απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

άρα δεν είμαι αποφασιμένη... :cry:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

anima22 έγραψε:άρα δεν είμαι αποφασιμένη... :cry:
Είσαι όμως πολύ κοντά ! >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ήμουν και συνεχίζω να είμαι "μαθήτρια"
Μαθητές είμαστε όλοι anima!!! Mέχρι το τέλος της ζωής μας!! :-D

Και όσοι είναι στο δρόμο του ρέικι, είτε έχουν πρώτο, δεύτερο ή τρίτο βαθμό (ναι! ακόμα και τρίτο) είναι πάντα μαθητές!

Η μαθητεία δεν σταματάει ποτέ...
όσο για τα παιδιά, δύο είχα και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να "θεραπεύω" τον εαυτό μου.
Ο λόγος που εμφανίστηκε το ρέικι στη ζωή μου, anima, ήταν διότι αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες με το κοριτσάκι μου οι οποίες όμως ξεκινούσαν από μένα την ίδια!! Το ρέικι ήταν η απάντηση στην ανάγκη μου!!
Πρώτα πρέπει να θεραπεύσει κανείς τον εαυτό του, να βρει την αρμονία μέσα του για να μπορεί να έχει αρμονικές σχέσεις και να προσφέρει ουσιαστικά και στους άλλους!

@};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

λες ε? :-?

Τότε γιατί είσαι εδώ? :-?

΄Ισως μέχρι τώρα δεν είχες σοβαρά επιχειρήματα για τον Εαυτό σου, άνιμα, ώστε να θέλεις διακαώς να τον γνωρίσεις!

:x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Γλαύκη »

ανίμα και πάλι γελάω...τα ίδια ακριβώς έλεγα στη βάσω όταν μου έδινε τον β' βαθμό, ότι δεν μπορώ να νιώσω την ενέργεια ούτε να τη δώσω...γιατί είμαι απόλυτα γήινη και παιδί της λογικής και δεν το 'χω', πάει και τελείωσε!θα στο επιβεβαιώσει και η έμμα και ο σιλβεράκος ;) ...
κι η βάσω χαμογελούσε..κι εγώ να συνεχίζω να γκρινιάζω ότι είμαι ανίκανη!!!
ε, λοιπόν, τα σκέφτομαι τώρα όλα αυτά και γελάω! ;). Έχε πίστη, εμπιστοσύνη κ' υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! ’κου με που σου λέω! :P >:d< :x
@};- @};-
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Danny έγραψε:
Είσαι όμως πολύ κοντά ! >:d< >:d<
Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
Giotoula

ARTYADIS έγραψε:
όσο για τα παιδιά, δύο είχα και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να "θεραπεύω" τον εαυτό μου.
Ο λόγος που εμφανίστηκε το ρέικι στη ζωή μου, anima, ήταν διότι αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες με το κοριτσάκι μου οι οποίες όμως ξεκινούσαν από μένα την ίδια!!
Κάτι παρόμοιο διάβασα και κάπου αλλού στο φόρουμ (διαβάσω σιγά σιγά αλλά έχω πολλά ακόμα) και δεν ξέρεις πόσο με προβλημάτισε... Ο γιος μου στα πρώτα χρόνια της ζωής του τράβηξε πολλά με την υγεία του. Αυτό μας κούραζε ψυχολογικά και φτάναμε σε σημείο να λέμε "γιατί να τυχαίνει σε εμάς" και άλλα τέτοια "ωραία". Το γεγονός να ευθύνομαι εγώ ή/και ο συντροφός μου γι' αυτή την "κατάσταση" μου δίνει μια οπτική εντελώς διαφορετική. Όσο παράξενο και να ακουστεί μου φαίνεται πιο αισιόδοξη...
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Vaso έγραψε:
λες ε? :-?

Τότε γιατί είσαι εδώ? :-?

΄Ισως μέχρι τώρα δεν είχες σοβαρά επιχειρήματα για τον Εαυτό σου, άνιμα, ώστε να θέλεις διακαώς να τον γνωρίσεις!

:x :x
Ενώ τώρα λες να έχω;; Ωραίο ακούγεται αν εννοείς αυτό. Μόνο που δεν τα έχω συνειδητοποιήσει ακόμα....
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Γλαύκη έγραψε:ανίμα και πάλι γελάω...τα ίδια ακριβώς έλεγα στη βάσω όταν μου έδινε τον β' βαθμό, ότι δεν μπορώ να νιώσω την ενέργεια ούτε να τη δώσω...γιατί είμαι απόλυτα γήινη και παιδί της λογικής και δεν το 'χω', πάει και τελείωσε!θα στο επιβεβαιώσει και η έμμα και ο σιλβεράκος ;) ...
κι η βάσω χαμογελούσε..κι εγώ να συνεχίζω να γκρινιάζω ότι είμαι ανίκανη!!!
ε, λοιπόν, τα σκέφτομαι τώρα όλα αυτά και γελάω! ;). Έχε πίστη, εμπιστοσύνη κ' υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! ’κου με που σου λέω! :P >:d< :x
@};- @};-
Καλά κάνεις και γελάς. Κι εγώ γελάω. Όχι γιατί μου φαίνονται αστεία αλλά γιατί χαίρομαι.
Θα σε ακούσω λοιπόν!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:x @};-
Επισκέπτης

Οταν καποιος δινει ρεικι σε καποιον(δεν μιλαω για βαθμο)παιζει ρολο στο τι δυναμη δικια του εχει η ειναι το ιδιο σε ολους?:-?
Δηλαδη αυτος που το δεχετε θα δει διαφορα πχ αν του κανει ρεικι ο μητσος η ελενα?(υποθετικα ονοματα)
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Οταν καποιος δινει ρεικι σε καποιον(δεν μιλαω για βαθμο)παιζει ρολο στο τι δυναμη δικια του εχει η ειναι το ιδιο σε ολους?
Δηλαδη αυτος που το δεχετε θα δει διαφορα πχ αν του κανει ρεικι ο μητσος η ελενα?(υποθετικα ονοματα)
Ναι Τάσο παίζει ρόλο η δυναμική!όσο πιο πολύ εργαζόμαστε εσωτερικά και δουλεύουμε με την ενέργεια του Ρέϊκι τόσο η δυναμική μας αυξάνει!!όταν λες "δικιά του δύναμη" αναφέρεσαι στο ενεργειακό μέρος έτσι δεν είναι??? :x

τώρα αν αυτός που το δέχεται θα δει διαφορά δεν εξαρτάται μόνο απο αυτον που προσφέρει την ενέργεια αλλά και απο τον ίδιο το δέκτη κατα πόσο είναι αρκετά δεκτικός και εξοικιωμένος με την ενέργεια για να μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά της δυναμικής!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Ναι στο ενεργειακο του μερος ενοω :x
Ευχαριστω ANGELS ON EARTH >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τάσο!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Το τελευταιο 3ημερο που κανω αυτοθεραπεια μου δινει την εντυπωση οτι δεν κανω τιποτα.. :-(
Σας συμβαινει ποτε αυτο?

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”