ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Τελικά ευχαριστω το τσουνάμι που μας πηρε και μας σηκωσε ολες μας!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ευχαριστώ την παρέα που είναι εκεί τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα...
Ευχαριστώ την Έμμα που με φρόντισε εχτές με αγάπη και κατανόηση

Ευχαριστώ την Έμμα που με φρόντισε εχτές με αγάπη και κατανόηση
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αννουλα μου γλυκια
Ευχαριστω........τις επιγνωσεις που με κανουν παντα καλυτερο ανθρωπο!!
Ευχαριστω........τις επιγνωσεις που με κανουν παντα καλυτερο ανθρωπο!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ελενακι εγω σε ευχαριστω...και ειλικρινα διαπιστωσα μια μεγαλη αλλαγη που εχεις κανει...και ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα....
Keep walking!!!

Keep walking!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι