Να ψάξουμε και για την λιγοστή πράσινη τουρμαλίνη που λατρεύω και περιμένω με αγωνιά από μέρα σε μέρα να έρθουν από εκείνα τα μέρη μερικά πολύ μικρά κομματάκια!

^tasoulis^ έγραψε:Εχω και εγω ενα τετοιο εκρεμες αλλα απο ροζ τουρμαλινη![]()
Τι απαντησεις ομως περιμενουμε απο ενα εκρεμες?
Εσύ το κρατάς μεν με σταθερό χέρι το εκκρεμές, Τάσο, αλλά έχεις και άλλα πεδία ενεργειών ολόγυρά σου. Το υποσυνείδητο είναι ένα δικό σου ενεργειακό πεδίο, το οποίο συμμετέχει στις αποφάσεις και τις επιθυμίες σου, οπότε κινεί και τα νήματα της ζωής σου, όχι μόνο το εκκρεμές!
Είναι και ο λόγος που μας ωθεί σε συμπεριφορές και πράξεις, που δεν έχουν καμία λογική...
Τις περισσότερες φορές δεν κατανοούμε τον εαυτό μας και φερόμαστε με έναν μη αντικειμενικό τρόπο.
Αυτή η υποκειμενικότητα που μας χαρακτηρίζει, είναι και το εμπόδιο μας να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας.
΄Ετσι τα αφήνουμε να ελέγχουν την ζωή μας ασυνείδητα!
Το εκκρεμές είναι μία μη ασφαλής μέθοδος να πάρουμε απαντήσεις, γιατί το συναίσθημα, την ώρα που τις θέτουμε, δεν μπορεί να κατανοηθεί, ούτε να ελεγχθεί...΄Ετσι, ενώ μπορεί να φαίνεται το χέρι μας σταθερό και ακίνητο, μια πιο λεπτοφυής ενέργεια το κινεί ανάλογα με την δυναμική της επιθυμίας και των συναισθημάτων μας, που δεν τα γνωρίζουμε!
Οι απαντήσεις που χρειαζόμαστε, είναι μέσα μας Τάσο! Αν μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον Εαυτό μας στο μεγαλύτερο ποσοστό, τότε η διαισθητική ικανότητα συνεχώς αμβλύνεται από τον έλεγχο και μας καθοδηγεί να έχουμε την δύναμή μας ακέραια.
Ο εσωτερικός δάσκαλος έχει απαντήσεις με αλήθεια, που οι άνθρωποι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν για τον εαυτό τους και έτσι τον προσπερνάνε, αναζητώντας απαντήσεις έξω από τον Εαυτό τους...
Ο άνθρωπος θέλοντας να ελέγξει την μοίρα του, αγνοεί ότι αυτός είναι ο Δημιουργός της. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον μας, ούτε τον εαυτό μας, παρά μόνο εμείς έχουμε αυτήν την δυνατότητα, όταν γνωρίσουμε ποιοί είμαστε!
Αυτό που μπορούν κάποιοι άνθρωποι να αναγνωρίσουν για εμάς είναι οι τάσεις μας. Πολλοί λίγοι όμως το κάνουν με επαγγελματισμό και ευθύνη...
Συνήθως "προβλέπουν" για εμάς και έτσι, ασυνείδητα, μας ωθούν να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις, γιατί μας επηρεάζουν βαθιά, εκεί που μας συναντούν...Δηλαδή στο αστρικό πεδίο!
Ανθρωποι που διατείνονται ότι μπορούν να δουν τα ακασικά αρχεία και να μας πουν τα μελλοντικά γεγονότα, είναι αδαείς και "έμποροι"...
Αν κάποιος άνθρωπος άνακτήσει αυτήν του την δυνατότητα, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει για κερδοσκοπικούς λόγους!
Το εκκρεμές είναι μία μη ασφαλής μέθοδος για να ανακαλύψεις τις επιλογές σου, το μέλλον σου και τις τάσεις σου..
να μάθω να «ταλαντώνω» εμένα για απαντήσεις και όχι αυτό.
Δεν το θυμομουνα,σε ευχαριστω Rose Very Happy
Ιωαννάκι σούπερ το φτιαράκι σου!!! Very Happy Very Happy
συμφωνώ πολύ μαζί σου Αλέξανδρε,πρό ρέικι ασχολήθικα και εγώ πολύ με το εκρεμές αλλά ειδικά μετά το 3α φροντίζει ο ανώτερος εαυτός να σου δίνει της πιό σωστες απαντήσεις ( κατά την δικιά μου εμπειρία πάντα )Δυόμιση μήνες αργότερα, φτάνοντας στο σήμερα δηλαδή, αυτό που με έμαθε περισσότερο το εκκρεμές είναι να σέβομαι πιο πολύ, να σκέφτομαι πιο πολύ, να νιώθω πιο πολύ και να μάθω να «ταλαντώνω» εμένα για απαντήσεις και όχι αυτό.