ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Άβαταρ μέλους
Elen75

Δημοσίευση από Elen75 »

Danny έγραψε:
Vaso έγραψε:ούτε εσύ χαλάουα ε? :-?
Εγω ειμαι του ξυραφακίου ...διοτι εαν περιμενα να κάνω χαλάουα , θα είμουνα κάπως έτσι τον περισσότερο χρόνο! :)) :)) :))

Εικόνα
Τι να πω.. δεν έχω λόγια!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^
=)) =)) =)) =)) =))
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από VasilisM »

Μου ειχε λειψει τελευταια, ευτυχως επανηλθε.. =)) =)) =)) =)) =))
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Α ρε Ντανιελί :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

VasilisM έγραψε:Μου ειχε λειψει τελευταια, ευτυχως επανηλθε.. =)) =)) =)) =)) =))
Τι εννοεις??? :-o

Θα το κοιτάξω Βασιλη!!! :-??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Μπα παιζει εγω να χρειαζεται να το κοιταξω 8)
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Το στέλεχος του E.coli σε κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία Διακινούνται από την εταιρεία LIDL

κατεψυγμένο κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια
-- Οι καταναλωτές που τα έχουν αγοράσει, καλούνται να μην τα καταναλώσουν
- Το στέλεχος του E.coli δεν είναι το ίδιο που εντοπίστηκε σε άλλες χώρες, αλλά εξίσου επικίνδυνο

Τα κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157, εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιώργος Νυχάς το στέλεχος που εντοπίστηκε στα προϊόντα που διακινήθηκαν μέσω της Lidl δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο.

«Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό δείχνει πόσο καλά αντανακλαστικά έχει ο ΕΦΕΤ, καθώς κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που έκανε την ανάλυση, εντοπίστηκε η μολυσμένη παρτίδα και ζητήθηκε η άμεση απόσυρσή της», τόνισε ο κ. Νυχάς.

Συγκεκριμένα πρόκειται: κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH» (Westring 21, D-40721, Hilden) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Το προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011, και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 gr, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Vion Convenience GmbH» (Postfach 1269 21, D-31502, Wunstorf) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρακολουθεί την υπόθεση και σε ανακοίνωσή του τονίζει, σε κάθε περίπτωση, την ανάγκη τηρήσεως των απαραίτητων κανόνων υγιεινής κατά τη διάρκεια χειρισμού και κατανάλωσης τροφίμων και ιδιαίτερα παρακάτω μέτρων:

1) Την υγιεινή των χεριών κατά τον χειρισμό των τροφίμων, πριν από την κατανάλωση τροφής και μετά από την χρήση τουαλέτας
2) Το καλό μαγείρεμα των τροφών (θερμοκρασία > 70 βαθμών για περισσότερο από 2 λεπτά)
3) Τον διαχωρισμό ωμών από μαγειρεμένα τρόφιμα και ιδιαίτερα την προσοχή στον ξεχωριστό χειρισμό των ωμών κρεάτων από ωμά λαχανικά

Σε περίπτωση που καταναλωτές των παραπάνω προϊόντων εμφανίσουν κλινική συμπτωματολογία γαστρεντερίτιδας συστήνεται η επικοινωνία με γιατρό.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ωραία!!!
Δεν χρειάζεται καν να κάνουμε μποϋκοτάζ στα προϊόντα των γερμανών φίλων μας. Το κάνουν μόνοι τους!

:))
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αλεξιάκι πολύτιμη η πληροφορία!ψωνίζουμε απο LIDL κάποια πράγματα, ευτυχώς όχι κρέας!

>:d< >:d< >:d< >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Δώρα έγραψε:Αλεξιάκι πολύτιμη η πληροφορία!ψωνίζουμε απο LIDL κάποια πράγματα, ευτυχώς όχι κρέας!

>:d< >:d< >:d< >:d<
Μη σου πω Δωράκι και καθόλου !!!!!
Πάντως σε ότι αφορά εμένα , προτιμώ τα Ελληνικά προΪοόντα
και καταστήματα. @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ναι ναι!! :x :x :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ”