Συντονιστής: Emmaki
Αυτό πάλι; Που βγαίνεις έξω για ένα ριμαδοφαγητό, ένα καφέ, κάτι με τη σύντροφο σου και δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση που το πας;Ιωαννάκι έγραψε:θα ήθελα πολύ να μιλάω με το σύντροφό μου, δεν εννοώ μόνο για τα πρακτικά ή πώς ήταν η μέρα μου, αλλά να κάνω και μια συζήτηση βρε αδερφέ για άλλα θέματα.
Δεν με ενοχλεί η έλλειψη συζήτησης όταν και οι δύο απολαμβάνουμε ένα μουσικό κομμάτι για παράδειγμα ή ένα ηλιοβασίλεμα κλπ Η επικοινωνία μπορεί να υπάρχει με διαφορετικούς τρόπους και να μην χρειάζεται πάντα ο ήχος.Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδάκια που έχουν βρεθεί σε μακροχρόνια σχέση: Αυτό είναι που συμβαίνει στην πραγματικότητα; Μουγγαμάρα; ...Ή εγώ έχω πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις;
Βλέπουμε μετά ένα ζευγάρι σε μαι καφετέρια ο καθένας με το κινητό στο χέρι και απορρούμε...
Μα αφού είναι κάτι που σμβαίνει, προς τι η απορρία;
Μην βάζεις ταμπέλες σε κάτι που δεν κάνεις εσύ. Αυτό είναι το λάθος...Αποδέξου!
Αυτό τελικά...!!!Βασούλα έγραψε:Αποδέξου!
Μην βάζεις ταμπέλες σε κάτι που δεν κάνεις εσύ. Αυτό είναι το λάθος...Αποδέξου!
Εδώ γέλασαΜπορεί επίσης να χρειάζεσαι να μοιραστείς κάποιους προβληματισμούς σου με έναν άλλον, όχι για να ακούσεις συμβουλές, αλλά για να εκτονωθεί μια εσωτερική κατάσταση.
Έτσι ακριβώς Θοδωράκο μου!Θοδωράκος έγραψε:Αυτό που έχω δει εγώ πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις είναι πως με το που μπει η σκέψη ότι "ωχ, σιωπή, κάτσε να πω κάτι" ή "ωχ, μπλόκαρε η επικοινωνία", αμέσως γίνεται πρόβλημα και γιγαντώνεται μια κατάσταση, και μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Πιο πολύ αυτή η σκέψη κάνει την ζημιά. Αλλιώς η ροή συνεχίζει, και μπορεί να έρθει κάποιο θέμα για συζήτηση, ή μπορεί να απολαύσουμε μια στιγμή σιωπής, ή το οτιδήποτε. Ελεύθερα και χωρίς "πρέπει".