Να γελάσω με το παραπάνω... Από πότε είναι απειλή το ψέμα?Αυτη που λεει οτι πολεμαω κατι που νιωθω οτι με απειλει και δεν μου επιτρεπει να εξαπλωσω τις ιδεες μου και τις πεποιθησεις μου και τα βιωματα μου οσο θα ηθελα και σε αλλους...
Από πότε είναι απειλή το χρήμα? ΄Ισως για σένα.
Για μένα είναι μόνο αστεία... Σου το ξαναλέγω, μήπως και το "χωνέψεις"...ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ!
Και μεταξύ μας, δεν θέλω να εξαπλώσω καμία μου ιδέα...ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ, δεν σε τράβηξα εγώ... Εγώ απλά ΕΙΜΑΙ εδώ...
Εσύ που είσαι?
Η στασιμότητα στην εξέλιξη προέρχεται από τους πνευματικούς μας καθοδηγητές που χειρίζονται με τον πιο αισχρό τρόπο, την ανάγκη και τον πόνο των ανθρώπων και παίζουν με την πίστη τους.
Και είναι οι ίδιοι που έκαψαν στην πυρά, όποιο πνεύμα κατήλθε σε ενσάρκωση...
Πόσο μου τους θυμίζεις...
Δεν έχω να συζητήσω μαζι σου τίποτα άλλο!
Μόνο θα σε διορθώσω, γιατί σου διαφεύγει η αλήθεια, στην φράση
Ο Ιησούς ζει σωματικά ανάμεσά μας, απλά προετοιμάσου!!!Ακομα και Ο Ιησους οταν ζουσε σωματικα αναμεσα μας
Πρόσεξε μόνο μην απογοητευθείς όταν τον δεις να μπαίνει με "τανκς" και τον προσπεράσεις...για άλλη μια φορά ακόμα!

Αν ήταν να πάω μόνη μου, σου λέγω ότι ήδη θα είχα φύγει...Τωρα πως θα τα καταφερεις εσυ μονη σου, ειναι ενα "μυστηριο"...
Μάλλον όμως μένω γιατί ακριβώς δεν ειμαι μόνη μου!!!
Παρακαλώ όλους τους φίλους να μην απαντήσουν άλλο
σ' αυτό το θέμα, γιατί εδώ είναι οι ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ και δυστυχώς δεν μπορεί να κλειδωθεί... ΄Ολοι ξέρουμε μέσα μας την αλήθεια!