Με τι επαγγελμα ασχολειστε;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Iexor έγραψε:Λοιπόν.........εγώ είμαι..........ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ......!

Αφού πέρασα 25 συναπτά έτη, σκληρά εργαζόμενη μητέρα, κάτι σε Παναγιωταρά...! σε εταιρίες με ρούχα, στην πρώτη στις πωλήσεις στη δεύτερη στη δημιουργία, κατέληξα γραμματέας σε Ασφαλιστική ...... :roll: :roll:
και πήρα σύνταξη "λόγω γήρατος"........ και ασχολούμαι επιτέλους με αυτά που ποθούσε η ψυχούλα μου.
Διάβασμα, σπουδές.....κ.ά.
Απολαμβάνω το μεγάλωμα των παιδιών μου, φτιάχνω γλυκά, επιτέλους ζεστό φαϊ στο πιάτο μας...... (τόσα χρόνια έπρεπε να μαγειρεύω από βραδύς)....ξαναζεσταμένο το τρώγαμε την επομένη....

ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΖΩΗ.......! ποτέ δεν είναι αργά..........!

:lol: :lol: :wink: :lol: :lol:
Δηλαδη τωρα, με τι επαγγελμα ασχολησαι ακριβως; :shock: 8) :lol:
Christina

Επάγγελμα....

Δημοσίευση από Christina »

Αφού διάβασα τα λόγια σας και νιώθω και γω ασφάλεια να πω τα δικά μου με θάρρος ανάμεσα σας.

Είχα ξεκινήσει καριέρα στο Εθνικό θέατρο με μεγάλη επιτυχία στις σπουδές μου αλλά συνέβη κάτι και δυστυχώς διέκοψα και ταξίδεψα στην Βιέννη όπου και σπούδασα Ψυχολογία. Πήρα κατεύθυνση Κοινωνικής Ψυχολογίας - Συστεμική Θεραπεία και εργάστηκα απρόθυμα στο κομμάτι αυτό μόνο ένα χρόνο στην Βιέννη σε ένα Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας - systemiche Therapie. Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου και κρυφά από την εξοργισμένη μου οικογένεια με τις επιλογές μου φοιτούσα και στην Σχολή Σκηνοθεσίας και έλαβα μέρος σε πολλές παραστάσεις. Εκεί έμαθα να αποκρύπτω τα θέλω μου και να παίζω τον "Μεγάλο Ρόλο" με όλους όσους αρνούνται να με αγαπήσουν για αυτό που είμαι. Μέσα σε αυτήν την σκοτεινή συνήθεια έμαθα να ξυπνώ με βασανισμένα χαμόγελα και να απλώνω χέρια σκουλήκια προς την ζωή.
Έφυγα από την Αυστρία με βαθειά αποστροφή για όλα και έζησα στα νησιά για αρκετά χρόνια. Έκτοτε εργάζομαι σαν Διαχειρίστρια Λειτουργίας σε πολυεθνικές και όταν πλήττω ως Human Resource Manager σε άλλες.
Θα με βρείτε συχνά σε κάθε θεατρική παράσταση με καημό και αναστεναγμό να ζω κάθε ατάκα, κάθε παραγωγή....Φεύγω από τα θέατρα πάντα μόνη με δάκρυα χαράς ή απελευθέρωσης ανάλογα την ανάταση που μου προκαλεί ή κάθε ερμηνεία.

Φέτος τόλμησα να εργαστώ σε εταιρία Παραγωγής Κιν/φου αλλά είμαι ήδη μακριά και μπήκα πάλι πίσω στην σπηλιά μου...

Αυτά!
Θέλω να σας πω πως νιώθω πολύ όμορφα που σας τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου....
Αγαπώ κάθε μέρα με το ρέικι και αυτό που μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι θεαματικό!

Μια μεγάλη αγκαλιά με θεατρική υπόκλιση σαιξπηρικού ύφους για όλους σας!

Αγάαααααααπη!!! Θα το ουρλιάξω!

Τι μου συμβαίνει???????????/
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σου συμβαίνει αυτό που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ Χριστινάκι!!!

