ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΟ
- galazia_sfaira
Τι έπαθες σφαιρούλα μου? 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και η κριτική σε βοηθά να διαχωρίζεσαι..

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αν εκείνοι που είναι αρχικώς αγαθοί δεν γνωρίζουν αρκετά, ώστε να είναι προσεκτικοί και συνετοί και αντιθέτως επηρεάζονται απο τις εξωτερικές επιδράσεις και συνηθίζουν σε ό,τι δεν είναι αγαθό, τότε χάνουν την θεϊκά παραχωρημένη φύση τους και ακόμη κι αν είναι σοφοι, μπορεί να γίνουν συνηθισμένοι άνθρωποι.
Εκείνοι που είναι αγαθοί, ειναι σαν το νερό. Εκείνοι που δεν είναι αγαθοί είναι σαν τον πάγο. Το γεγονός ότι οι σοφοί μπορούν να γίνουν συνηθισμένοι άνθρωποι και οι συνηθισμένοι άνθρωποι να γίνουν σοφοί, είναι ακριβώς σαν το νερό που γίνεται πάγος και τον πάγο που γίνεται νερό.
Γι' αυτό η ατραπός της μεγάλης μάθησης βρίσκεται στην διάκριση της ποιότητας της φώτισης και στην παραμονή στο έσχατο αγαθό.

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Προς τι η λύπη αγαπητέ Ra;και με λύπη μου εδώ βλέπω...
"δασκάλους" του ΤΑΟ......

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Ε!!! Εδώ που τα λέμε Βασούλι για εμάς τους δυτικούς είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα!! Η υλιστική μας νοοτροπία μας δένει όλο και περισσότερο!!Vaso έγραψε:σε καταλαβαίνω...![]()
η ανθρώπινη νοοτροπία είναι ισχυρή και μας δεσμεύει όλους στο δίχτυ της ενότητας, απομακρύνοντας μας, ταυτόχρονα, βίαια τον έναν από τον άλλον...
έτσι ενώ είμαστε ενωμένοι ο ένας με τον άλλον, κάνουμε τα πάντα για να απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον.
Αν "εντοπίσουμε το δίχτυ, τότε θα δούμε ότι αυτό ήταν η "πλάνη" μας, ο πόνος μας και η ανάγκη μας να φύγουμε μακρυά για να νιώσουμε ελεύθεροι και όχι η ίδια η φύση που περικλείεται σ' αυτό το δίχτυ.
Η πραγματική φύση είναι ελεύθερη και ενωμένη...
Οτι να ναι ρε Ευη..evi έγραψε:Προς τι η λύπη αγαπητέ Ra;και με λύπη μου εδώ βλέπω...
"δασκάλους" του ΤΑΟ......
Αλλοι ειναι κολλημενοι με τη μπαλα, αυτος ειναι κολλημενος με τον Ταο.
Ετσι καθε μερα κανει αναζητηση στο γκλουγκλ και ψαχνει τα φορουμς μηπως εχει γραψει κανενας τιποτα για το κολληταρι του και εκφραζει την λυπη του και την απαξιωση του.
Τα πηρα παλι νυχτιατικα με τους αμπελοφιλοσοφους!!!

