Η μεγαλυτερη ομως Ομορφια της Ψυχης μας μπορει να εκδηλωθει στην Ιεροτερη Σιωπη....την Σιωπη της Μελωδιας και του Σωματος...και αν Ακουμε τα σημαδια, δεν εχουμε παρα να χαραξουμε στο πατωμα τους χτυπους της Καρδιας μας!!!![]()
Εμμακι μουEmmanouela έγραψε:Γλυκο μου Ιωαννακι καλη μας Αρχη![]()
![]()
![]()
Σε νιωθω τοσο πολυ, γιατι κι εγω τον Χορο τον διδαχτηκα απλα και διαδικαστικα...
Η μεγαλυτερη ομως Ομορφια της Ψυχης μας μπορει να εκδηλωθει στην Ιεροτερη Σιωπη....την Σιωπη της Μελωδιας και του Σωματος...και αν Ακουμε τα σημαδια, δεν εχουμε παρα να χαραξουμε στο πατωμα τους χτυπους της Καρδιας μας!!!![]()
:romance-heartsfade:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ειπες καλο μου μολις??? ελιωσα..Emmanouela έγραψε: Η μεγαλυτερη ομως Ομορφια της Ψυχης μας μπορει να εκδηλωθει στην Ιεροτερη Σιωπη....την Σιωπη της Μελωδιας και του Σωματος...και αν Ακουμε τα σημαδια, δεν εχουμε παρα να χαραξουμε στο πατωμα τους χτυπους της Καρδιας μας!!!![]()
Emmanouela έγραψε: Η μεγαλυτερη ομως Ομορφια της Ψυχης μας μπορει να εκδηλωθει στην Ιεροτερη Σιωπη....την Σιωπη της Μελωδιας και του Σωματος...και αν Ακουμε τα σημαδια, δεν εχουμε παρα να χαραξουμε στο πατωμα τους χτυπους της Καρδιας μας!!! :