Η πίστη στον θεό έχει, συνήθως, περισσότερη φιλοσοφία, από ουσία…
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν, μα λίγοι το κάνουν…
Μεταξύ του «γνωρίζω» και του «κάνω» υπάρχει μια Αιωνιότητα και μία Ζωή…
μοιαζει σαν αόριστη ελπίδα...
Ξέρεις ότι ο θεός είναι Αγάπη, αλλά δεν ξέρεις ποιός την απειλεί…
΄Οταν δεν γνωρίζεις τον εσωτερικό εχθρό, τότε όλοι είναι εχθροί...
Η μάχη με την "θεά" της ύλης, γίνεται πάντα μέσα μας...Και είναι εκείνη που μας εμποδίζει να νιώσουμε Αγάπη, γιατί νομίζουμε ότι συνεχώς μας δίνει τα περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουμε ότι παίρνει αυτά που ανήκουν στην Ψυχή μας…
Η Ζωή χρειάζεται λίγα...Θάρρος, Θέληση και Εμπιστοσύνη
Το να νιώσεις Αγάπη δεν είναι απλή υπόθεση στην Ζωή, γιατί υπάρχουν συμβόλαια που δεν σπάνε, παρά μόνο με εσωτερική πειθαρχία...
Και όταν έχεις μάθει να φοβάσαι τον εαυτό σου, είναι αδύνατον να πειθαρχήσεις...Συνήθως συμβιβάζεσαι, θεωρώντας ότι έτσι είναι η ζωή όλων των ανθρώπων...
Ναι έτσι είναι, αν έτσι θέλουμε...
αφιερωμένο στις αγαπημένες ομάδες του ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ...
και σε όλους σας φυσικά, δεν εξαιρώ κανέναν σας από την ΑΓΑΠΗ και την ΣΟΦΙΑ...
απλά ενόψει του αστρικού που περνάνε τα κορίτσια, ήθελα να τους δώσω την πρωταρχική Αιτία...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Βασούλα μου αγαπημένη.... ειδα και τα δύο βιντεάκια... φτιάγμένα από την αστείρευτη 'εμπνευση και φροντίδα σου...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν, μα λίγοι το κάνουν…
και τα δυο βιντεο ειναι ομορφα
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Η μάχη με την "θεά" της ύλης, γίνεται πάντα μέσα μας...Και είναι εκείνη που μας εμποδίζει να νιώσουμε Αγάπη, γιατί νομίζουμε ότι συνεχώς μας δίνει τα περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουμε ότι παίρνει αυτά που ανήκουν στην Ψυχή μας…
Eτσι...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.