ΣΚΕΨΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

AVATAR...η ταινια ΡΕΙΚΙ με μια λεξη!!!
Εικονογραφημενα τα μηνυματα της Βασως μας σε αυτην!!!!
Δακρυσα 3 φορες οταν την εβλεπα :-( :x

Υ.Γ.Και οποιος εχει τη δυνατοτητα να τη δει σε 3D..ανεπαναληπτη.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Βρίσκομαι ακόμα μαζί με τη μπλε φυλή, οι εικόνες παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά μου ιδιαιτέρως την ώρα διαλογισμού. :-(

ΒΛΕΠΩ το ελαφρύ βήμα τους πάνω στη γη, σαν χάδι και την ανταπόκριση ........... το δέσιμό τους με την πηγή, την εμπιστοσύνη ......... ΒΛΕΠΩ ............... και νιώθω .......... πόνο, απόγνωση, ντροπή ..............

Με ταρακούνησε γερά :-?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πόνο, απόγνωση, ντροπή ..............
γιατι Ελλάκι τέτοια συναισθήματα? :-(

ενότητα, αγάπη, θεός...αυτά που είναι?

Μην ξεχνάς ότι αυτά που έκαναν οι "κακοί" άνθρωποι στο άλλον πλανήτη, τα κάνουν καθε μέρα οι άνθρωποι στον εαυτό τους :-(

όταν μέσα σου δεν υπάρχει η θεία ενότητα, το μόνο που θα νιώθεις είναι πόνος, απόγνωση και ντροπή...

Οι άνθρωποι δεν είναι κακοί, ανώριμοι είναι... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

εβλέπα εχθες στις ειδησεις την εγκαινιαση του "Μπουρτζι Ντουμπαι" του ψιλοτερου κτιριου στον κοσμο, με 800 οροφους στο Ντουμπαι

θεε μου λεω τι απιστευτη ειναι η ματαιοδοξια, η εξουσια καταναλωσαν τοσο υλικα απο την Γη, κατανωλασαν τοσο χρηματα δις δολαρια, τα γραφεια μεσα ειναι φυσικα ανοικιαστα ολα σχεδον και ολα αυτα για να επιβεβαιωσουν την ματαιοδοξια και την δυναμη

ευτυχως υπηρξαν αντιδρασεις και μαλιστα και οικολογικου χαρακτηρα για το σπαταλο μεγαθιριο χωρις κανενα απολυτως νοημα

μαλιστα φτασανε στο σημειο να δανειστουν για να το τελειωσουν απο το Αμπου νταμπι, και μετα τους φταει η οικονομικη κριση

@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν η ζωή για μερικούς ανθρώπους είναι αθώα, για μερικούς άλλους είναι ένοχη!

Ας κάνουν ότι θέλουν οι άνθρωποι! Τελικά όλοι θα "υψωθούν" όταν έρθει η ώρα τους...μέχρι τότε ας υψώνουν τα κτίρια, αφού δεν μπορούν ακόμα να υψώσουν τον Εαυτό τους!

Και στην Βαβέλ ήθελαν να φτάσουν ψηλά στον θεό! Από τότε μέχρι σήμερα το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η ανθρώπινη αλαζονεία και ο θεός!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

σκεφτομαι αυτο που καπου εγραψες για το πιο βαθυ σκοταδι πριν την αυγη που διερχεται ο πλανητης μας

παρατηρω λοιπον αυτα τα σημαδια παγκοσμιως και εκεινο που συμπεραινω είναι ότι η ιδια η φυση οι ιδιοι οι συμπαντικοι νομοι φερνουν την ισορροπια γιατι η ισορροπια αποκαθισταται παντα

και αυτο εμεις οι ανθρωποι δεν μπορουμε να το σεβαστουμε γιατι δεν εχουμε ισορροπια εντος μας και θελουμε να το ελεγξουμε και να το εξουσιασουμε και αυτο ακομα, ομως δεν γινεται

η εποχη παντως εχει αρχισει να δειχνει εντονα τα σημαδια της

@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Vaso έγραψε:
γιατι Ελλάκι τέτοια συναισθήματα? :-(

