Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

ARTYADIS έγραψε::-? ...πόσο κοστίζει?
Δημητρούλα, 2.500 χιλιαρικάκια ντούκου στην χονδρική....

Να πάρουμε 5-6 να 'χουμε δηλαδή :)) :))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δημητρούλα, 2.500 χιλιαρικάκια ντούκου
:D :D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Sofoula »

Μου άρεσε, οπότε το αφήνω εδώ:

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ.

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις....
οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής / εφοδιαστής .
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην... οδό Πανεπιστημίου!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής ’μυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα.
Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του ’κη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...
(Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Δρ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ )

ksipnistere.blogspot.com
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Isilwen έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ.
Xm... Μάλλον οπουδήποτε αλλού εκτός από την ''σύγχρονη'' Ελλάδα... :?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Αχ και νά'ταν η θητεία ακόμα 20.000 δρχ... να τις έδεινα να ξεμπέρδευα... αλλά μάλλον σε λίγο θα είναι 20.000 ευρώ... :? :? :?
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Θοδωρή? :-o :-o

Ετοιμάζεσαι κι εσύ να κατέβεις σε εκλογές? :D

:x :x

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Ετοιμάζεσαι κι εσύ να κατέβεις σε εκλογές?
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!

Όμως κάποια στιγμή θα έρθω αντιμέτωπος με την μ@λ@κία που ονομάζεται "στρατιωτικές υποχρεώσεις" και κάτι θα πρέπει να κάνω... μάλλον θα αρχίσω να μαζεύω οικονομίες από τώρα... :?

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Θοδωρής έγραψε:ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!
πλακίτσα έκανα... :-D

Αφού δεν το γλυτώνεις, κάνε το να ησυχάσεις :x :x

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Αφού δεν το γλυτώνεις, κάνε το να ησυχάσεις
9 μήνες φυλακισμένος σε ένα στρατόπεδο, κάνοντας πράγματα χωρίς καμία λογική και "ξοδεύοντας" την ζωή μου? Όχι ευχαριστώ...

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Θοδωρή μου , δίκιο έχεις για τη στρατιωτική θητεία :?
Μπορείς όμως αν θέλεις να κάνεις κοινωνική εργασία αντί
για θητεία >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Μπορείς όμως αν θέλεις να κάνεις κοινωνική εργασία αντί
για θητεία
Και αντί να ξοδέψω 9 μήνες σε ένα στρατόπεδο, να ξοδέψω 1,5 - 2 χρόνια σαπίζοντας σε κάποια δημόσια υπηρεσία σε κάποια ξεχασμένη επαρχία... Ασ'το, δεν βγάζεις άκρη :P

Απαράδεκτο πάντως... να υπάρχει ακόμα υποχρεωτική θητεία. Δηλαδί άμα γίνει πόλεμος, οι φαντάροι θα μας σώσουν... (ή μήπως αυτές οι... απίστευτες γνώσεις που αποκομίζεις κατά την διάρκεια της θητείας...)

Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Θοδωρής έγραψε:(ή μήπως αυτές οι... απίστευτες γνώσεις που αποκομίζεις κατά την διάρκεια της θητείας...)
Πώς να καθαρίζεις τουαλέτες..... :-(
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ακομα και απο την θητεια εχεις να μαθεις πραγματα,οσο και αχρηστοι μηνες αν σου φαινονται..
Μην το βλεπεις ετσι... @};-
Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

^tasoulis^ έγραψε:Ακομα και απο την θητεια εχεις να μαθεις πραγματα,οσο και αχρηστοι μηνες αν σου φαινονται..
Μην το βλεπεις ετσι... @};-
Του τα λέω,αλλα δεν μ'ακουει..! :P

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”