απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μου δίνεις την ευκαιρία ΄Ισιδα, να πω σε όλους όσοι μας διαβάζουν, μέλη και μη, ότι το ρέικι δεν είναι "σύστημα"...Είναι απλό, μα αυτή η απλότητα εκφράζει το βάθος και την αλήθεια της ανθρώπινης φύσης και αγγίζει ουσιαστικά κομμάτια μας που τα επανασυνδέει η πνευματική φύση μας.

Πονάω όταν βλέπω ότι η πνευματική ενέργεια χρησιμοποιείται μόνο στην επιφάνεια, και νιώθω ότι οι άνθρωποι που δεν ένιωσαν το άγγιγμα του θεού και σταμάτησαν να πιστεύουν, χρειάζονται επειγόντως αντικατάστασή του, λόγω αντίξοων καταστάσεων στην ζωή τους, με κάτι πιο απτό...Το ρέικι προσφέρει αυτήν την επιφανειακή και στιγμιαία ανακούφιση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Η πνευματικότητα του χρειάζεται να "χτυπήσει" στα ανθρώπινα τείχη που έχουμε χτίσει τον εαυτό μας, και τον έχουμε "διαμελίσει" σε κομάτια, χωρίς να έχουμε ούτε την διάθεση και έτσι ούτε την ικανότητα να συνδέσουμε αυτά τα κομάτια μας με το φως του είναι μας. Η δυνατότητα που μας δίνεται μέσω της πνευματικής ενέργειας είναι το άγγιγμα του πνεύματος στην ψυχή μας και έτσι η δραστηριοποίηση μας προς την εσωτερική αλήθεια είναι η μόνη διαδρομή που κάνει το ρέικι ουσιαστική πορεία, και όχι σύστημα για να νιώσεις απλά καλά!

Σ' αυτήν την πορεία όμως διαπιστώνεις ότι τα "θαύματα" δεν τα κάνει το ρέικι ή το πνεύμα σου, αλλά η αναγνώριση του Εαυτού σου, σαν ενιαία θεϊκή πραγματικότητα, που εκδηλώνεται σ' ένα φυσικό κόσμο, με ένα φυσικό σώμα! Ιερός ο φυσικός κοσμος και ότι τον απαρτίζει...και είναι η αρχή της "θεραπείας"!!!

:D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Θα μπορούσα να παρομοιάσω τους καθαρισμούς σαν το προσωπικό κέντρο ανανέωσης, κάτι σαν spa πολυτελείας.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο να έχεις πυρετό ή οποιοδήποτε άλλο σωματικό σύμπτωμα.
Από την στιγμή όμως που θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι απλά ένας καθαρισμός, νοιώθεις ευγνωμοσύνη για την συμπαντική ανανέωση που σου προσφέρεται.
Καθώς τα συμπτώματα υποχωρούν οι αισθήσεις σου οξύνονται και ανακαλύπτεις καινούριες αλήθειες οι οποίες υπήρχαν και δεν μπορούσες να τις δεις.

Ανακαλύπτεις την ικανότητά σου να φωτίσεις τα κύταρα του σώματός σου δίνοντας τους την ευκαιρία ίασης και αναζωογόνησης.

Ανακαλύπτεις το θεικό σου κομμάτι ........ αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στον εαυτό σου.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Συνήθως ντρέπομαι να ρωτάω διάφορα πράγματα που έχω στο μυαλό μου αλλά η Βάσω με κάνει σε αυτό το φόρουμ να μην νιώθω έτσι (οπότε για ότι χαζομάρες λέω διαμαρτθρηθείτε στη Βάσω lol).

Αυτό όπως προείπα το διάβασα σε ξένο site και μου φάνηκε κάπως..............

Eυχαριστώ και πάλι!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D :D :D

να ρωτάς οτι θέλεις και να επεξεργάζεσαι σύμφωνα με την δική σου αλήθεια ότι ακούς και διαβάζεις...

η αναζήτηση έχει εξωτερικές διαδρομές που για να τεκμηριωθούν σαν αλήθεια περνάνε από την ψυχή μας και γίνονται φως στην συνείδησή μας!!!

Η "χαζομάρα" είναι ένα ανθρώπινο πρότυπο, όπως αυτό που θεωρεί ότι οι κότες δεν έχουν ψυχή, γιατί δεν έχουν νοημοσύνη, σε αντίθεση με τους σκύλους!!! Ελεος!!!!

Μέσα στην ανθρώπινη "βλακεία", η χαζομάρα είναι απλά η δικαιολογία της... Δεν έχει θέση στην δική μας πραγματικότητα...