ενότητα, αγάπη, θεός...αυτά που είναι?
τα κατάπιε το υπερεγώ :P
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

υποχρέωσέ το να τα "ξεράσει" αμέσως!!!!!! :P :-D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Vaso έγραψε:υποχρέωσέ το να τα "ξεράσει" αμέσως!!!!!! :P :-D
τα είχε ξεράσει όταν τα έγραψα και το ξεμπρόστιασα :P :P
δε θα ακυρώνει την εργασία μου από δω και πέρα 8)
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Βασούλααααααααα ψυχραιμιά παιδί μου σήμερα που θα το ξαναδείς!!! Δεν χρειάζεται να ορφανέψει΄ολόκληρο φόρουμ για μια ταινία όσο υπέροχη κι αν είναι αυτή!!
Κι εσύ Εμμα...κάνε κάτι να την συγκρατήσεις!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:υποχρέωσέ το να τα "ξεράσει" αμέσως!!!!!! :P :-D
:)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Βασούλααααααααα ψυχραιμιά παιδί μου σήμερα που θα το ξαναδείς!!! Δεν χρειάζεται να ορφανέψει΄ολόκληρο φόρουμ για μια ταινία όσο υπέροχη κι αν είναι αυτή!!
Ναταλι μου η Βασουλα ξερει καλυτερα απο ολους τη διαδρομη της...και πιστεψε με δεν προκειται να ρωτησει κανεναν....ειναι μεσα της η αληθεια και ο προορισμος της.....!Γνωριζει καλυτερα απο τον καθενα μας.....οποτε εμπιστευσου την οποια επιλογη της...
Κι εσύ Εμμα...κάνε κάτι να την συγκρατήσεις!!!
Τα συναισθηματα..η γνωση που προσκομισαμε απο αυτη την ταινια ειναι τοσο ...... απεριγραπτα που κανενας δε μπορει να συγκρατηθει Ναταλι μου...τρεμαμε απο συγκινηση στην ιδεα της προβολης της ταινιας για δευτερη φορα....αλλα αυτη τη φορα ηταν πιο συνειδητη και τα μηνυματα εγιναν πιο ξεκαθαρα....κατασταλλαξαν μεσα μας τα αισθηματα.....νιωσαμε αυτη τη γαληνη, την ουσια....χωρις να μας παρασυρει πια ο διαχωρισμος!!!

:x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ουπς !! χαίρομαι κορίτσια μου γι αυτό!!! Λέω να την δω κι εγώ το Σαββατοκύριακο!! Θα πήγαινα σήμερα αλλά πονάνε φοβερά τα γόνατά μου!! Γιατί άραγε;;; χιχιχιχι!! Δουλειά για το σπίτι!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Emmanouela έγραψε: Τα συναισθηματα..η γνωση που προσκομισαμε απο αυτη την ταινια ειναι τοσο ...... απεριγραπτα που κανενας δε μπορει να συγκρατηθει Ναταλι μου...τρεμαμε απο συγκινηση στην ιδεα της προβολης της ταινιας για δευτερη φορα....αλλα αυτη τη φορα ηταν πιο συνειδητη και τα μηνυματα εγιναν πιο ξεκαθαρα....κατασταλλαξαν μεσα μας τα αισθηματα.....νιωσαμε αυτη τη γαληνη, την ουσια....χωρις να μας παρασυρει πια ο διαχωρισμος!!!
Την είδαμε με την Αμαλία και άλλα 5 άτομα το μεσημέρι, που την κατεβασε ένας φίλος...

Ηταν απίστευτη η εναλλαγή των συναισθημάτων, ένιωθα την καρδιά μου να ανοιγει, να κλείνει, να ανοιγει, να κλεινει, με την εναλλαγή του σκηνικού...

Μας καθηλωσε όλους , πράγμα πολύ δύσκολο, διότι είχαμε ποικιλα γούστα ως παρέα...

Οταν έρθουμε Αθηνα θα τη δούμε 3D! :-D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”