Όλα συντελούνται εδώ και τώρα...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kαλλιόπη μου, σκέφτομαι...

ευλογημένη η ισορροπία στην ζωή μας...

και είναι η μοναδική απόδειξη ότι ζούμε πραγματικά!

Η γειωση μας βοηθά να φέρνουμε τις εμπειρίες μέσω της νόησης στην πραγματικότητά μας.
Αλλιώς τι νόημα θα είχε όλη η διαδρομή μας?

Η σημασία της εκδήλωσης του θεϊκού ανθρώπου, είναι να ζεις με ανεπτυγμένη συνειδητότητα ώστε σε κάθε βήμα να τεκμηριώνεις την αλήθεια σου.

Και σ' αυτήν την διαδρομή έρχονται όλες οι επιβεβαιώσεις...

Είτε από εμένα, είτε από εσένα, είτε από όποιον, από ό,τι...

Σε κάποια άλλη ενότητα έγραψα ότι "ο δρόμος δεν τελειώνει...απλά λιγοστεύει"
Αυτό όμως είναι η τεκμηρίωση της αιώνιας ζωής, αλλιώς τι νόημα θα είχε? Διαρκώς θα αναζητούσαμε?
Ξεκινάς δράση και σε άλλα επίπεδα για να φέρεις την αιωνιότητα και στον φυσικό κόσμο...
Αυτό είναι εναρμόνιση με το θεϊκό σχέδιο!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ακείνο που θελω να πω ειναι ότι............
καθε φορα΄που διαβαζω κατι,καθε φορά που νοιώθω το οτιδήποτε μεσα σε αυτον το χώρο,Δοξάζω κι ευγνωμονώ το Ανώτερη Ευφυία του Σύμπαντος,ευγνωμονώ τα παντα ,εσας, εμενα.
Πως μπορω να το εκφρασω καλε για να το νοιώστε........Εικόνα
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είμαστε τόσο προχωρημένοι εδώ μέσα ( :lol: :lol: ) που το νιώθουμε, χωρίς καν να το εκφράσεις...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε:Ο Σκαπανεας αποκωδικοποιεί το συναισθημα μου και η Βασω το πως λειτουργώ στη καθημερινότητά μου,με οσα λεει καθημερινά.
Καλα κι εσυ τι κανεις τελικα; :lol:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Κάνω,πράττω,λειτουργώ,υπαρχω,αλλά δεν ξερω να μεταφράζω,τα κανω ολα στην δική μου γλωσσα!Εικόνα

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

galazia_sfaira έγραψε:Κάνω,πράττω,λειτουργώ,υπαρχω,αλλά δεν ξερω να μεταφράζω,τα κανω ολα στην δική μου γλωσσα!Εικόνα
Αλλαξε βιολι ( :!: ) και πες καθαρα και ξαστερα και κατανοητα τι σημαινει δεν ξερεις να μεταφραζεις.

Ολοι την ιδια γλωσσα δεν μιλαμε;

Μαλλον βαριεσαι να γραφεις και το ριχνεις στις δικαιολογιες.

Καποιος "σοφος" ειχε πει οτι : Ο ανθρωπος που ξερει να γραφει και να διαβαζει κατακτα το Συμπαν
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Skapaneas έγραψε:Καλα κι εσυ τι κανεις τελικα
H Καλλιόπη αυτήν την στιγμή ενσωματώνει, Σκαπανέα!

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται νομίζω, αυτήν την στιγμή! :)

Εικόνα

Δημοσίευση από Qisan »

Skapaneas έγραψε: Καποιος "σοφος" ειχε πει οτι : Ο ανθρωπος που ξερει να γραφει και να διαβαζει κατακτα το Συμπαν
Οι σοφοι της λογικης σκοτωσαν το πνευμα Skapaneas μπορεις να το " δεις" , ή δεχθεις ή ακομα ακομα να το εξετασεις αυτο ???
Οππαα παρτο αλλοιως .... για μερα πες θα τα βλεπω ολα αναποδα - αντιθετα ετσι για την εμπειρια και μονο μετα θα εκτιμησω τι γινεται αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κρινεις
Η καρδια ενας αγγελου λεει : http://www.youtube.com/watch?v=bqRQv_0c ... 0zempekiko
Εκδοση Μητροπανος . χεχε
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Skapaneas

Αν η λογικη σκοτωνει το πνευμα, τοτε ολοι οι ανθρωποι ως λογικα πλασματα, ειμαστε χαμενοι απο χερι...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

"κι απαιτώ να ρθείς ξανά κι απαιτώ να σ'εχω......."
δεν ξερω τι όν ειμαι ,λογικό ή κάτι αλλο αλλα ξερω ότι μπορω΄να χορέψω ζεϊμπέκικο με το ν ίδιο τρόπο και να χαθώ...........και μεσα σε αυτο το χάσιμο να γίνω τα παντα,αγαπη ,πονος,έρωτας ζωή!!!!!!!!!
Αφιερωμένο λοιπον σε ότι απαιτώ να ρθεί ,σε ότι απαιτώ να έχω........που χρόνια ολόκληρα με κρατά ζωντανή,κι ανομολόγητα πετάμενη !

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Skapaneas έγραψε:Αν η λογικη σκοτωνει το πνευμα, τοτε ολοι οι ανθρωποι ως λογικα πλασματα, ειμαστε χαμενοι απο χερι...
Που ξερεις μπορει και να το λες πολυ σωστα ...

