Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
θέλει τρέλα η ζωή μας και νοστιμιά
άμα θες να βρεις τις πύλες του παραδείσου
Μια γυναίκα ένας άντρας κι ένας θεός
ένας έρωτας θεός να μας σημαδεύει
Να σου δίνω τα φιλιά στων κεριών το φως
και να παίρνω αυτά που ο νους ας απαγορεύει
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
ω παιδάκια...
τι όμορφα "βοτσαλάκια" καταθέσατε στην καθημερινή μας "ακρόαση"...
κάποια στιγμή η ακόη μας, ξεπερνάει τα ίδια μας τα αυτιά...
η όραση ξεπερνάει τα ίδια μας τα μάτια...
Ο ήχος από ένα "βοτσαλάκι" που πέφτει στην Ψυχή μας, το μετασχηματίζει...γίνεται ανεκτίμητο πετράδι...
Τραβάει το βλέμμα μας ακριβώς εκεί...
Εκεί, που μεταβάλλονται τα δεδομένα, σε πολύτιμα...
Κάθε "βοτσαλάκι" που καταθέτουν οι άνθρωποι στην Ψυχή μας είναι πολύτιμο...
έτσι γεμίζει η Ψυχή μας από πολύτιμα...
Μια αλχημεία δεν έχει μέθοδο για να εκφραστεί...Το να γίνει ο χαλκός, χρυσάφι, δεν έχει να κάνει με δεδομένη τεχνική...
΄Εχει να κάνει με την Τέχνη της Αγάπης, που δεν είναι δεδομένη, αλλά πολυτιμη...
εδώ στον Love, ας υμνήσουμε την Τέχνη της Αγάπης...
Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την Αγάπη Μου για ΕΣΕΝΑ