ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

.........κι αν τοσο νέος εχεις αρχισει να αντιλαμβανεσαι τα "λουμπαγκα μεσα σου"ε μην φοβασαι τίποτα,ειναι θεμα ρονου να πετάς! :D :D :D :D :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

aetos έγραψε:τι μάθημα γράφεις? Θα φανει περίεργο αλλα πάντα μου άρεσε να δίνω εξετάσεις....

Μόλις βρω ευκαιρία θα σου κάνω το τραπέζι , εντάξει , δεν είναι το φετίχ μου το μαγείρεμα αλλά τα καταφερνω αν θέλησω... :oops:
Γενική Ιστορία της Ευρώπης από τον 6ο μέχρι τον 20ο αιώνα.
Ευτυχώς βέβαια ο 20ος είναι εκτός ύλης. Βαρύς αιώνας.....!

όσο για το μαγείρεμα, βάλε ένα συμβολάκι κοριτσάκι μου.....! θεσπέσιο θα είναι ..... άλωστε η παρέα μετράει..... ξέρεις πόσο γλυκό είναι το ψωμάκι με λίγο τυράκι και καλή παρέα...... και λίγη σαγκρια δε με χαλάει......! χαχαχχααχχαχαχ :lol: :lol: :lol:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

panos έγραψε:βασο οχι δεν μου αρεσει αυτο που εκδειλονεται
για καποιους λογους - (πρεπει ) αλαζουμε στη ζωη μας
και καθε μερα αλλαζουμε γιατι καθε μερα ζουμε κατι διαφορετικο
οταν ομως στο τελος τησ ημερας κλεινωντας τα ματια ετοιμη να κοιμηθουμε ασθανομαστε --- αλοι ηρεμη και υσηχη η οτιδηποτε αλλο ο καθενας
εγω αισθανομε ενα βαρως ενα πονο ενα γιατι?
Βρέθηκες όμως εδώ Πάνο μου.....! Σκέψου πόσοι άλλοι είναι στην ίδια ίσως και χειρότερη θέση με σένα και δεν έχουν πουθενά να ακουμπήσουν τις σκέψεις τους.....! Κάποιος, κάτι....., οδήγησε τα βήματά σου εδώ...., Ακους, λες, βλέπεις,......παίρνεις απαντήσεις, επιβεβαιώσεις.......!

Μη ξεχνάς ότι το να αλλάζουμε σημαίνει εξέλιξη.........! Αλίμονο αν δεν αλλάζαμε στη ζωή μας.

Κλείνοντας απόψε τα μάτια λοιπόν πες :
"Μόνο για σήμερα δεν έχω βάρος"
"Μόνο για σήμερα είμαι ευχαριστημένος με τις αλλαγές μου"
"Μόνο για σήμερα δεν έχω γιατί". Γιατί στο σήμερα υπάρχω, μαζί με το Θεό....!

Πες το δυνατά, να το ακούσεις εσύ, να το ακούσει και το Σύμπαν
και παραδόσου σε έναν ύπνο ελαφρύ..........!

Με αγάπη........ για όνειρα γλυκά και φωτεινά
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Iexor , ωραία μαθήματα δίνεις....πολύ όμορφα..
Για σύμβολα δεν ξέρω...εγω ''δουλεύω'' :P με οραματισμούς...
Αλλά τους κρατώ για έκτακτες περιπτώσεις ...είμαι προσεκτική πια στο τι και γιατί ζητάω...

Καλή επιτυχία ...
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

αχ αετέ μου...... μαθήματα δεν είμαι άξια να δώσω....

ένα ξεδίπλωμα ψυχής μου βγαίνει............όπως βγει κάθε φορά.

όταν αυτό ακούγεται όμορφα.....είναι γιατί έχεις εσύ την ομορφιά μέσα σου.....!

πολλά φιλιά...!
Επισκέπτης

panos έγραψε:χρισα lexor το ξερω πως ειμαι καλος ανθρωπος

EEEEEEEEE!!TOTE ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!!! :lol:
Επισκέπτης

απαντηση

ΕΛΙΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΗ!!
ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ
ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΙΑΣΕ!!!! :lol:
ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΘΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΣΤΕΙΛΩΩΩ!!! :wink:
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

xrisa έγραψε: EEEEEEEEE!!TOTE ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?

γιατι δεν μου αρεσει αυτο που ειμαι τωρα
γιατι <<λογοι>> γενικοτερα στη ζωη μας
μας κανουνε να ξεχναμε τη ειμαστε
να χανουμε το εγω μας και να λητουργουμε
εγκλωβισμενοι στο λαβυρηνθο του μυαλου μας

(οχι εσυ αυτος ,οχι ετσι αλλιως, φυγε εσυ ελα εσυ,
πρεπει αυτο πρεπει εκεινο , εισαι ετσι εισαι αλιως .
και αλλα πολλα ασχημα που δεν χωρανε εδω μεσα
σκειψεις ασχημες για εμας και αλους και διαφορα αλλα..... )

απο μικρος λυτουργουσα μονο με την αγαπη και τη λαχταρα να γευτο να γνωρισω οτι μου επιφυλαση η ζωη μονο που μεγαλωνωντας καπου ξεχασα καπου χαθηκα καπου εκρυψα
ολλα αυτα που ενιωθα και αγαπουσα και βρεθηκα να αγαπαω το μισος την κοροιδια τα ευκολα και τα ανουσια ( για μενα παντα )
να ακουω τους αλους και να πωρευομαι βαση αυτον που ηθελαν να δουνε στο προσωπο μου και οχι βαση αυτου που ειμαι πραγματικα

γιαυτο ζητω να γινω καλυτερος ανθρωπος, ετσι αντιλαμβανομαι οτι θελω να κανω αυτο εχω αναγκη να ζητησω απο τον θεο και απο το συμπαν και πανο απο ολα απο μενα να αγαπησω τον ευτο μου περισοτερο

:lol:
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

panos έγραψε: ολλα αυτα που ενιωθα και αγαπουσα και βρεθηκα να αγαπαω το μισος την κοροιδια τα ευκολα και τα ανουσια ( για μενα παντα )
να ακουω τους αλους και να πωρευομαι βαση αυτον που ηθελαν να δουνε στο προσωπο μου και οχι βαση αυτου που ειμαι πραγματικα

γιαυτο ζητω να γινω καλυτερος ανθρωπος, ετσι αντιλαμβανομαι οτι θελω να κανω αυτο εχω αναγκη να ζητησω απο τον θεο και απο το συμπαν και πανο απο ολα απο μενα να αγαπησω τον ευτο μου περισοτερο
:lol:
Δεν το αγάπησες το μίσος πραγματικά........αναγκάστηκες να ζήσεις για λίγο μέσα στα πρότυπα του περιβάλλοντός σου, πειθάρχησες σε αυτό που οι άλλοι ήθελαν από σένα......!

και ένα πρωί, απλά θυμήθηκες.........ότι είχες ξεχάσει να πάρεις και τον Πάνο μαζί σου.......! έσκυψες, τον βρήκες...... και ξεκινάς.....!
χωρίς τα πρότυπα αυτή τη φορά.........! :) :)
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

αυτο ακριβως
:lol: :lol: :lol:
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
WonderBoy

Δημοσίευση από WonderBoy »

Για σήμερα ΘΕΛΩ να πετάξω αυτό το μαύρο που έχω μέσα μου.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω....στα αγγελακια που ευνοησαν το σ/κ και του εδωσαν πολυ φως...!!!!

Ευχαριστω!!!! :D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Christina

Δημοσίευση από Christina »

:?

ΘΕΛΩ να πω ή μάλλον

ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ

πως βαρέθηκα πια με τις κωλοαρρώστιες και τις κωλοιώσεις που μας μαστίζουν!!!

Φτάνει πια με τις γαστρεντερίτιδες!!!

Όχι άλλο καρβουνο!!

:x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Θελω να πω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
για ολα ,ολους οσους ειδα ξανα και τους καινουργιους που
γνωρισα την Κυριακη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΩ :!:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Θέλω να πω ευχαριστώ.............. που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, της αποστολής ενέργειας........στην ομάδα.....!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.................!

:D :D :D

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”