Skapanea ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια σου να εισαι εδω μεσα και πασχιζεις να καταλαβεις , ομως δεδομενης της διαφορετικοτητας του καθενος μας και του χαρακτηρα σου που οπως αντιλαμβανομαι εισαι εξεραιτικα ισχυρο ατομο , δεν το βλεπω να βρεις εδω εξηγησεις του τυπου που εσυ περιμενεις ...
Οτι μαθαινουμε πρεπει να το μαθαινουμε απο μεσα χωρις εξηγησεις αλλων γιατι οι αλλοι εχουν κανει αλλες αλληλοσυδεσεις των εννοιων.
Να μια Ιδεα που εχω σου την παραθετω με καθε ελπιδα να σε βοηθησει να αντιληφθεις εκ των πραγματων της ζωης σου .

Ενα βραδυ , τωρα Φθηνοπορο ενδυκνυται , ντυσου καλα και βγες να ξαναγνωρισεις την πολη σου .... Βγες και αδραξε το Τρισδιαστατο γαλαζοπυρινο Κοσμικο Σταυροδρομι ... ειναι εκει εξω ... σε περιμενει να το αδραξεις ...
Παρε μαζι σου γουοκμαν με μουσικη , ιδιαιτερα ρεμπετικα , ζειμπεκικα κλπ .
Να περιφερεσαι στους δρομους ΑΣΚΟΠΑ και να παρακολουθεις τα παντα ακουγοντας μουσικη . Προτιμησε μερη που δεν πας συχνα ... ΜΗΝ κρινεις τιποτα μονο να παρατηρεις και να αφηνεσαι σε οτι βλεπεις , συντομα μεσα σου κατι θα σπασει , κατι θα ελευθερωθει και θα μπορεις να ΤΟ ζεις - παρακολουθεις και να ΤΟ υιοθετεις κατ επιλογη σου , .
Φροντισε αυτο το κατι " ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ " ζωης και αναλαβε την ευθηνη αυτης σου της "ασκοπης" πραξης . . .

Δειγμα μουσικης :

http://www.youtube.com/watch?v=CIASIEI2 ... 0zempekiko

http://www.youtube.com/watch?v=O9JkUHbI ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=BE2TDItb ... 0zempekiko
Skapaneas

galazia_sfaira έγραψε:"κι απαιτώ να ρθείς ξανά κι απαιτώ να σ'εχω......."
δεν ξερω τι όν ειμαι ,λογικό ή κάτι αλλο αλλα ξερω ότι μπορω΄να χορέψω ζεϊμπέκικο με το ν ίδιο τρόπο και να χαθώ...........και μεσα σε αυτο το χάσιμο να γίνω τα παντα,αγαπη ,πονος,έρωτας ζωή!!!!!!!!!
Αφιερωμένο λοιπον σε ότι απαιτώ να ρθεί ,σε ότι απαιτώ να έχω........που χρόνια ολόκληρα με κρατά ζωντανή,κι ανομολόγητα πετάμενη !
Γεια σου ρε Καλλιοπη, που δεν ξερω τι Θεο λατρευεις και τι καπνο φουμαρεις... :D

Gisan θα ακολουθησω τη συμβουλη τωρα κι ολας ( δηλαδη σε λιγο ... )
Κι επειδη δεν εχω και δεν μου πανε τα... τεχνητα αυτια, θα βγω στους δρομους και θα τραγουδαω μονος μου, οπως κανω συνηθως οταν περπαταω λεγοντας διαφορα δικα μου, συνηθως ψαλμωδικου τυπου ( εκει εγω κολλημενος με τα εκκλησιαστικα... )
Ευτυχως για σενα που δε θα εισαι κοντα να ακους και να... ( πως το ειχες πει στην ομαδα; ) να σου ανεβαινει η πιεση... ( ή κατι τετοιο τελος παντων... :wink: )

Οσο για το αλλο που λες:
Skapanea ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια σου να εισαι εδω μεσα και πασχιζεις να καταλαβεις , ομως δεδομενης της διαφορετικοτητας του καθενος μας και του χαρακτηρα σου που οπως αντιλαμβανομαι εισαι εξεραιτικα ισχυρο ατομο , δεν το βλεπω να βρεις εδω εξηγησεις του τυπου που εσυ περιμενεις ...
ελπιζω να μην υπονοεις οτι ειναι ωρα να φευγω ( απο το forum ) και να σας αφησω στην ησυχια σας 8) ...
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Skapanea

Αυτη τη φορα να κανεις ολα τα αντιθετα ... να δημιουργισεις ενα σκηνικο ασυνηθηστο ... να μην μεινεις στα γνωστα ....
να αφησεις το σκηνικο να δρα και εσυ μονο να παρακολουθεις με μερακι .......

Καλη τυχη .
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Καλησπερίζω σας!!!!!!!!!
Σκαπανέα τι σημασία εχει;
Εχει;
ΑΝ σκεφτείς οτι ποτε δεν καπνισα,ίσως καταλαβεις και τι Θεό έχω.
Ειναι ιδιος με τον δικό σου,ειτε το θες ν ατο δεις είτε όχι.
Ειναι ιδιος αδελφέ μου!!!!!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”