:D :D :D

Επιτρέπεις να συμβεί...και συμβαίνει!

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια μας!

Γιατί αυτή είναι η ζωή μας!

:D :D :D ΑΓΑΠΗ :D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Βρε Χριστινακ μου εισαι ενα υπεροχο πλασμα!
Αγαπησε εσυ τον εαυτο σου και δωσε του αυτα που του αξίζουνς και το αξιζουν τα παντα οπως και σε καθε πλασμα.
Θα ειμουν περηφανη να σε ειχα κορη και θα σου πω ενα μυστικο ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Συνήθως μονο γιους εμαθα να μεγαλωνω και μονο γιους ηθελα,αλλα εισι ενα γλυκο πλασμα γεματο συναισθημα και ποιότητα και εκπεμπεται και διαχεεται παντου.
Αγαπα εσενα καρδια μου αυτο μαθαινεις!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Christina

ααααααα

Δημοσίευση από Christina »

Καλλιόπη
Καλλιόπη!!!!

Κάθε φορά που μιλάς με συγκινείς τόσο πολύ!!!!!!!!

Με κάνεις να θέλω να πετάξω!!!!!!!!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Πετα μικρή μου γιατι δεν τοκανεις ,μπορείς περισσοτερο απο τον καθενα ......ξερεις γιατι; Γιατι ξερεις να χορεύεις,ξερει τι σημαινει κινηση,ξερεις να πετας τα κυτταρα σου ενω πατας στην γή.
ΠΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ οπως το κανεις οταν χορεύεις!
Αφησε την καρσι ασου να χορεψει,λικνισου κα με την καρδια σου και με το κορμι σου με ματια κλειστα και δες που βισκεσαι!!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Δηλαδη τωρα, με τι επαγγελμα ασχολησαι ακριβως;
Τώρα μαθαίνω ιστορία.......που δυστυχώς, τόσο είχα υποτιμήσει στα μαθητικά μου χρόνια....!

Επάγγελμα....: ΑΝΘΡΩΠΟΣ, με την ελπίδα να το ολοκληρώσω.... και να φτάσω ψηλά στην ιεραρχία, διευθυντής και διευθύνων Σύμβουλος του εαυτού μου.....!

Καθήκοντα...: Αναζήτηση, επεξεργασία, ξεκούραση, δικαίωμα στην τεμπελιά...

Χόμπυ...: Μαμά, φίλη, σύντροφος

:wink: :wink: :lol: :lol:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
CARINA

Δημοσίευση από CARINA »

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και παρακαλω μην γελάσετε έχω κατακτήσει τη θέση μου χωρίς ρουσφέτι, πράγμα για το οποίο υπερηφανεύομαι. :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και παρακαλω μην γελάσετε έχω κατακτήσει τη θέση μου χωρίς ρουσφέτι, πράγμα για το οποίο υπερηφανεύομαι
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από nikos »

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και παρακαλω μην γελάσετε έχω κατακτήσει τη θέση μου χωρίς ρουσφέτι, πράγμα για το οποίο υπερηφανεύομαι
Εικόνα Υπάρχει τέτοιο είδος ακόμα? :?: :lol:
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Nίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με πληγώνεις!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελα καλέ...μην κλαις και δεν αντέχω σήμερα!!

Πλάκα κάνει, δεν τον ξέρεις τώρα? :roll:

Εικόνα

Ακουσον άκουσον :cry:
Υπαρχει αγαπητε μου υπαρχει ακόμα το ειδος σνιφ σνιφ......
Δεν θα την γλυτώσεις δεν θα την γλυτώσεις..

"Αφίεσθε Ημών"
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Nίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με πληγώνεις!!!!!!!!!
Γιατί Καλλιόπη μου σε πλήγωσα? :?: πως πήρες αυτό που είπα? :?:
Απλώς το να βρίσκω δημοσίους που δεν έχουν μπει με αυτό τον τρόπο, το βλέπω σπάνια, αυτό λέω.
:roll:
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Υπάρχουν και αυτοί χωρίς μεσον καλε μου,σπανιοι ξεσπανιοι υπαρχουν !Και τους τρώει η μαρμαγκα γμτ..... :D

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”