Vasoula έγραψε:Βικούλι για εσένα είναι κάπως πιο ανεκτό να θέλεις έναν ισχυρό σύντροφο, αν έχεις την αντίληψη ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι προστασία (σαν γυναίκα)...άντε αυτό να το φάω (που δεν το τρώω ούτε για εσένα, αλλά λέμε τώρα...)
αλλά για τον Κωνσταντινούλη έπεσα στα πατώματα
Πέρα από την πλάκα όμως, το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση...
Πφφφ... βλακείες.....
Και μου φαινόταν τόσο καλή επιλογή η τίγρης ρε γαμώτο!
konstantinos s. έγραψε:
Και μου φαινόταν τόσο καλή επιλογή η τίγρης ρε γαμώτο!
Πρόεδρε βάλε και μια δευτερη επιλογή να είσαι σίγουρος.
Τιγρης
Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους
Πρόβατο
Ευχάριστα Νέα: Αισθάνεστε πληρότητα με την σκέψη ενός τρυφερού και καλόκαρδου συντρόφου
Πολύ διττοτητα βρε παιδί μου. Ηταν και τα δύο πολύ δυνατά τώρα καταλαβαίνω γιατί. Ξέρω όμως ποιος νικάει σιγά σιγά.
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Παπαγαλος
Ευχάριστα Νέα: Τίποτα δεν θα σας ταίριαζε καλύτερα από έναν καλόκαρδο σύντροφο με χιούμορ που θα σας έκαν να γελάτε με την καρδιά σας
Σκυλος
Δυσάρεστα Νέα: Δεν ταιριάζετε καθόλου με ανθρώπους που κολακεύουν τους πάντες και έχουν διαρκώς στο μυαλό τους τι θα πει ο κόσμος
η
Τιγρης
Δυσάρεστα Νέα: Απεχθάνεστε την προοπτική να συζήσετε με έναν ματαιόδοξο, τυρρανικό σύντροφο ο οποίος θα φέρεται σαν αυταρχικός άρχοντας στην κοινή σας ζωή.
Μεσα επεσε
''Οι ευκαιρίες δεν είναι ούτε μπροστά, ούτε πίσω...Είναι μέσα σου...Εκεί που ο Θεός και ο Εαυτός σου προνοεί για εσένα, εκεί ΄να κοιτάς.''
Ευχάριστα Νέα: (τιγρης) Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους
ή
(χελωνα) Επιθυμείτε έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι σοβαρός, θα σας έχει ανάγκη και θα είναι εκεί για εσάς όποτε τον χρειαστείτε.
Δυσάρεστα Νέα:(προβατο) Φοβάστε μήπως καταλήξετε με έναν βαρετό σύντροφο με τον οποίο θα ζήσετε μαζί μια τελματωμένη ζωή μέσα σε μια ρουτίνα και χωρίς περιπέτεια.
γκλουπ! ..
Κ έγραψε:Έχω να καταγγείλω ότι ο πρόεδρος παρασύρει τη νεολαία με τις διπλές επιλογές του!
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Vasoula έγραψε:Βικούλι για εσένα είναι κάπως πιο ανεκτό να θέλεις έναν ισχυρό σύντροφο, αν έχεις την αντίληψη ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι προστασία (σαν γυναίκα)...άντε αυτό να το φάω (που δεν το τρώω ούτε για εσένα, αλλά λέμε τώρα...)
αλλά για τον Κωνσταντινούλη έπεσα στα πατώματα
Πέρα από την πλάκα όμως, το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση...
θα μεινω σιωπηλή, τι να κάνω...
περα απ΄την πλακα, οντως το επεξεργαζομαστε
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
Vasoula έγραψε:
Τίγρης
Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους
Παπαγάλος
Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου