Κατ' αρχας χαιρομαι που καποιες φρασεις μου βρηκαν ανταποκριση μεσα σου... Γιατι αντιλαμβανομαι, δεν ξερω κι εγω πως, οτι εισαι "δυσκολος" αναγνωστης... Αλλα με τα μαθηματικα στα οποια αναφερεσαι, σαν να το καταλαβαινω λιγο...Iexor έγραψε: Εν αρχή skapaneas, θα πω ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που νομίζω κατάφερα να καταλάβω, τα λεγόμενά σου....!![]()
![]()
:!:
...............................................................................................
Και έρχεται η αντίφαση........ όταν κουβαλάς μαζί το καρμικό χρέος της ορθής χρήσης του Λόγου, δεδομένου ότι έχεις καταχραστεί την ικανότητά σου αυτή σε παρελθούσα ενσάρκωση (κάτι που έχει γίνει κατα συρροή στο πέρασμα των χρόνων - έχουν οδηγηθεί πλήθη εις θάνατον.....)....!
:idea: :shock: :shock:
Τωρα το αλλο ζητημα το καρμικο, στο οποιο επισης αναφερεσαι, απο τη φυση του ειναι εξαιρετικα σοβαρο.
Μη ξεχναμε οτι μεσα στο Ευαγγελιο ειναι γραμμενο: θα δωσετε λογο για καθε περιττη κουβεντα που ειπατε, ποσο μαλλον οταν αυτες οι κουβεντες μας εχουν να κανουν με ανθρωπινες ζωες.
Δεν ειμαι σε θεση αυτη τη στιγμη να πω κατι πρακτικο και "διορθωτικο" της καταστασης.
Ισως καποιος αλλος με περισσοτερη γνωση και εμπειρια στα καρμικα θεματα, να μπορουσε να δωσει μια καποια κατευθυνση...