Γιαννάκη η δυσκολία των περισσοτέρων ανθρώπων είναι να ζήσουν πρακτικά με ουράνια ευλογία...
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεθόδους που έχουν έστω και ένα υπονοούμενο πνεύματος.
Είναι γιατί η διανόηση έχει παρεξηγηθεί πολύ. Γίνεται μέρος κι αυτή των αξιών μας, όπως λέμε "μορφωμένος", "επιτυχημένος", "διανοούμενος", "πνευματικός" κλπ.
Αν δεις με μια ανοιχτή ματιά το ανθρώπινο γίγνεσθαι, ανακαλύπτεις ότι οι άνθρωποι ανταλλάσσουν μεταξύ τους "αποφθέγματα" σοφών που αναγνωρίζουν σαν αληθινά, αλλά δυσκολεύονται να τα κάνουν πράξη.
΄Ετσι η ανεκτικότητα και η ταπεινότητα είναι μέρος της αμυντικής συστολής των ανθρώπων που θέλουν να διεκδικήσουν θέση στο συμπαντικό στερέωμα, μέσα από μια αξία που τελικά δανείζονται
Ο ταπεινός άνθρωπος δεν γίνεται μέσα από τα βιβλία, αλλά μέσα από την ίδια την φύση της εμπειρίας του.
Το ίδιο κάνουν και οι Χριστιανοί πιστοί που ξέρουν απ έξω την Αγία Γραφή, αλλά πρακτικά δεν μπορούν να αφομοιώσουν ούτε μία λέξη από την διδασκαλία της αγάπης.
΄Ετσι χάνονται οι ευκαιρίες να βρουν τον εαυτό τους, που είναι το σημαντικότερο έργο του ανθρώπινου όντος!
Αυτός που γνωρίζει τους άλλους είναι μορφωμένος
Αυτός που γνωρίζει τον Εαυτό του είναι σοφός
Λαο Τσου
Αν αυτό μπορέσουν οι άνθρωποι να το κάνουν πράξη, τότε δεν θα ασχολούνται με τους άλλους, αλλά θα ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
Κι αν κάποιος μπορέσει με τον λόγο του να φέρει «χαρά» στην ψυχή των ανθρώπων, θα έχει καταφέρει προηγουμένως με τις πράξεις του, να φέρει «χαρά» στην ζωή του.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεθόδους που έχουν έστω και ένα υπονοούμενο πνεύματος.
Είναι γιατί η διανόηση έχει παρεξηγηθεί πολύ. Γίνεται μέρος κι αυτή των αξιών μας, όπως λέμε "μορφωμένος", "επιτυχημένος", "διανοούμενος", "πνευματικός" κλπ.
Αν δεις με μια ανοιχτή ματιά το ανθρώπινο γίγνεσθαι, ανακαλύπτεις ότι οι άνθρωποι ανταλλάσσουν μεταξύ τους "αποφθέγματα" σοφών που αναγνωρίζουν σαν αληθινά, αλλά δυσκολεύονται να τα κάνουν πράξη.
΄Ετσι η ανεκτικότητα και η ταπεινότητα είναι μέρος της αμυντικής συστολής των ανθρώπων που θέλουν να διεκδικήσουν θέση στο συμπαντικό στερέωμα, μέσα από μια αξία που τελικά δανείζονται
Ο ταπεινός άνθρωπος δεν γίνεται μέσα από τα βιβλία, αλλά μέσα από την ίδια την φύση της εμπειρίας του.
Το ίδιο κάνουν και οι Χριστιανοί πιστοί που ξέρουν απ έξω την Αγία Γραφή, αλλά πρακτικά δεν μπορούν να αφομοιώσουν ούτε μία λέξη από την διδασκαλία της αγάπης.
΄Ετσι χάνονται οι ευκαιρίες να βρουν τον εαυτό τους, που είναι το σημαντικότερο έργο του ανθρώπινου όντος!
Αυτός που γνωρίζει τους άλλους είναι μορφωμένος
Αυτός που γνωρίζει τον Εαυτό του είναι σοφός
Λαο Τσου
Αν αυτό μπορέσουν οι άνθρωποι να το κάνουν πράξη, τότε δεν θα ασχολούνται με τους άλλους, αλλά θα ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
Κι αν κάποιος μπορέσει με τον λόγο του να φέρει «χαρά» στην ψυχή των ανθρώπων, θα έχει καταφέρει προηγουμένως με τις πράξεις του, να φέρει «χαρά» στην ζωή του.

Οτι να ναι ρε Ευη..
Αλλοι ειναι κολλημενοι με τη μπαλα, αυτος ειναι κολλημενος με τον Ταο.
Ετσι καθε μερα κανει αναζητηση στο γκλουγκλ και ψαχνει τα φορουμς μηπως εχει γραψει κανενας τιποτα για το κολληταρι του και εκφραζει την λυπη του και την απαξιωση του.
Τα πηρα παλι νυχτιατικα με τους αμπελοφιλοσοφους!!!
Μου λειψες!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Κι εμένα... Γιαννάκη...
Σε σκεφτόμουν χθες με αφορμή το ποστ και καταλαβαίνεις τί θυμήθηκα...

Σε σκεφτόμουν χθες με αφορμή το ποστ και καταλαβαίνεις τί θυμήθηκα...

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog