απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Απλά είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά τα συναισθήματα και μου προκαλούν έκπληξη.... ακόμα.
Όσος καιρός και να περάσει Τζούλια μου, πάντα θα σου προκαλεί έκπληξη! :-D

Είναι μεγαλείο.. @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

julia έγραψε:Ναι. ’σε τα χαπάκια τα δοκίμασα. Το ρέικι έχει καλύτερη γεύση. :-D :-D
Απλά είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά τα συναισθήματα και μου προκαλούν έκπληξη.... ακόμα. Αλλά συνεχίζω, νιώθω και είμαι καλά και ξέρω ότι ρίχνω τον τοίχο τουβλάκι - τουβλάκι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

@};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
julia

Δημοσίευση από julia »

Ευχαριστώ βρε παιδιά. Πραγματικά νιώθω άλλος άνθρωπος..... :x :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδω και κανα 3μερο νιωθω οτι δεν κανω τιποτα(οσον αφορα το ρεικι)
Ψυχολογια πεσμενη νιωθω λες και απο τα χερια μου δεν βγαινει ρεικι :-(
Τι ρεικι εχω στειλει σε κανα 2 ατομα...αλλα τιποτα το αποτελεσμα προς το καλο.:?
θα λεγα λες και εχω μια στεναχωρια μεσα μου..
Λες και με αφησε νιωθω..
Ισως ειναι και καθαρισμοι,δεν εγινε και κατι να δικαιολογησω αυτη την πτωση μου :-(
Δεν μπορω να καταλαβω.. :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το έχω καταλάβει Τασούλη αυτό που σου συμβαίνει, εδώ και καιρό! @};-

Συμβαίνει στους ανθρώπους να απογοητεύονται και να τα παρατάνε...

Η εσωτερική ανάπτυξη έχει τρεις προϋποθέσεις

1. Απόφαση
2. Εύρεση μιας κατάλληλης μεθόδου
3. Θάρρος να πραγματώσεις την απόφασή σου

Μεταξύ της 1ης και της 3ης προϋπόθεσης, αυτό που μεσολαβεί, αντιπροσωπεύει στην περίπτωσή που συζητάμε, το ρέικι.

΄Ετσι έχεις την μέθοδο, αλλά χρειάζεται να επεξεργαστείς τις απαραίτητες προϋποθέσεις 1 και 2!

>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Το εχεις καταλαβει μαλον επειδη δεν εγραφα στο φορουμ ισως ε? @};-
Μεθοδος...χμμ οτι εχω μαθει μεχρι τωρα εφαρμοζω αρα αυτο δεν μου λειπει πιστευω.
Μωρε και θαρος υπαρχει αλλα πως γονατισα ετσι δεν μπορω να καταλαβω αλλα θα το παλεψω ειμαι σιγουρος. >:\
Το μονο που δεν θελω ειναι να τα παρατησω
:x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα σου πω τι έχω σαν εμπειρία...

Συνήθως όποιος έρχεται στο ρέικι έχει συναντήσει στην ζωή του ένα σημαντικό πρόβλημα, ένα βάρος, ένα αδιέξοδο...
Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει πρακτικά και θεωρεί ότι όλα πάνε καλά στην ζωή του, υπάρχει ένα εσωτερικό "βαρόμετρο" που ανεβοκατεβαίνει και του χαλάει την διάθεση.

Η πρώτη του σκέψη είναι να βρει τρόπους ήπιας "θεραπείας" για να το απομακρύνει...
΄Ετσι φτάνει σε έναν εναλλακτικό τρόπο "θεραπείας", θεωρώντας ότι μία μέθοδος αυτοθεραπείας (όποια κι αν είναι) θα του δώσει την δύναμη να κρατήσει την ψυχική του διάθεση σταθερή.

Μα δεν φτάνει αυτό, για να δώσει στην πρόθεσή του εκείνη την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται να έχει κάποιος άνθρωπος, όταν παίρνει μια απόφαση ευθύνης.

Και έτσι, ενώ επιλέγει μια κατάλληλη για εκείνον μέθοδο θεραπείας, δεν έχει μια δυνατή πρόθεση να αποτελειώσει τον σκοπό του, γιατί ο σκοπός δεν έχει τεθεί με πνευματικά θεμέλια, και έτσι όταν φτάνει στο 3ο στάδιο, που χρειάζεται το θάρρος για την προσωπική του αναθεώρηση, τότε τα χάνει και τα παρατάει, επιλέγοντας άλλη μέθοδο, και άλλη, και άλλη, και άλλη...

΄Ομως καμία μέθοδος, πέρα από ότι "υπόσχεται", δεν μπορεί να πραγματώσει τον σκοπό από μόνή της.

Αυτό όμως δεν το γνωρίζει από την αρχή, ή ακόμα και αν το γνωρίζει, θεωρεί ότι εκείνος θα αποτελέσει εξαίρεση και θα αποφύγει την πιο βαθιά και ουσιαστική θεραπεία του, ή ακόμα μπορεί να θεωρήσει ότι η βαθιά και ουσιαστική θεραπεία δεν χρειάζεται να κλονίσει την ιδέα που έχει αποκρυσταλλωθεί μέσα του και αποτελεί την πεποίθηση του "ανθρωπάκου"...

Ετσι διατείνεται "μεγαλειωδώς" ότι ανήκει στο Φως, ενώ οι πράξεις του αποτελούν παράδειγμα της σκιάς που κουβαλάει...

