Βασούλα αυτό το τραγουδάκι για να εκφράσει την τρυφερότητα και την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για την Ακεραιότητα σου
και για την Αγάπη σου που έχει πάντα χρώμα Λευκό..
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ησύχασ' η θάλασσα, μέσα στα μάτια σου
Το πλοίο φτάνει μπαίνει μες στο λιμάνι
Τώρα που ησύχασε κι εμένα η καρδιά μου
Ο πόνος άλλο τώρα, πια δε μας φτάνει
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ
Πέρασε η μπόρα, πέρασε...
Κανείς δε θα μπορέσει να σε πειράξει
Άγγελος φύλακας θα βάζει τάξη
Άγγελος θα 'μαι 'γω για σένα
Άνοιξε τα φτερά σου πάνω από μένα
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Τίποτα πια στην τύχη, τίποτα
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Πέρασε η μπόρα, πέρασε...
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ...
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
το σ' αγαπώ μπορεί, μόνο αυτό μπορεί
μες στην καρδιά να μπει να τη ζεστάνει...
Ο Θεός μου μάχεται χωρίς καμιά βεβαιότητα.
Θα νικήσει;
Θα νικηθεί;
Τίποτα δεν είναι βέβαιο στο Σύμπαντο, ρίχνεται στο αβέβαιο, παίζει, κάθε στιγμή, τη μοίρα του όλη.
Πιάνεται από τα ζεστά κορμιά, άλλο μετερίζι δεν έχει. Φωνάζει βοήθεια
κηρύχνει σε όλο το Σύμπαντο επιστράτεψη.
Χρέος μας, γρικώντας την Κραυγή, να τρέξουμε κάτω από τις σημαίες του, να πολεμήσουμε μαζί του.
Η να σωθούμε, η να χαθούμε μαζί του.
Ο Θεός κιντυνεύει. Δεν είναι παντοδύναμος, να σταυρώνουμε τα χέρια, προσδοκώντας τη σίγουρη νίκη
δεν είναι πανάγαθος, να προσδοκούμε μ΄ εμπιστοσύνη πώς θα μας λυπηθεί και θα μας σώσει.
Ο Θεός, μέσα στην περιοχή της εφήμερης σάρκας μας, κιντυνεύει αλάκερος. Δεν μπορεί να σωθεί, αν εμείς με τον αγώνα μας δεν τον σώσουμε