Εικονογραφημενα τα μηνυματα της Βασως μας σε αυτην!!!!
Δακρυσα 3 φορες οταν την εβλεπα

Υ.Γ.Και οποιος εχει τη δυνατοτητα να τη δει σε 3D..ανεπαναληπτη.
γιατι Ελλάκι τέτοια συναισθήματα?πόνο, απόγνωση, ντροπή ..............
Ναταλι μου η Βασουλα ξερει καλυτερα απο ολους τη διαδρομη της...και πιστεψε με δεν προκειται να ρωτησει κανεναν....ειναι μεσα της η αληθεια και ο προορισμος της.....!Γνωριζει καλυτερα απο τον καθενα μας.....οποτε εμπιστευσου την οποια επιλογη της...Βασούλααααααααα ψυχραιμιά παιδί μου σήμερα που θα το ξαναδείς!!! Δεν χρειάζεται να ορφανέψει΄ολόκληρο φόρουμ για μια ταινία όσο υπέροχη κι αν είναι αυτή!!
Τα συναισθηματα..η γνωση που προσκομισαμε απο αυτη την ταινια ειναι τοσο ...... απεριγραπτα που κανενας δε μπορει να συγκρατηθει Ναταλι μου...τρεμαμε απο συγκινηση στην ιδεα της προβολης της ταινιας για δευτερη φορα....αλλα αυτη τη φορα ηταν πιο συνειδητη και τα μηνυματα εγιναν πιο ξεκαθαρα....κατασταλλαξαν μεσα μας τα αισθηματα.....νιωσαμε αυτη τη γαληνη, την ουσια....χωρις να μας παρασυρει πια ο διαχωρισμος!!!Κι εσύ Εμμα...κάνε κάτι να την συγκρατήσεις!!!
Την είδαμε με την Αμαλία και άλλα 5 άτομα το μεσημέρι, που την κατεβασε ένας φίλος...Emmanouela έγραψε: Τα συναισθηματα..η γνωση που προσκομισαμε απο αυτη την ταινια ειναι τοσο ...... απεριγραπτα που κανενας δε μπορει να συγκρατηθει Ναταλι μου...τρεμαμε απο συγκινηση στην ιδεα της προβολης της ταινιας για δευτερη φορα....αλλα αυτη τη φορα ηταν πιο συνειδητη και τα μηνυματα εγιναν πιο ξεκαθαρα....κατασταλλαξαν μεσα μας τα αισθηματα.....νιωσαμε αυτη τη γαληνη, την ουσια....χωρις να μας παρασυρει πια ο διαχωρισμος!!!