Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Εδώ δίνουν ηρωίνη και αλκοόλ σε παιδάκια για να κάθονται ακίνητα!
Ο ανάπηρος είναι μια πολύ light εκδοχή!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Wow... Πραγματικά ταλέντα τα παιδάκια ! Απλά, να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει που τα έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τόσο "μεγαλίστικες" κινήσεις... ^_^
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Απλά, να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει που τα έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τόσο "μεγαλίστικες" κινήσεις... ^_^
Ναι.. κι εμένα
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Κάποιος ξεκινά να αποδείξει ότι δεν υπάρχει μικρός κόσμος μέσα μας, υπάρχει μόνο η μικρότητα έξω μας...
μέσα μας τα πάντα είναι μεγαλειώδη...Κάποια στιγμή ούτε ο ίδιος πια δεν χρειάζεται να το αποδείξει...μόνο το εκφράζει!
έχω δυσκολίες μάθησης, δεν μπορώ να γράψω ή να διαβάσω, λέει ο Willard Wigan
αλλά έπρεπε να βρω έναν τρόπο να εκφραστώ
Οι δάσκαλοι στο σχολείο με έκαναν να νιώθω μικρός, με έκαναν να νιώθω τίποτα - (σας θυμίζει κάτι αυτό?)