ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Βρε άντε να φάμε τις συνταγές που προτάθηκαν παραπάνω!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Δε το πιστεύω.. Γιάννηη θα μας τρελλάνεις!!μετα απο χρονια ειχε γεμισει μεχρι πανω και ειχε γινει ενα πραγμα σαν τυρι και βρωμαγε...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
- margaritarenia
- Δημοσιεύσεις: 16608
- Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
θα μοιραστώ μια πολύ γλυκιά συνταγή μαζί σας.....
Καλή επιτυχία σε όλους
Συνταγή «Χαράς γλύκισμα»
Υ Λ Ι Κ Α
1. Ένα κιλό απλή καρδιά.
2. Δύο κιλά ήσυχη συνείδηση.
3. Μισό κιλό χαρωπό πρόσωπο.
4. 300 γραμμάρια αγάπη.
5. Δύο φλιτζάνια γέλιο.
6. Δύο κουταλάκια εξοχή.
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
1. Ρίχνετε στην κατσαρόλα του εσωτερικού σας κόσμου την ήσυχη συνείδηση και την απλή καρδιά.
2. Τα δουλεύετε πολύ καλά, ώσπου ν ασπρίσουν, να φουσκώσουν και να γεμίσει η κατσαρόλα.
3. Προσθέτετε τότε την αγάπη και το γλυκό σας παίρνει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα.
4. Μετά ρίχνετε το χαρωπό πρόσωπο και το γέλιο.
5. Προσέχετε πολύ καλά στο δούλεμα, γιατί ένα κατσούφιασμα μπορεί να κόψει το γλυκό.
6. Αν έχετε λίγη εξοχή, βάζετε και δύο κουταλάκια για άρωμα.
7. Όταν δουλέψετε καλά όλα τα υλικά, δηλαδή: την συνείδηση, την απλή καρδιά, την αγάπη, το γέλιο, το χαρωπό πρόσωπο και την εξοχή, τα ρίχνετε στο ταψί της ψυχής, τα στρώνετε με την κουτάλα της θελήσεως και τα ψήνετε στο φούρνο της υπομονής.
8. Το σερβίρετε ζεστό, ραντισμένο με την εμπιστοσύνη στον Θεό!
Όσοι έφαγαν αυτό το γλύκισμα ομολογούν ότι το κύριο χαρακτηριστικό της γεύσεώς του είναι η ψυχική γαλήνη. Δοκιμάστε το λοιπόν!
Καλή επιτυχία σε όλους
Συνταγή «Χαράς γλύκισμα»
Υ Λ Ι Κ Α
1. Ένα κιλό απλή καρδιά.
2. Δύο κιλά ήσυχη συνείδηση.
3. Μισό κιλό χαρωπό πρόσωπο.
4. 300 γραμμάρια αγάπη.
5. Δύο φλιτζάνια γέλιο.
6. Δύο κουταλάκια εξοχή.
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
1. Ρίχνετε στην κατσαρόλα του εσωτερικού σας κόσμου την ήσυχη συνείδηση και την απλή καρδιά.
2. Τα δουλεύετε πολύ καλά, ώσπου ν ασπρίσουν, να φουσκώσουν και να γεμίσει η κατσαρόλα.
3. Προσθέτετε τότε την αγάπη και το γλυκό σας παίρνει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα.
4. Μετά ρίχνετε το χαρωπό πρόσωπο και το γέλιο.
5. Προσέχετε πολύ καλά στο δούλεμα, γιατί ένα κατσούφιασμα μπορεί να κόψει το γλυκό.
6. Αν έχετε λίγη εξοχή, βάζετε και δύο κουταλάκια για άρωμα.
7. Όταν δουλέψετε καλά όλα τα υλικά, δηλαδή: την συνείδηση, την απλή καρδιά, την αγάπη, το γέλιο, το χαρωπό πρόσωπο και την εξοχή, τα ρίχνετε στο ταψί της ψυχής, τα στρώνετε με την κουτάλα της θελήσεως και τα ψήνετε στο φούρνο της υπομονής.
8. Το σερβίρετε ζεστό, ραντισμένο με την εμπιστοσύνη στον Θεό!
Όσοι έφαγαν αυτό το γλύκισμα ομολογούν ότι το κύριο χαρακτηριστικό της γεύσεώς του είναι η ψυχική γαλήνη. Δοκιμάστε το λοιπόν!
Re: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Καλησπέρα και από μένα... Λίγο παλιό το θέμα αλλα χθες δοκίμασα μία φοβερή συνταγή και λέω να το ξαναζωντανέψουμε...Η ορίτζιναλ συνταγή έχει και μπείκον αλλά και χωρίς αυτό είναι υπέροχη...
Γεμιστά μανιτάρια φούρνου:
Για 3 άτομα
100 γρ. βούτυρο
12-14 φρέσκα μανιτάρια μέτρια
150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
2 αβγά
120 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
100 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Διαδικασία
1. Κόβουμε τους μίσχους από τα μανιτάρια (κοτσάνια) και τους ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το μπέικον για να λιώσουν.
2. Ρίχνουμε το μείγμα των μανιταριών σε μια λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το 1/3 της κρέμας γάλακτος. Ζυμώνουμε
τη γέμιση έως ότου ομογενοποιηθεί και σφίξει. Εάν είναι μαλακή, τη δένουμε με λίγη φρυγανιά ακόμα και κάνουμε μικρές μπαλίτσες.
3. Βάζουμε τα μανιτάρια σε βραστό νερό για 5 λεπτά έως ότου μαλακώσουν ελαφρά.
4. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ταψί και προσθέτουμε από πάνω τις μπάλες που κάναμε με τη γέμιση.
5. Περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά.
Γεμιστά μανιτάρια φούρνου:
Για 3 άτομα
100 γρ. βούτυρο
12-14 φρέσκα μανιτάρια μέτρια
150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
2 αβγά
120 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
100 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Διαδικασία
1. Κόβουμε τους μίσχους από τα μανιτάρια (κοτσάνια) και τους ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το μπέικον για να λιώσουν.
2. Ρίχνουμε το μείγμα των μανιταριών σε μια λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το 1/3 της κρέμας γάλακτος. Ζυμώνουμε
τη γέμιση έως ότου ομογενοποιηθεί και σφίξει. Εάν είναι μαλακή, τη δένουμε με λίγη φρυγανιά ακόμα και κάνουμε μικρές μπαλίτσες.
3. Βάζουμε τα μανιτάρια σε βραστό νερό για 5 λεπτά έως ότου μαλακώσουν ελαφρά.
4. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ταψί και προσθέτουμε από πάνω τις μπάλες που κάναμε με τη γέμιση.
5. Περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά.