παιδί μου για να του αποδείξω , ή να γίνομαι "θυσία" για την αγάπη μου.......και ποιός να με καταλάβει.

Εσωτερική αλήθεια.... @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Βασουλα μου νομιζω οτι πηρα την απαντηση που ζητουσα και σε ευχαριστω που με βοηθησες σ' αυτο!! :x

εμεινα αρκετες ωρες στο δωματιο μου και βαζοντας τη ζωη μου απεναντι μου ,αρχισαν να ξεπηδουν απο παντου ,σαν πυγολαμπιδες οι αληθειες ....

Ειχα μπερδεψει τη λεξη Αγαπη με τις ανασφαλειες μου,τους φοβους μου,τις αναγκες μου!!

Δεν με αγαπησα ποτε !! Δεν αγαπησα ποτε!!

Οι βιασμοι στα 10 μου και στα 15 μου δεν αφησαν περιθωρια στην παιδικη ψυχη να μαθει τι σημαινει να αγαπας και να αγαπιεσαι.

Εμαθε μονο να αμυνετε,να κρυβετε.....και να ζει μεσα στην αυταπατη..
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Μαρία μου, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη, και καμμιά πικρη επίγνωση δεν αναιρεί την ομορφιά της ψυχής σου.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ για τον Εαυτό σου.

Οι εμπειρίες του καθενός μας μπορεί να διαφοροποιούνται από άτομο σε άτομο, αλλά όλα καταλήγουν σε βιώματα που οδηγούν ΜΟΝΟ σε αυτην την αγάπη ,καμμιά φορά μέσα από το φόβο και τον πόνο.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ούτε θύτες , ούτε θύματα.
Είναι μόνο σενάρια και διαδρομές του Αν. Εαυτού μας , που επιδιώκει την ενδυνάμωση μας...την ενδυνάμωση Του...
Ακουσε τον και θα δεις ποιό είναι το στοιχημα Του , το στοίχημά Σας.

Γιατί αυτός είναι η πραγματική σου ΑΓΑΠΗ, και είναι εκεί και σε αγαπάει βαθιά και απόλυτα, και σε περιμένει να τον νιώσεις. :x

Σου στέλνω μεχρι τον Αγιο Νικόλαο μιά μεγάααααααλη αγκαλιά >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”