ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
ο άνθρωπος Μάδρυ ασχολείται "εγωιστικά" μόνο με τον εαυτό του!!! :( :(
΄Ομορφο να υπάρχει χαρά! Αρκεί να μην μας διαχωρίζει στους μεν και του δε.... :roll:
΄Ομορφο να υπάρχει χαρά! Αρκεί να μην μας διαχωρίζει στους μεν και του δε.... :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τωρα αυτο δεν ξερω πως ακριβως το εννοεις...αλλα κατι θα ξερειςVaso έγραψε:ο άνθρωπος Μάδρυ ασχολείται "εγωιστικά" μόνο με τον εαυτό του!!! :( :(
οσο για διαχωρισμο δεν τιθεται ζητημα..δεν διαχωριζω τους ανθρωπους,τους κατανοοω ομως πλεον ακι αν μπορω και θελω τους 'βοηθαω'
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
καλέ τι να σου εξηγήσω?
χαχαχαχα!!!!!!
Δεν επιλέγεις τις δικές τους παραριές, αλλά ίσως επιλέγεις τις δικές σου...Αυτό μόνο είπα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και γιατι μωρε να μην εχουμε καλη διαθεση?...βρε δεν πανε στο διαολο ολες οι παραριες που καθεται και ασχολειται ο κοσμος....
χαχαχαχα!!!!!!

Δεν επιλέγεις τις δικές τους παραριές, αλλά ίσως επιλέγεις τις δικές σου...Αυτό μόνο είπα...

αααα καλα..οκ...οτι επιλεγω εγω παπαριες δεν τιθεται ζητημα...καθε μερα και πολλες μαλιστα :lol: ...αλλωστε τι σ@@@α Madry ειμαι... :lol: :lol:Vaso έγραψε:καλέ τι να σου εξηγήσω?
και γιατι μωρε να μην εχουμε καλη διαθεση?...βρε δεν πανε στο διαολο ολες οι παραριες που καθεται και ασχολειται ο κοσμος....
χαχαχαχα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν επιλέγεις τις δικές τους παραριές, αλλά ίσως επιλέγεις τις δικές σου...Αυτό μόνο είπα...![]()

Βρε κορίτσια!
Νιώθω άσχημα για αυτά που γράφετε!
Αν ήμουν στην θέση του Μάνδρυ θα ένιωθα άσχημα.
Μια κουβέντα στις καλημέρες είπε ο άνθρωπος κατευθείαν επίθεση με βέλη εσωτερισμού!
Και τι είπε ο άνθρωπος!
Το κέφι του εξέφρασε!!!
Α πα πα πα πα!
Πρέπει να σκεφτόμαστε τι γράφουμε δηλαδή?
Αααααααα

Να είναι ο εαυτός του και ΟΤΙ είναι να βρει ή να κάνει να το κάνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
Έχουμε πολλούς δασκάλους
ΜΑΘΗΤΕΣ χρειαζόμαστε :!:
Συγνώμη αλλά μου κακοφάνηκαν τα σχόλια σας.

εντάξει Χριστινάκι εσένα δεν θα σου τα πούμε...
μήπως χρειάζεσαι εσύ να ακούσεις τον εαυτό σου?
Λέω τώρα...
Δεν έγινε κρίση, αν έτσι σου φάνηκε!
Η καθημερινότητά μας εδώ μέσα περνάει και από το βάθος!
Το "παιχνίδι" για να γίνει ζωή χρειάζεται να έχουμε κατανοήσει και τους όρους του...
Αν το βάθος "σε χαλάει", τότε ίσως χρειάζομαι επειγόντως "διακοπές"...
μήπως χρειάζεσαι εσύ να ακούσεις τον εαυτό σου?
Λέω τώρα...
Δεν έγινε κρίση, αν έτσι σου φάνηκε!
Η καθημερινότητά μας εδώ μέσα περνάει και από το βάθος!
Το "παιχνίδι" για να γίνει ζωή χρειάζεται να έχουμε κατανοήσει και τους όρους του...
Αν το βάθος "σε χαλάει", τότε ίσως χρειάζομαι επειγόντως "διακοπές"...

αααα..Χριστινακι μου μην ανησυχεις!..τ αγαπαω τα κοριτσια και καλα κανουν και μου λενε αυτο που αισθανονται γιατι μονο ετσι θα γινουμε καλυτεροι
αλλωστε ολα διπολο ειναι και το ξερουμε...αν ηταν ολα καλα ε τοτε δεν θα ξεραμε τι εστι χαρα...
στα λεω αυτα για να μην στεναχωριεσαι που φανταστηκες οτι 'μου την ειπαν'...σ αγαπαω κι εσενα κοριτσακι και πολλα φιλακιααααα
και θα συνεχισω να λεω οτι μου κατεβει για να μου τη 'λενε'... :lol: :lol: :lol:
αλλωστε ολα διπολο ειναι και το ξερουμε...αν ηταν ολα καλα ε τοτε δεν θα ξεραμε τι εστι χαρα...
στα λεω αυτα για να μην στεναχωριεσαι που φανταστηκες οτι 'μου την ειπαν'...σ αγαπαω κι εσενα κοριτσακι και πολλα φιλακιααααα
και θα συνεχισω να λεω οτι μου κατεβει για να μου τη 'λενε'... :lol: :lol: :lol:
Εμένα απλά αυτή ήταν η σκέψη μου σε αυτό που διάβασα, αυτή κατέθεσα. Χωρίς να θέλω να την πω στον Μadry ούτε να του υποδέιξω κάτι.
Και όχι madry δεν εννούσα κάτι άλλο.

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
΄Ισως δεν νοιώθεις, ότι δεν κρατάω "ρακέτα" Χριστινάκι...
Παρ' όλα αυτά "παίζω" όποτε μου το επιτρέπει ο σεβασμός στον εαυτό μου!!!
Δεν ξέρω ποιόν και τι εννοούσες με το "δάσκαλος" και το "μαθητής"... Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο μόνος δάσκαλος που επιτρέπω να με διδάξει είναι η ίδια μας η ζωή!
Το ίδιο, απλά θα σε συμβούλευα, να κάνεις κι εσύ!
Οτι θέλεις κρατάς, ότι θέλεις πετάς...Η εσωτερική "κρίση" οδηγεί και κανένας άλλος!
καλη μέρα να έχουμε!
Παρ' όλα αυτά "παίζω" όποτε μου το επιτρέπει ο σεβασμός στον εαυτό μου!!!
Δεν ξέρω ποιόν και τι εννοούσες με το "δάσκαλος" και το "μαθητής"... Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο μόνος δάσκαλος που επιτρέπω να με διδάξει είναι η ίδια μας η ζωή!
Το ίδιο, απλά θα σε συμβούλευα, να κάνεις κι εσύ!
Οτι θέλεις κρατάς, ότι θέλεις πετάς...Η εσωτερική "κρίση" οδηγεί και κανένας άλλος!
καλη μέρα να έχουμε!

- Madraoulas
Ωχχχχχχχχχχ.....το εκαψες γαλαζια απο την πολλη σκεψη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....και το εχασες?...αντε λοιπον πεσ τοgalazia_sfaira έγραψε:................σκέψη!