΄Αλλωστε εδώ είναι το φόρουμ των ξανθών, το έχουμε πει και δηλώσει...Γιατί εμείς εδώ δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε καμία δικαιολογία για να νιώσουμε και να είμαστε ελεύθεροι... :D

Εικόνα

Μερσί Μανδάμ
Επισκέπτης

Να ρωτήσω κάτι.

Αύριο χειρουργείται μια φίλη μου στο αυτί.

Αναρωτιώμουν αν επιτρέπεται μετά το χειρουργίο ,αν πονάει να της κάνω Ρεικι, μιας και έχω μόνο τον α βαθμό.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι να της κάνεις Μαράκι, γιατί θα την ανακουφίσει!

Το ρέικι ευεργετεί και το σώμα...αυτό που θα ήθελα να ξέρετε και το τονίζω πάντα, είναι, ότι δεν ευεργετεί μόνο αυτό, γιατί το σώμα ανταποκρίνεται στις ψυχικές ασθένειες, και το ρέικι ανακουφίζει περιστασιακά...

Το χειρουργείο μπορώ να το θεωρήσω μια περιστασιακή ανακούφιση, οπότε ναι μπορείς να το κάνεις...

το πολύ πολύ να σου βγάλει κάποια συμπτώματα κι εσένα, όπως "δεν θέλω να με ακούσω", αν μέσα σου συμβαίνει κάτι τέτοιο...αλλά μέσα στα πλαίσια των καθαρισμών, όλα είναι αποδεκτά ε? :D :D :D :D

Εικόνα

Ωραία χαίρομαι!!!!!

’σε με έχουν διαλύσει οι καθαρισμοί!!!!

ΑΛΛΑ δεν γονάτισα (ακόμα τουλάχιστον)

Ευχαριστώ Βασούλα!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Eγώ έχω την εξής απορία.
Πολλές φορές έχω ζητήσει από σας ενέργεια και μου την έχετε στείλει.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πώς στέλνεις ενέργεια σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, δεν ξέρεις πώς είναι...
Πάνω σε τί συγκεντρώνεσαι?
Τί σκέφτεσαι, αφού στην ουσία πρόκειται για έναν άγνωστο?
Ακόμα και το όνομα, που ζητάς πολλές φορές Βάσω μου, δεν είναι απόδειξη "ταυτότητας".
Πρόκειται για ένα κοινό όνομα, που εκατομμύρια άνθρωποι, έχουν το ίδιο.
Πώς λοιπόν στέλνετε ρέικι στον συγκεκριμένο άνθρωπο?
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

περιμενω κι εγω με αγωνια την απαντηση :D
Επισκέπτης

Evi αυτή την απορία είχα και εγώ.

Ένα βράδυ που ήμουν σε άθλια κατάσταση, παρακάλεσα να με βοηθήσουν , και καλή της ώρα η γαλάζια σφαίρα πραγματικά
με βοήθησε, μέσα σε μισή ώρα ήμουν μια χαρά!!!!!!

Απλά γίνεται, δεν νομίζω ότι η ενέργεια και η πρόθεση θέλουν φώτο και ταυτότητες.

Ευχαριστώ γαλάζια σφαίρα!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εγω σε ευχαριστω μωρο μου!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Το ξέρω πως γίνεται, από δική μου εμπειρία... :lol:
Αλλά πώς ξέρεις πού θα στείλεις είναι η απορία μου...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ευη και Γιαννάκη, η ενέργεια δεν στέλνεται με την λογική...

Ανοίγει το ψυχικό πεδίο, κι εκεί δεν υπάρχουν ταυτότητες και μορφές...

Τα ονόματα μας, όπως και τα ονόματα των οντοτήτων, είναι απλοί κωδικοί, για να ενεργοποιούνται τα υπόλοιπα πεδία...

Δηλαδή τι φαντάστηκες, ότι όταν λέω ότι επικοινωνώ με τον Ιησού, έρχεται ο ίδιος κάτω και μιλάμε????

Είτε ορατά, είτε αόρατα τα όντα, έχουν κώδικες πνευματικούς και ψυχικούς...

Η ενέργεια δραστηριοποιεί άλλα πεδία. Αυτό που λαμβάνει το σώμα σου έρχεται μεσω αυτών των λεπτοφυέστερων πεδίων σου....

αντιληπτό? :roll:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Λογικά σκεπτόμενη, όχι.
Αλλά αυτά τα νοιώθεις. Μόνο βιωματικά θα το κατανοήσω...
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...
Κάτι "έπιασα"... :lol:

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”