Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Κι αν μία φορά ανοίξει ο Ουρανός, τότε ποτέ δεν θα μπορέσει η Γη να γίνει σκληρή ξανά...
΄Ολα γονιμοποιούνται μέσα της, όταν ο ΄Ανθρωπος ζωντανεύει μέσα μας...
Ποτέ τα πράγματα δεν θα είναι ίδια, μετά...
η Ανάσταση έχει επέρθει!!
Έναν που φοβάται ο θάνατος, είναι αυτόν που είναι Συνειδητός στην Ζωή...
που ξέρει πότε χρειάζεται να προχωρήσει, πότε χρειάζεται να σταματήσει, πότε να απολαύσει, πότε να σιωπήσει...
που είναι αυθόρμητος και δεν χρειάζεται "νομιμοποίηση" γι' αυτό...
που ξέρει να αποδέχεται και να επιτρέπει στον Εαυτό του τα πάντα, χωρίς να τα κρίνει
Αυτόν φοβάται ο θάνατος...Γιατί τον έχει κερδίσει η Ζωή! Και εκείνη ξέρει να τιμά αυτούς που την τιμούν...
που ξέρει πότε χρειάζεται να προχωρήσει, πότε χρειάζεται να σταματήσει, πότε να απολαύσει, πότε να σιωπήσει...
που ξέρει να αποδέχεται και να επιτρέπει στον Εαυτό του τα πάντα, χωρίς να τα κρίνει
Αυτόν φοβάται ο θάνατος...Γιατί τον έχει κερδίσει η Ζωή! Και εκείνη ξέρει να τιμά αυτούς που την τιμούν...
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
τι είναι ο θάνατος? χμ...τι άλλο μπορεί να είναι, από την μη-συνείδηση...
άρα ο φόβος μας για τον θάνατο σημαίνει ότι φοβόμαστε να μην χάσουμε την συνείδησή μας...
ε, τότε ρε φιλαράκια γιατί στεκόμαστε μπροστά στην Ζωή με μη συνείδηση?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...