Είναι δύσκολο, μα όχι ακατόρθωτο, να ανακαλύψεις τον Εαυτό σου με ειλικρίνεια...Να μην φτάσεις κατευθείαν στον ΄Αγγελο που κουβαλάς μέσα σου, προτού περάσεις από τον διάβολο που έχει κάψει τα φτερά σου.

Η δυνατή πρόθεση τελειοποίησης του Εαυτού σου, χρειάζεται να κατανοεί ότι το μόνο που σου λείπει είναι η ελευθερία σου να το πιστέψεις.

΄Ετσι η ελευθερία αυτή που θα οραματίζεσαι, θα "πριονίζει" κάθε ψέμα, κάθε ασχήμια και κάθε ατέλεια που σε παραπλανά από τον Δρόμο της Αρετής, που έχεις προδιαγράψει σαν στόχο θεραπείας σου.

:x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Χαιρομαι που υπαρχεις βασουλα μου :x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και εγώ Τασούλη μου! :-D :-D :-D

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Επισκέπτης

Αλλη μια απορια αλλα μην γελασετε :D
Το σεξ επηρεαζει την αυτοθεραπεια η το διαλογισμο? :-?
Φυσικα ενοω να γινει η αυτοθεραπεια μετα εεε οχι ταυτοχρονα :P
Μηπως μειωνει την πνευματικοτητα?
Το ρωταω απο την αποψη οτι το σεξ ειναι ας πουμε ζωοδη ενστικτο του ανθρωπου η σωματικη αναγκη.
Τι ρωταω πρωινιατικο :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τασούλη =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

η συνεύρεση δύο ανθρώπων είναι μια φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου.
Είναι μια λειτουργία του οργανισμού, τόσο φυσιολογική όσο και η τροφή.
Η έκφραση αγάπης μέσα από την ερωτική πράξη, η τρυφερότητα και η ενότητα που νιώθεις εκείνη την στιγμή, είναι κι αυτές ανάγκες του φυσικού ανθρώπου.

Αυτό που κάνει τις ανθρώπινες λειτουργίες, ζωώδεις, όπως λες, είναι η υπερβολή και η χωρίς συνείδηση έκφρασή τους.

Το ότι η ερωτική συνεύρεση δεν είναι πνευματική, χαρακτηρίζει ένα θρησκευτικό πρότυπο αμαρτίας και γι' αυτό οι άνθρωποι δεν θεωρούν την πράξη αυτή μέρος της φυσιολογικής τους λειτουργίας.

Η σκέψη μας είναι μη πνευματική, Τασούλη και όχι η λειτουργία του οργανισμού.
΄Ετσι, όταν ένας άνθρωπος πέφτει στις ηδονές του σώματος, δηλαδή πίνει, τρώει και συνευρίσκεται χωρίς κορεσμό, σημαίνει ότι μέσα του δεν έχέι μείνει κανένας χώρος να εκφράσει το πνεύμα του και βιώνει την ζωή του μόνο υλιστικά.

Αν συμπεριλάβουμε το σώμα μας και τις ανάγκες του στον Εαυτό μας σαν ολότητα, τότε θα νιώσουμε μέσα σε κάθε μας κύτταρο την πνευματικότητά του.

Αυτό που βλάπτει είναι η ιδέα που μας έχουν εκπαιδεύσει να έχουμε για το σώμα μας!

Η αυτοθεραπεία είναι μέρος της ιεροτελεστείας της ζωής μας, Τασούλη. ΄Ετσι να δεις κάθε πράξη της ζωής σου, για να έχεις μέσα σου, φυσικά, και χωρίς "υποχρέωση" και την κατάλληλη στιγμή για να την εκφράσεις.

Εικόνα

Δεν μπορεις να πεις σου εφτιαξα την διαθεση πρωινιατικο =))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πέρα από την έκπληξη, που μου έφερε μια ιλαρότητα :D , είναι μια ερώτηση που βασανίζει όλους τους ανθρώπους, γιατί βλέπεις η ηθική εκπαίδέυσή μας, αποφάσισε ότι τα σεξουαλικά όργανά γίνονται ηθικά μόνο μετά τον γάμο!!!

Και μπορεί σήμερα οι νέοι να φέρονται διαφορετικά ως προς την σεξουαλική συνεύρεση, μέσα τους όμως ελοχεύει αυτό το "αμάρτημα" και η ντροπή για τις ανάγκες τους.

Το να ξεφύγει ένας άνθρωπος από τα ένστικτα επιβίωσης και αναπαραγωγής, χρειάζεται πολύ περισσότερη κατανόηση για τον Εαυτό του, από το απλό "το σεξ είναι απαγορευμένη λειτουργία"

Με αυτά και με αυτά, οι άνθρωποι ξέφυγαν από την απλή και φυσική ικανοποίηση των αναγκών τους και έκαναν τα ένστικτα τρόπο ζωής...

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

είναι μια ερώτηση που βασανίζει όλους τους ανθρώπους, γιατί βλέπεις η ηθική εκπαίδέυσή μας, αποφάσισε ότι τα σεξουαλικά όργανά γίνονται ηθικά μόνο μετά τον γάμο!!!
σκεφτεται τετοια πραγματα ο ανθρωπος :D... :))

και αν δεν βρει την ηθικοτητα ουτε μετα το γαμο περιμενει να την βρει στο παιδι για να αγνοποιησει ακομα περισσοτερο την σεξουαλικη πραξη και παει λεγοντας η βαλιτσα δλδ

μπερδεμα η υποθεση και ολα αυτα γιατι η ηθικη πεποιθηση που εχει εγγραφει ειναι οτι το σεξ ειναι μολυσμενο, κατωτερο και φυσικα αντιπνευματικο :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”